DELTA Energie

energieleverancier DELTA energie

Contactgegevens
0118-225500
info@deltaenergie.nl
https://www.deltaenergie.nl/
Vergelijk energieleveranciers

DELTA is een Zeeuws bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Het in Zeeland gevestigde Delta levert al jaren energie aan consumenten en ondernemers. Deze energieleverancier biedt ook internet, tv en bellen aan voor consumenten via DELTA Fiber.

Over DELTA

Op de zakelijke markt is het energiebedrijf ook actief in Nederland. Er werken ca. 200 mensen voor de zakelijke tak van DELTA en het bedrijf focust zich voornamelijk op stroom- en gas levering binnen Nederland.

Welkomstkorting en (actie)tarieven DELTA Energie

Op vergelijkingssites kun je vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan bij de energieleverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. Door welkomstkortingen aan te bieden kunnen ze hoger in onze vergelijker terecht komen. Ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Op Overstappen.nl kun je energieleveranciers vergelijken en snel de goedkoopste energieleverancier kiezen.

Contactgegevens Delta

Wil je snel antwoord op je vraag? Plaats dan een bericht op het DELTA service forum. De webcare medewerkers van DELTA zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Hieronder vind je een overzicht van alle contactgegevens van DELTA:

  • E-mail: info@deltaenergie.nl
  • Klantenservice consument: 0118 22 55 00
  • Klantenservice zakelijk: 0118 22 66 00
  • Post: postbus 5048, 4330 KA Middelburg.

Wat te doen bij verhuizing?

Wil je gaan verhuizen? Geef dan je nieuwe adres online door via MijnDELTA. Je DELTA producten verhuizen dan met je mee. Als je een nieuw huis bouwt dan heb je aansluitingen nodig voor gas, elektriciteit en/of kabel. Dit kun je ook regelen via MijnDELTA.

Opzeggen DELTA

Het DELTA energiecontract kun je opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt een energiecontract bij DELTA alleen kosteloos opzeggen in geval van overlijden of als je verhuist naar een verzorgingstehuis. In alle overige gevallen zul je een opzegvergoeding moeten betalen. De hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de looptijd van je contract. De minimale opzegvergoeding bedraagt € 50 en de maximale opzegvergoeding bedraagt € 125.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.