Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Oxxio Energie

Oxxio is een energieleverancier van groene stroom en gas en werd in 2000 opgericht. Oxxio energie biedt haar klanten lage tarieven door energie voordelig in te kopen en door efficiënte bedrijfsvoering. De energie-aanbieder heeft betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Oxxio werd in 2005 onderdeel van het Engelse energiebedrijf Centrica, waarna Oxxio in 2011 werd overgenomen door Eneco.

Over Oxxio Energie

Oxxio werkt continu aan verbetering van haar product- en dienstverlening door goed naar de klant te luisteren. Het bedrijf helpt klanten bewust te maken van hun energieverbruik, door inzicht te geven in het verbruik. Zo wordt er bespaard op energie en kosten.

Overstappen energie

Welkomstkorting en (actie)tarieven Oxxio Energie

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Hoe duurzaam is Oxxio Energie?

Ook het milieu is belangrijk voor de energie-aanbieder: Oxxio levert 100% groene stroom aan de consument. Aan bedrijven levert Oxxio een mix van groene en grijze stroom. Alle windstroom van Oxxio wordt opgewekt door windmolens in Europa.

Contactgegevens Oxxio Energie

Voor vragen kun je telefonisch, per mail of via social media contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: klantenservice@oxxio.nl
  • Klantenservice: 088 – 89 55 999

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan zul je aan Oxxio moeten doorgeven wanneer je de sleutel van je nieuwe woning krijgt. Je energiecontract verhuist doorgaans met je mee. Heb je in je nieuwe woning binnen 5 dagen energie nodig? Je kunt dan een spoedaanvraag doen bij Oxxio. Als je gaat emigreren naar het buitenland moet je zelf je contract bij Oxxio opzeggen. Dit kun je telefonisch regelen via de klantenservice. Je moet de meterstanden doorgeven en na enkele weken krijg je de eindafrekening van Oxxio.

Opzeggen Oxxio Energie

Ben je al lang klant bij Oxxio en wil je van Oxxio overstappen naar een andere leverancier? Dan kan een overstap voordelig uitpakken. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan kun je elk gewenst moment overstappen. Als je een contract hebt voor bepaalde tijd moet je goed kijken wanneer dit contract afloopt. Stap dan 8 tot 6 weken voor de einddatum over via onze energievergelijker. Houd er rekening mee dat je vaak een opzegboete moet betalen bij het voortijdig beëindigen van je energiecontract. De hoogte van de boete is afhankelijk van de resterende looptijd van je contract.

« Terug naar energieleveranciers