Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

DELTA Energie

DELTA is een Zeeuws bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Delta levert energie, water en infra- en milieudiensten. Verder is Delta onder de naam Zeelandnet actief op de markt van digitale services via de kabel. Denk hierbij aan breedbandinternet en bellen en televisie en radio en tv-signalen.

Over DELTA

Op de zakelijke markt is het energiebedrijf actief in binnen- en buitenland op het gebied van afvalverwerking, energie en digitale dienstverlening. De onderneming biedt werk aan ruim 3.000 professionals. DELTA is opgenomen in onze vergelijker, maar heeft er helaas voor gekozen om geen energie-aanvragen via Overstappen.nl te accepteren. Wil je energie van DELTA aanvragen, neem dan direct contact op met DELTA energie.

Overstappen energie

Welkomstkorting en (actie)tarieven DELTA Energie

Op vergelijkingssites kun je vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan bij de energieleverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. Door welkomstkortingen aan te bieden kunnen ze hoger in onze vergelijker terecht komen. Ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Op Overstappen.nl kun je energieleveranciers vergelijken en snel de goedkoopste energieleverancier kiezen.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Contactgegevens DELTA

Wil je snel antwoord op je vraag? Plaats dan een bericht op het DELTA service forum. De webcare medewerkers van DELTA zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag en zondag van 09.00 tot 21.00 uur. Hieronder vind je een overzicht van alle contactgegevens van DELTA:

  • E-mail: info@deltaenergie.nl
  • Klantenservice consument: 0118 22 55 00
  • Klantenservice zakelijk: 0118 88 38 38
  • Post: postbus 5048, 4330 KA Middelburg.

Wat te doen bij verhuizing?

Wil je gaan verhuizen? Geef dan je nieuwe adres online door via MijnDELTA. Je DELTA producten verhuizen dan met je mee. Als je een nieuw huis bouwt dan heb je aansluitingen nodig voor gas, elektriciteit en/of kabel. Dit kun je ook regelen via MijnDELTA.

Hoe duurzaam is DELTA?

DELTA energie beschouwt duurzaamheid als een noodzaak. Niet alleen omdat verdere opwarming van de atmosfeer moet worden voorkomen, maar ook omdat fossiele brandstoffen eindig zijn. Nieuwe, duurzame technieken bieden daarnaast commerciële kansen. DELTA kent aan CO2-reductie de hoogste prioriteit toe: in 2050 wil de organisatie CO2-neutraal zijn.

Opzeggen DELTA

Het DELTA energiecontract kun je opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt een energiecontract bij DELTA alleen kosteloos opzeggen in geval van overlijden of als je verhuist naar een verzorgingstehuis. In alle overige gevallen zul je een opzegvergoeding moeten betalen. De hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de looptijd van je contract. De minimale opzegvergoeding bedraagt € 50 en de maximale opzegvergoeding bedraagt € 125.

« Terug naar energieleveranciers