Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

UnitedConsumers Energie

UnitedConsumers is begin 2000 opgericht met als doel commodities goedkoper beschikbaar te maken voor consumenten. Commodities zijn producten en diensten die feitelijk onmisbaar zijn voor consumenten, een lage emotionele waarde/beleving hebben en waaraan consumenten (onbewust, ongemerkt) veel geld uitgeven.

Producten en diensten

UnitedConsumers biedt korting op vaste lasten: brandstof, autoverzekering, zorgverzekering, telefonie en energie. Met de scherpe energiepropositie van UnitedConsumers hebben deelnemers onder andere de keuze uit vaste- en variabele tarieven en wordt er volledig groene windstroom geleverd. Ook kan men de looptijd van het contract zelf bepalen, uiteraard met mooie kortingen zoals men dat van UnitedConsumers gewend is.

Besparen met UnitedConsumers op je energiekosten?

Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig energieleveranciers, wij tonen de scherpste energie-aanbiedingen. Vul dus nu je NAW-gegevens en huidige energieverbruik in. Als je wilt kun je ook direct online overstappen.

« Terug naar energieleveranciers