Vrijopnaam

Energieleverancier Vrijopnaam

Contactgegevens
085-3032652
klantteam@vrijopnaam.nl
https://www.vrijopnaam.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Vrijopnaam is een in 2016 opgerichte energieleverancier. De leverancier stelt iedereen in staat eenvoudig zelf energie op te wekken. Op die manier kan de klant de winstmarge van de energieproducent in eigen zak steken. Daarbij draag je als klant van Vrijopnaam ook nog eens bij aan het verduurzamen van Nederland.

Over Vrijopnaam

Vrijopnaam vindt dat iedereen in Nederland de mogelijkheid moet hebben om zelf zonne-energie op te wekken. Iedere consument kan bij de energieleverancier zijn eigen zonnestroom opwekken. Als consument kun je een zonnepaneel in een zonnepark kopen. De stroom die door dit paneel wordt opgewekt, wordt in mindering gebracht op je energierekening. Dit is niet alleen voordelig, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Vrijopnaam Tarieven 2022

Vrijopnaam biedt zowel variabele als vaste contracten aan. Vind je het prima als je energietarief twee keer per jaar omhoog of omlaag aangepast kan worden? Kies dan voor een variabele gasprijs en prijs kWh.

Je kunt ook kiezen voor een vast contract. Je hebt dan meer zekerheid over de energiekosten en je weet waar je aan toe bent. Vrijopnaam biedt enkel 1-jarige contracten voor bepaalde tijd aan.

Ben je benieuwd of de energietarieven het meest gunstig zijn voor jou? Met behulp van onze vergelijker krijg je een overzicht te zien van de energieleveranciers. Zo weet je meteen of Vrijopnaam de beste energieleverancier voor jou is.

EnergieleverancierStroomtarief 2022Gastarief 2022
Vrijopnaam€0,482€2,194

* Laatste update: 4 januari 2022 Let op: De tarieven zijn op basis van het instaptarief van een nieuw variabel modelcontract. Omdat de instaptarieven voor nieuwe klanten dagelijks kunnen wijzigen kunnen de tarieven anders zijn dan hierboven getoond. Zodra je in een modelcontract zit mag het tarief 2 keer per jaar aangepast worden.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Vrijopnaam

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is Vrijopnaam?

Vrijopnaam heeft zonnepanelen in diverse zonneparken in Nederland. Je hoeft zelf dus geen geschikt dak te hebben. Als klant krijg je één zonnepaneel gratis. Wil je meer energie opwekken, dan koop je er een paar bij. De hoeveelheid stroom die je opwekt met je zonnepaneel of zonnepanelen, wordt in mindering gebracht op je energierekening. Het onderhoud en de verzekering van de panelen wordt verzorgd door Vrijopnaam. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

De energie die je ter aanvulling nodig hebt wordt door Vrij Op Naam geleverd. Dit is gegarandeerd groene energie zonder winstmarge. De energieleverancier biedt je een scherp contract met variabele prijzen aan voor stroom en gas.

Contactgegevens Vrijopnaam

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: klantteam@vrijopnaam.nl
  • Klantenservice: 085 – 30 32 652 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je van plan om te verhuizen? Je zult je verhuizing dan moeten doorgeven aan je energieleverancier. Geef minimaal twee weken voor je verhuisdatum je nieuwe adres en de verhuisdatum door aan Vrijopnaam. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar de energieleverancier.

Heb je een paneelopnaam? Deze verhuist dan gewoon met je mee. Houd er rekening mee dat je nieuwe termijnbedrag kan afwijken van het oude termijnbedrag. Je nieuwe termijnbedrag wordt namelijk vastgesteld op basis van het historische verbruik op je adres.

Opzeggen Vrijopnaam

Wil je je energiecontract opzeggen? Je kunt dan een e-mail sturen naar Vrijopnaam of je kunt de wijziging schriftelijk doorgeven door een brief te sturen naar postbus 37019, 3005 LA Rotterdam. Vermeld altijd je klantnummer als je een mail of brief stuurt naar de energieleverancier.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.