EnergyZero

Contactgegevens
085-8085144
support@energyzero.nl
https://www.energyzero.nl/
Vergelijk energieleveranciers

EnergyZero biedt online energiecontracten aan. De leverancier is opgezet door middel van een crowdfundactie. Ze leveren zelf geen energie, daarvoor hebben ze een samenwerking met energieleverancier Hezelaer. Hezelaer koopt iedere dag gas en elektriciteit in op de energiebeurs. EnergyZero noemt zichzelf besparingsleverancier. Je kunt namelijk besparen op je energieverbruik door het spelen van een spel, de energygame. EnergyZero behoort tot de Energic Group, een groep energiemerken met elk zijn eigen doelgroep.

Doelen EnergyZero

  • Meer inzicht in je energieverbruik;
  • Energie besparen leuk maken door middel van de energygame;
  • Uiteindelijk een energierekening van € 0,- voor iedereen.

Hoe duurzaam is EnergyZero?

Wij werken samen met WISE Nederland voor de beoordeling van duurzame energieleveranciers. Zij publiceren ieder jaar een ranglijst met duurzame energieleveranciers. EnergyZero staat voor het eerst op deze ranglijst als duurzame energieleverancier voor consumenten met een 9,8. Maar voor de zakelijke energiemarkt scoren zij helaas een 4,4.

Energie tegen kostprijs

Per maand betaal je een voorschot voor je energieverbruik. Je kunt per dag zien wat je hebt verbruikt en wat er nog van je voorschot over is. Je krijgt als klant bij EnergyZero energie tegen de kostprijs, je betaalt dus alleen voor wat je verbruikt. Wat je per maand van je voorschot overhoudt kun je weer gebruiken voor een nieuwe maand. Verbruikskosten worden altijd berekend op basis van de actuele energieprijzen. Omdat de energie elke dag wordt ingekocht, kan die energieprijs dus per dag veranderen.

Energiepunten en experience punten

Je kunt bij EnergyZero meedoen met de energygame. Een spel waarin je strijdt tegen anderen en hiermee experience punten verdient. Met je experience punten kom je steeds verder in het spel. Door te besparen op je energieverbruik verdien je energiepunten. Die punten kun je gebruiken in de webshop om extra besparingsmaatregelen te kopen of je kunt je energierekening ermee verlagen. Extra besparen betekent weer extra energiepunten verdienen.

Besparen op je energierekening

Wil je weten welke energieleverancier jou de meeste korting biedt? Maak snel een vergelijking en je bent weer een jaar voorzien van de laagste energietarieven. Wij bieden onze service gratis aan en geven je onafhankelijk advies.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.