Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Oxxio Energie

Oxxio is een energieleverancier van groene stroom en gas en werd in 2000 opgericht. Oxxio energie biedt haar klanten lage tarieven door energie voordelig in te kopen en door efficiënte bedrijfsvoering. De energie-aanbieder heeft betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Oxxio werd in 2005 onderdeel van het Engelse energiebedrijf Centrica, waarna Oxxio in 2011 werd overgenomen door Eneco.

Bewust maken van energieverbruik

Oxxio werkt continu aan verbetering van haar product- en dienstverlening door goed naar de klant te luisteren. Het bedrijf helpt klanten bewust te maken van hun energieverbruik, door inzicht te geven in het verbruik. Zo wordt er bespaard op energie en kosten.

Oxxio en milieu

Ook het milieu is belangrijk voor de energie-aanbieder: Oxxio levert 100% groene stroom aan de consument. Aan bedrijven levert Oxxio een mix van groene en grijze stroom. Daarnaast steunt het bedrijf met Oxxio4kids de energievoorziening van duurzame kinderhulpprojecten in Afrika en Azië.

Vergelijk Oxxio en andere energieleveranciers

Is energieleverancier Oxxio de voordeligste keuze voor je? Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig de Oxxio tarieven met de prijzen van andere energieleveranciers. In onze vergelijker kun je je gegevens invoeren en vervolgens zien welke energieaanbieder het beste bij je past. Daarna kun je gemakkelijk naar Oxxio overstappen, wat je een lagere energierekening oplevert. Ga nu naar onze energievergelijker en bespaar op je energiekosten.

Oxxio overstappen

Wil je uw contract bij Oxxio stopzetten en overstappen naar een andere energieleverancier? Via Overstappen.nl kun je gemakkelijk energieleveranciers met elkaar vergelijken. Vul je gegevens in en je ziet direct een top 3 van goedkoopste energieleveranciers, deze is gebaseerd op jouw verbruik

Oxxio opzeggen

Ben je al lang klant bij Oxxio en wil je van Oxxio overstappen naar een andere leverancier? Dan kan een overstap voordelig uitpakken. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan kun je elk gewenst moment overstappen. Als je een contract hebt voor bepaalde tijd moet je goed kijken wanneer dit contract afloopt. Stap dan 8 tot 6 weken voor de einddatum over via onze energievergelijker.

Verhuizen

Als je gaat emigreren naar het buitenland moet je zelf je contract bij Oxxio opzeggen. Dit kun je telefonisch regelen via de klantenservice. Je moet de meterstanden doorgeven en na enkele weken krijg je de eindafrekening van Oxxio. Als je een vast contract hebt en je gaat verhuizen binnen Nederland, kun je niet zomaar je energiecontract bij Oxxio stopzetten. Een contract staat op naam en niet op adres.

Overstapservice

Wil je je contract bij Oxxio stopzetten? Maak dan gebruik van onze handige overstapservice. Stap online over. Je nieuwe leverancier zegt de oude leverancier voor je op. Je hoeft zelf niks te regelen. Je komt niet zonder energie te zitten.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Oxxio overstapkorting

Wilt je juist naar Oxxio overstappen? Dan kun je gebruikmaken van de Oxxio overstapkorting. Nieuwe klanten kunnen hun voordeel doen met welkomstkortingen en/of actietarieven. Je kunt tot wel honderden euro’s besparen op je jaarlijkse energierekening. Oxxio aanvragen kan alleen bij Oxxio zelf. Vanuit de vergelijker verwijzen wij je door naar de website van Oxxio.

Jaarlijks overstappen

Als je jaarlijks overstapt bespaar je veel geld. Op deze manier profiteer je elk jaar opnieuw van welkomstkortingen en/of actietarieven. Als je lang bij dezelfde energieleverancier zit, verval je in het ‘slaperstarief’. Zonder dat je het door hebt betaal je dan veel te veel voor je energierekening.

« Terug naar energieleveranciers