Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een energieleverancier met als doel: energie voor een lage prijs. Energiedirect.nl is een online energiebedrijf en voorziet ruim 700.000 particuliere en zakelijke klanten van energie. Energiedirect.nl kwam in 2002 als prijsvechter op de energiemarkt met als doel energie voor een lage prijs.

energiedirect.nl

Prijsvechter energiedirect.nl is uitgegroeid tot de vierde speler in de energiemarkt. Energiedirect.nl is een flexibele online Nederlandse energieleverancier die goedkope gas en stroom levert aan particuliere en zakelijke klanten via bestaande infrastructuren. Het hoofdkantoor van energiedirect.nl bevindt zich in Den Bosch. Energiedirect.nl is een zelfstandige dochteronderneming van Essent.

Efficiëntie

Energiedirect.nl is een ervaren zelfstandige online energieleverancier. Klanten regelen online hun energiezaken waardoor energiedirect.nl op de bedrijfskosten kan besparen. Dit zien gebruikers terug in de voordelige energieprijzen en tarieven van energiedirect.nl.

Interactie stimuleren

De komende jaren gaat het bedrijf online interactie stimuleren en verder uitbouwen. Klanten kunnen in de toekomst eenvoudig via het internet met andere consumenten communiceren, 24 uur per dag. Verder onderneemt Energie Direct actie op basis van opmerkingen, tips en klachten van klanten.

Energiedirect.nl en energieleveranciers vergelijken?

Op Overstappen.nl vergelijk je de Energiedirect.nl tarieven met de prijzen van andere energieleveranciers in Nederland. Vul je gegevens in onze vergelijker in en je ziet welke energieleverancier het beste bij je past. Daarna kun je gemakkelijk naar bijvoorbeeld Energiedirect.nl overstappen. Zo zie je een lagere energierekening tegemoet. Profiteer van onze exclusieve energie-aanbiedingen en vergelijk energie.

Wil je van Energiedirect.nl overstappen naar een andere energieleverancier? Via Overstappen.nl kun je heel eenvoudig verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken en overstappen naar de beste deal. Je krijgt een top 3 te zien gebaseerd op je situatie en wensen.

Energiedirect.nl stopzetten

Je kunt gebruikmaken van onze handige overstapservice. Zelf het contract bij Energiedirect.nl opzeggen is niet nodig. Wij regelen alles voor je. Je komt niet zonder energie te zitten. Als je overstapt, profiteer je als nieuwe klant van hoge welkomstkortingen en/of actietarieven.

Energie overstappen

Check je contract

Wil je het contract bij Energiedirect.nl opzeggen? Als je een contract hebt voor bepaalde tijd moet je goed kijken wanneer dit contract afloopt. Als je eerder overstapt dan moet je een opzegvergoeding betalen. Als je een contract heeft voor onbepaalde tijd kun je elk moment het contract bij Energiedirect.nl stopzetten.

Energiedirect.nl zelf opzeggen

Verhuis je naar het buitenland? Dan moet je zelf je contract bij Energiedirect.nl opzeggen via de klantenservice. Geef je meterstanden door. Vervolgens ontvang je na enkele weken een eindafrekening van Energiedirect.nl. Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier kun je gebruikmaken van onze handige overstapservice.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Energiedirect.nl overstapkorting

Wil je overstappen naar Energiedirect.nl? Als je overstapt ontvang je de Energiedirect.nl overstapkorting. Hierdoor kun je veel besparen op je vaste lasten. De korting wordt automatisch aan het eind van de looptijd van het contract uitgekeerd.

Overstappen loont

Als je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, is het verstandig om eens te kijken of je huidige contract nog wel bij je past. Betaal je niet te veel per maand aan je energierekening? Op Overstappen.nl vergelijk je gemakkelijk energieleveranciers met elkaar. Kijk welke leverancier voor jou het voordeligst is. Je bespaart tot wel honderden euro’s op de jaarlijkse energierekening.

« Terug naar energieleveranciers