DELTA Energie

energieleverancier DELTA energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

DELTA is een Zeeuws bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Het in Zeeland gevestigde Delta levert al jaren energie aan consumenten en ondernemers. Delta benadrukt flexibiliteit en keuzevrijheid voor de consument, zolang de energie maar 100% groen is. Klanten kiezen zelf hoe de stroom is opgewerkt. Als nuchtere Zeeuwen houdt Delta het graag simpel: goede en persoonlijke service, een duurzaam product tegen een faire prijs.

Over DELTA

Op de zakelijke markt is het energiebedrijf actief in binnen- en buitenland op het gebied van afvalverwerking, energie en digitale dienstverlening. De onderneming biedt werk aan ruim 3.000 professionals.

Welkomstkorting en (actie)tarieven DELTA Energie

Op vergelijkingssites kun je vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan bij de energieleverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. Door welkomstkortingen aan te bieden kunnen ze hoger in onze vergelijker terecht komen. Ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Op Overstappen.nl kun je energieleveranciers vergelijken en snel de goedkoopste energieleverancier kiezen.

Contactgegevens DELTA

Wil je snel antwoord op je vraag? Plaats dan een bericht op het DELTA service forum. De webcare medewerkers van DELTA zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Hieronder vind je een overzicht van alle contactgegevens van DELTA:

  • E-mail: info@deltaenergie.nl
  • Klantenservice consument: 0118 22 55 00
  • Klantenservice zakelijk: 0118 88 38 38
  • Post: postbus 5048, 4330 KA Middelburg.

Wat te doen bij verhuizing?

Wil je gaan verhuizen? Geef dan je nieuwe adres online door via MijnDELTA. Je DELTA producten verhuizen dan met je mee. Als je een nieuw huis bouwt dan heb je aansluitingen nodig voor gas, elektriciteit en/of kabel. Dit kun je ook regelen via MijnDELTA.

Hoe duurzaam is DELTA?

DELTA energie beschouwt duurzaamheid als een noodzaak. Niet alleen omdat verdere opwarming van de atmosfeer moet worden voorkomen, maar ook omdat fossiele brandstoffen eindig zijn. Nieuwe, duurzame technieken bieden daarnaast commerciële kansen. DELTA kent aan CO2-reductie de hoogste prioriteit toe: in 2050 wil de organisatie CO2-neutraal zijn.

Opzeggen DELTA

Het DELTA energiecontract kun je opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt een energiecontract bij DELTA alleen kosteloos opzeggen in geval van overlijden of als je verhuist naar een verzorgingstehuis. In alle overige gevallen zul je een opzegvergoeding moeten betalen. De hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de looptijd van je contract. De minimale opzegvergoeding bedraagt € 50 en de maximale opzegvergoeding bedraagt € 125.