Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Budget Energie

Budget Energie is een prijsvechter die in december 2011 toetrad tot de Nederlandse energiemarkt. De energieleverancier levert CO2-gecompenseerd gas en groene stroom. Budget Energie gaat de concurrentie met andere leveranciers aan door hoge kortingen aan te bieden.

Groene stroom

Budget Energie importeert een groot deel van de geleverde groene stroom. Dit doet de leverancier omdat er in Nederland nog te weinig groene stroom geproduceerd wordt, waardoor groene stroom uit Nederland duurder is. Budget Energie streeft er wel naar om alle groene stroom uit Nederland te halen. Daarom stimuleren ze ook hun klanten zelf groene stroom op te wekken.

Kosten laag houden

Budget Energie wil scherpe energietarieven aanbieden. Dit is mogelijk omdat het bedrijf ernaar streeft zijn kosten zo laag mogelijk te houden. Zo wordt er hoofdzakelijk via e-mail en internet gecommuniceerd en werken ze met hoogstaande ICT-oplossingen. Tot slot neemt het energiebedrijf genoegen met een lagere marge.

Tarieven van Budget Energie vergelijken

De Budget Energie tarieven vind je op de website van Budget Energie. Of gebruik heel handig onze energievergelijker. Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig tarieven voor gas en elektriciteit van alle Nederlandse leveranciers met elkaar. Profiteer van de vrije energiemarkt en de vrijheid om zelf een energieleverancier te kiezen.

Vaste en variabele Budget Energie tarieven

Je heeft bij Budget Energie de keuze uit 2 soorten tarieven:

  • Variabele prijzen. Bij variabele prijzen kan Budget Energie 2 keer per jaar de prijzen veranderen. Variabele tarieven gaan vaak samen met een vrij opzegbaar contract voor onbepaalde tijd.
  • Vaste prijzen. Je kunt ook de prijzen vastleggen in een contract voor bepaalde tijd. Je hebt dan gedurende de looptijd van het contract geen omkijken meer naar de Budget Energie tarieven.

Een vast contract met vaste tarieven is vaak het voordeligst omdat de energieleverancier dan de zekerheid heeft dat je voor die bepaalde periode klant blijft.

Overstappen naar Budget Energie

Spreekt de energie-aanbieding van Budget Energie je aan, dan kun je via onze vergelijker direct een energieaanvraag doen. Door over te stappen bespaar je veel geld op je energierekening. Overstappen naar Budget Energie is een administratief proces dat wij voor je regelen.

« Terug naar energieleveranciers