Ditzo autoverzekering vergelijken - Overstappen.nl

Ditzo autoverzekering

Ditzo autoverzekering

Contactgegevens
030 - 699 7930
www.ditzo.nl
Vul in en bereken je premie

Ditzo is onderdeel van ASR Nederland. De verzekeraar biedt diverse schadeverzekeringen en een zorgverzekering aan particulieren. Ditzo heeft haar dienstverlening vooral online ingericht. Het bedrijf hecht veel waarde aan klantgericht verzekeren en een persoonlijke benadering. De Ditzo autoverzekering is uit te breiden met de Prepaid Pechhulp.

Over Ditzo

a.s.r. verzekeringen richt zich met Ditzo op het online aanbieden van verzekeringen. De verzekeringen van Ditzo zijn ontwikkeld in samenwerking met Europeesche Verzekering, ARAG en a.s.r. schadeverzekering N.V. Ditzo biedt zo veel mogelijk diensten aan via internet, waardoor de verzekeraar de kosten laag kan houden.

Ditzo autoverzekering

Voordelen van een Ditzo autoverzekering

  • Standaard starten op trede 5 van de no-claimladder
  • Tot 3 jaar vergoeding van nieuw- of aankoopwaarde
  • Je schadevrije jaren zijn 3 jaar geldig

Basisdekking van een Ditzo Autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van Ditzo

Bij Ditzo kun je een autoverzekering uitbreiden met verschillende modules:

  • Schade inzittenden
  • Rechtsbijstand Motorrijtuigen
  • Pechhulp
  • Extra’s boven de €1.000

Bonus/malus bij Ditzo

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus-malus-ladder.

Tweede autoverzekering van Ditzo

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden Ditzo

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van Ditzo? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering Ditzo vergelijken

Overstappen.nl vergelijkt het merendeel van de autoverzekeringen in Nederland. Kom erachter of de Ditzo autoverzekering de beste autoverzekering is. Vergelijken is eenvoudig: vul onder andere de gewenste dekking, schadevrije jaren en je postcode in. Je krijgt de goedkoopste autoverzekeringen, waarvoor je in aanmerking komt, op een rij. De autoverzekering van je keuze sluit je direct online af.

Autoverzekering van Ditzo afsluiten

Is de autoverzekering van Ditzo de meest voordelige autoverzekeraar met de best passende dekking? Dan kun je deze verzekering gemakkelijk afsluiten via Overstappen. Kies de Ditzo verzekeraar uit het overzicht van de vergelijker. We verwijzen je vervolgens naar de site van de verzekeraar, waar je de verzekering voor je auto direct kunt aanvragen.

Ditzo autoverzekering

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlDitzo
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Schade melden bij Ditzo

Als je schade hebt dan kan je dit via WhatsApp, MijnDitzo of telefonisch melden:

Whatsapp: +31 6 516 777 01
Telefoon: +31 30 699 79 30

Ditzo autoverzekering

Een autoverzekering bij Ditzo opzeggen

Na 1 verzekeringsjaar krijg je het recht om dagelijks je Ditzo autoverzekering op te zeggen. Hou er rekening mee dat de verzekering in de eerstvolgende maand wordt beëindigd. Wanneer de premie of de voorwaarden veranderen, ontvang je bericht van Ditzo. Ben je het niet eens met een wijziging van de premie of voorwaarden, dan kun je de verzekering ook in het eerste verzekeringsjaar opzeggen. Je kunt je autoverzekering bij Ditzo eenvoudig opzeggen via je persoonlijke account op Mijn Ditzo.

Contactgegevens Ditzo

Alarmnummer: +31 30 699 07 08
Klantenservice: 030 699 79 30 (ma t/m vr 09:00 – 17:30)
Whatsapp: +31 6 516 777 01 (ma t/m vr tussen 08:30 – 21:00, za 09.00 – 17.00)