Energieleveranciers

« Naar energieleveranciers

energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een energieleverancier met als doel: energie voor een lage prijs. Energiedirect.nl is een online energiebedrijf en voorziet ruim 700.000 particuliere en zakelijke klanten van energie. Energiedirect.nl kwam in 2002 als prijsvechter op de energiemarkt met als doel energie voor een lage prijs.

energiedirect.nl

Prijsvechter energiedirect.nl is uitgegroeid tot de vierde speler in de energiemarkt. Energiedirect.nl is een flexibele online Nederlandse energieleverancier die goedkope gas en stroom levert aan particuliere en zakelijke klanten via bestaande infrastructuren. Het hoofdkantoor van energiedirect.nl bevindt zich in Den Bosch. Energiedirect.nl is een zelfstandige dochteronderneming van Essent.

Efficiëntie

Energiedirect.nl is een ervaren zelfstandige online energieleverancier. Klanten regelen online hun energiezaken waardoor energiedirect.nl op de bedrijfskosten kan besparen. Dit zien gebruikers terug in de voordelige energieprijzen en tarieven van energiedirect.nl.

Interactie stimuleren

De komende jaren gaat het bedrijf online interactie stimuleren en verder uitbouwen. Klanten kunnen in de toekomst eenvoudig via het internet met andere consumenten communiceren, 24 uur per dag. Verder onderneemt Energie Direct actie op basis van opmerkingen, tips en klachten van klanten.

Energiedirect.nl en energieleveranciers vergelijken?

Op Overstappen.nl vergelijk je de Energiedirect.nl tarieven met de prijzen van andere energieleveranciers in Nederland. Vul je gegevens in onze vergelijker in en je ziet welke energieleverancier het beste bij je past. Daarna kun je gemakkelijk naar bijvoorbeeld Energiedirect.nl overstappen. Zo zie je een lagere energierekening tegemoet. Profiteer van onze exclusieve energie-aanbiedingen en vergelijk energie.

Huidige aanbiedingen van energiedirect.nl

Besparing

€ 154,31

Per jaar

€ 1466,53

Besparing

€ 149,88

Per jaar

€ 1470,96
Laatste update: 21-11-2017 10:04
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Vergelijk energieleveranciers

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

Reviews Overstappen.nl

"Binnen 10 minuten overstappen"

Hanssie, 3 dagen geleden