Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Vrijopnaam

Vrij Op Naam is een in 2016 opgerichte energieleverancier. De leverancier stelt iedereen in staat eenvoudig zelf energie op te wekken. Op die manier kan de klant de winstmarge van de energieproducent in eigen zak steken. Daarbij draag je als klant van Vrij Op Naam ook nog eens bij aan het verduurzamen van Nederland.

Duurzaam opgewekte energie

Hoe het precies werkt? Vrij Op Naam heeft zonnepanelen in diverse zonneparken in Nederland. Je hoeft zelf dus geen geschikt dak te hebben. Als klant krijg je één zonnepaneel gratis. Wil je meer energie opwekken, dan koop je er een paar bij. De hoeveelheid stroom die je opwekt met je zonnepaneel of zonnepanelen, wordt in mindering gebracht op je energierekening.

Hoeveel kost een zonnepaneel?

Het eerste paneel is gratis. Vervolgens kosten de zonnepanelen 99 euro per stuk. Je kunt zelf kiezen hoeveel panelen je wilt, en in welk tempo je de panelen aan wilt schaffen.

Waar komt de rest van mijn energie vandaan?

De energie die je ter aanvulling nodig hebt wordt door Vrij Op Naam geleverd. Dit is gegarandeerd groene energie zonder winstmarge. Vrij Op Naam bied je een scherp contract met variabele prijzen voor stroom en gas.

Alles zelf onder controle

Met de gratis app van Vrij Op Naam heb je continu inzicht in de opbrengst van je panelen.

Ik wil overstappen, wat nu?

Koop je een zonnepaneel bij Vrij Op Naam, dan heb je recht op de energie die het paneel in de komende 9 jaar levert. Wil je eerder overstappen naar een andere energieleverancier, ontvang je de restwaarde van je investering teruggestort.

Schade en/of onderhoud van de zonnepanelen

De onderhoud en de verzekering van de panelen wordt verzorgd door Vrij Op Naam. Hier heb je zelf geen omkijken naar.

« Terug naar energieleveranciers