UnitedConsumers Energie

UnitedConsumers

Contactgegevens
040-2350560
info@unitedconsumers.com
https://www.unitedconsumers.com/
Vergelijk energieleveranciers

UnitedConsumers is begin 2000 opgericht met als doel commodities goedkoper beschikbaar te maken voor consumenten. Commodities zijn producten en diensten die feitelijk onmisbaar zijn voor consumenten, een lage emotionele waarde/beleving hebben en waaraan consumenten (onbewust, ongemerkt) veel geld uitgeven.

Over UnitedConsumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief en biedt voordeel aan in de categorieën: energie, brandstof, verzekeringen en GSM abonnementen. Je kunt je gratis inschrijven voor het collectief. Doordat het bedrijf groot inkoopt is het mogelijk om klanten korting te geven op de producten die aanbiedt.

Welkomstkorting en (actie)tarieven UnitedConsumers

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is UnitedConsumers?

UnitedConsumers levert standaard groene stroom aan alle klanten. Op deze manier draagt het energiebedrijf bij een aan duurzame toekomst. Ook op het kantoor van de energieleverancier wordt er gedacht aan duurzaamheid. De meeste diensten worden via het internet en de telefoon afgenomen om onnodig papierverbruik te voorkomen. Verder verstuurt de energieleverancier alle post CO2-neutraal.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van sensorlampen om het energieverbruik te beperken. Het energiebedrijf is tevens aangesloten bij Stichting Energy Valley, een bedrijf dat samenwerkt met andere bedrijven en kennisinstellingen om de economie te versterken. Dit doen zij door gebruik te maken van schone energie.

Contactgegevens UnitedConsumers

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: info@unitedconsumers.com
  • Klantenservice: 040-235 05 60 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:00-21:00 en op zaterdag van 8:30-17:00 )

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Geef dan je nieuwe adres, datum van verhuizing en de meterstanden van je oude en nieuwe huis door aan UnitedConsumers. Je energiecontract verhuist dan met je mee. Wil je liever een andere energieleverancier? Op Overstappen.nl kun je gemakkelijk energieleveranciers vergelijken en de leverancier kiezen die het beste bij je past.

Opzeggen UnitedConsumers

Als je wil overstappen naar een andere energieleverancier dan kun je gebruik maken van onze vergelijker. Je contract wordt dan automatisch overgezet en je hoeft het dan niet zelf op te zeggen. Wil je het contract bij UnitedConsumers zelf opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier.

Houd er rekening mee dat je bij het voortijdig beëindigen van het energiecontract je vaak een opzegboete moet betalen. Stap je vroegtijdig over naar UnitedConsumers? Dan betaalt de energieleverancier de eventuele opzegboete.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.