energiedirect.nl

energieleverancier Energiedirect.nl

Contactgegevens
0900-3347328
klantenservice@energiedirect.nl
https://www.energiedirect.nl/#
Vergelijk energieleveranciers

In 2002 kwam energiedirect.nl als prijsvechter op de energiemarkt met als doel het aanbieden van energie tegen een lage prijs. Het online energiebedrijf voorziet ruim 700.000 particuliere en zakelijke klanten van energie. Energiedirect.nl is een ervaren zelfstandige online energieleverancier. Klanten regelen online hun energiezaken via de Regelneef app waardoor energiedirect.nl op de bedrijfskosten kan besparen. Energiedirect.nl doet niet aan welkomstcadeaus maar aan kortingen. Dit zien gebruikers terug in de voordelige energietarieven van energiedirect.nl.

Over Energiedirect.nl

Prijsvechter energiedirect.nl is uitgegroeid tot de vierde speler in de energiemarkt. Het is een flexibele online Nederlandse energieleverancier die goedkope gas en stroom levert. Het hoofdkantoor van energiedirect.nl bevindt zich in Den Bosch. Energiedirect.nl is een zelfstandige dochteronderneming van Essent. De komende jaren gaat het bedrijf online interactie stimuleren en verder uitbouwen. Klanten kunnen in de toekomst eenvoudig via het internet met andere consumenten communiceren, 24 uur per dag. Verder onderneemt Energie Direct actie op basis van opmerkingen, tips en klachten van klanten.

Energiedirect tarieven 2022

Als prijsvechter biedt Energiedirect concurrerende tarieven aan. De leverancier biedt zoveel variabele als vaste contracten aan. Vind je het prima als je energietarief 2 keer per jaar omhoog of omlaag aangepast kan worden? Kies dan voor een variabele gasprijs en prijs kWh. Als de tariefswijziging niet positief voor je uitpakt, kun je overstappen naar een goedkopere energieleverancier.

Energiedirect biedt ook vaste tarieven. Je hebt dan meer zekerheid over de energiekosten en je weet waar je aan toe bent. Energiedirect biedt contracten voor bepaalde tijd aan met de duur van 1, 2 of 3 jaar.

Vul je gegevens in bij de energie vergelijker om te kijken of de tarieven van Energiedirect het voordeligst zijn. Binnen 1 minuut weet jij of je kunt besparen!

Bekijk hier de Energiedirect tarieven:

EnergieleverancierStroomtarief 2022Gastarief 2022
Energiedirect€0,505€2,238

* Laatste update: 4 januari 2022

Let op: De tarieven zijn op basis van het instaptarief van een nieuw variabel modelcontract. Omdat de instaptarieven voor nieuwe klanten dagelijks kunnen wijzigen kunnen de tarieven anders zijn dan hierboven getoond. Zodra je in een modelcontract zit mag het tarief 2 keer per jaar aangepast worden.

Welkomstkorting en (actie)tarieven energiedirect

Je ontvangt bij een vergelijkingssite zoals Overstappen.nl een welkomstkorting wanneer je overstapt. Als je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, is het verstandig om eens te kijken of je huidige contract nog wel bij je past. Betaal je niet te veel per maand aan je energierekening? Op Overstappen.nl vergelijk je gemakkelijk energieleveranciers met elkaar. Kijk welke leverancier voor jou het voordeligst is. Je bespaart tot wel honderden euro’s op de jaarlijkse energierekening.

Contactgegevens energiedirect.nl

Voor vragen over je energiecontract kun je contact opnemen met de klantenservice van energiedirect.nl. Wil je snel antwoord hebben op je vraag? Maak dan gebruik van de online chat van energiedirect.nl.

  • Klantenservice: 0900 – 3347328
  • Stroring melden: 0800 – 9009

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je van plan om te verhuizen? Dan moet je zelf je contract bij Energiedirect.nl opzeggen via de klantenservice. Geef ook je meterstanden door. Vervolgens ontvang je na enkele weken een eindafrekening van Energiedirect.nl. Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier kun je gebruikmaken van onze handige overstapservice.

Opzeggen energiedirect.nl

Wil je het contract bij Energiedirect.nl opzeggen? Als je een contract hebt voor bepaalde tijd moet je goed kijken wanneer dit contract afloopt. Wanneer je eerder overstapt dan moet je een opzegvergoeding betalen. Als je een contract hebt voor onbepaalde tijd kun je elk moment het contract bij Energiedirect.nl stopzetten.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.