Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Oxxio Energie

Oxxio is een energieleverancier van groene stroom en gas en werd in 2000 opgericht. Oxxio energie biedt haar klanten lage tarieven door energie voordelig in te kopen en door efficiënte bedrijfsvoering. De energie-aanbieder heeft betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Oxxio werd in 2005 onderdeel van het Engelse energiebedrijf Centrica, waarna Oxxio in 2011 werd overgenomen door Eneco.

Bewust maken van energieverbruik

Oxxio werkt continu aan verbetering van haar product- en dienstverlening door goed naar de klant te luisteren. Het bedrijf helpt klanten bewust te maken van hun energieverbruik, door inzicht te geven in het verbruik. Zo wordt er bespaard op energie en kosten.

Oxxio en milieu

Ook het milieu is belangrijk voor de energie-aanbieder: Oxxio levert 100% groene stroom aan de consument. Aan bedrijven levert Oxxio een mix van groene en grijze stroom. Daarnaast steunt het bedrijf met Oxxio4kids de energievoorziening van duurzame kinderhulpprojecten in Afrika en Azië.

Vergelijk Oxxio en andere energieleveranciers

Is energieleverancier Oxxio de voordeligste keuze voor je? Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig de Oxxio tarieven met de prijzen van andere energieleveranciers. In onze vergelijker kun je je gegevens invoeren en vervolgens zien welke energieaanbieder het beste bij je past. Daarna kun je gemakkelijk naar Oxxio overstappen, wat je een lagere energierekening oplevert. Ga nu naar onze energievergelijker en bespaar op je energiekosten.

« Terug naar energieleveranciers