Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Budget Energie

Budget Energie is een prijsvechter die in december 2011 toetrad tot de Nederlandse energiemarkt. De energieleverancier levert CO2-gecompenseerd gas en groene stroom. Budget Energie gaat de concurrentie met andere leveranciers aan door hoge kortingen aan te bieden.

Over Budgetenergie

Budget Energie wil scherpe energietarieven aanbieden. Dit is mogelijk omdat het bedrijf ernaar streeft de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo wordt er hoofdzakelijk via e-mail en internet gecommuniceerd. Daarnaast werken ze met hoogstaande ICT-oplossingen. Tot slot neemt het energiebedrijf genoegen met een lagere marge.

Overstappen energie

Welkomstkorting en (actie)tarieven Budget Energie

De Budget Energie tarieven vind je op hun website. Of gebruik heel handig onze energievergelijker. Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig alle energietarieven. Profiteer van de vrije energiemarkt en de vrijheid om zelf een energieleverancier te kiezen. Je hebt de keuze uit 2 soorten tarieven:

  • Variabele prijzen: Bij variabele prijzen kunnen de prijzen 2 keer per jaar veranderen. Variabele tarieven gaan vaak samen met een vrij opzegbaar contract voor onbepaalde tijd.
  • Vaste prijzen: Je kunt ook de prijzen vastleggen in een contract voor bepaalde tijd. Je hebt dan gedurende de looptijd van het contract geen omkijken meer naar de Budget Energie tarieven.

Een vast contract met vaste tarieven is vaak het voordeligst. De energieleverancier heeft dan de zekerheid dat je voor die bepaalde periode klant blijft.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Contactgegevens Budgetenergie

Als je een vraag hebt dan kun je een mail sturen via het contactformulier op de website van Budgetenergie. Het is ook mogelijk om online te chatten op de website van Budgetenergie. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Budgetenergie:

  • Klantenservice thuis : 020 – 205 55 55
  • Klantenservice zakelijk : 020 – 205 55 50

Wat te doen bij verhuizing?

Je kunt je verhuizing online doorgeven via MijnBudgetEnergie. Bij Budgetenergie kun je tijdelijk op twee adressen energie geleverd krijgen. Je ontvangt de eindnota vier tot zes weken nadat de levering op je oude adres is beëindigd.

Hoe duurzaam is Budgetenergie?

Budget Energie importeert een groot deel van de geleverde groene stroom. Dit doet de leverancier omdat er in Nederland nog te weinig groene stroom geproduceerd wordt. Hierdoor is de groene stroom in Nederland duurder. De energieleverancier streeft er wel naar om alle groene stroom uit Nederland te halen. Daarom stimuleren ze ook hun klanten zelf groene stroom op te wekken.

Opzeggen Budgetenergie

Wil je de energielevering door Budget Energie stopzetten? Dan kun je zelf je contract stopzetten via de klantenservice. Je krijgt vervolgens bericht om de meterstanden door te geven aan Budget Energie. Wacht hier niet te lang mee, anders maakt de energieleverancier een bindende schatting. Je ontvangt na ongeveer 4 tot 6 weken de eindafrekening.

« Terug naar energieleveranciers