Powerpeers

energieleverancier Powerpeers

Contactgegevens
020-2202300
service@powerpeers.nl
https://www.powerpeers.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Sinds juni 2016 probeert Powerpeers de deeleconomie een plek op de energiemarkt te geven. In plaats van appartementen of taxiritjes biedt de energieleverancier energie aan die door consumenten zelf wordt opgewekt. Steeds meer Nederlanders produceren namelijk zelf energie. Het overschot kun jij direct bij hen afnemen.

Over Powerpeers

Als particuliere producenten meer energie opwekken dan ze verbruiken kunnen ze dit via Powerpeers aanbieden. Via het platform van de energieleverancier kies je als klant zelf van wie je de energie wilt afnemen. Als jouw ‘opwekkers’ even geen overschot hebben, vult de energieleverancier het aan met energie van Nederlandse windmolens. Ook betaal je bij het energiebedrijf altijd een vast bedrag voor je energie.

Powerpeers tarieven 2022

Powerpeers biedt twee soorten contracten aan. Zo heb je de mogelijkheid voor een variabel contract, waarbij de prijzen twee keer per jaar kunnen worden aangepast. Bij een eventuele prijsstijging is dat niet fijn, maar als de tarieven dalen is dat een meevaller. Ook heb je de mogelijkheid om op ieder moment over te stappen naar een andere leverancier.

Ook kun je ervoor kiezen om je tarieven voor langere tijd vast te leggen. Bij een vast contract spreek je één tarief af voor de gehele contractduur. Daardoor heb je de zekerheid dat je energietarieven tijdens de contractduur niet verhoogd kunnen worden. Ook bieden leveranciers vaak aantrekkelijke tarieven en/of andere kortingen aan bij vaste contracten.

In de tabel hieronder zie je de variabele tarieven die je als nieuwe klant gaat betalen bij Powerpeers. In onze energievergelijker zie je het huidige aanbod van vaste contracten in de markt.

EnergieleverancierStroomtarief 2022Gastarief 2022
Powerpeers€0,575€2,584

* Laatste update: 5 mei 2022

Let op: De tarieven zijn op basis van het instaptarief van een nieuw variabel modelcontract. Omdat de instaptarieven voor nieuwe klanten dagelijks kunnen wijzigen kunnen de tarieven anders zijn dan hierboven getoond. Zodra je in een modelcontract zit mag het tarief 2 keer per jaar aangepast worden.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Powerpeers

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is Powerpeers?

Zowel de stroom die je afneemt van de ‘opwekkers’ als de stroom waarmee Powerpeers dit aanvult, is volledig duurzaam. De energieleverancier gebruikt hiervoor Nederlandse windmolens. Als je ook gas afneemt bij Powerpeers is dit gewoon aardgas, maar dan CO2-gecompenseerd. Dat doet het energiebedrijf door elders in de wereld projecten te steunen die de CO2-uitstoot terugdringen.

Contactgegevens Powerpeers

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: service@powerpeers.com
  • Klantenservice: 020 – 220 23 00 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-18:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan is opzeggen niet nodig. Je energiecontract verhuist gewoon met je mee. Ook als je nieuwe huis geen zonnepanelen heeft. Je kunt je verhuizing aan Powerpeers doorgeven door een mail te sturen naar: service@powerpeers.com.

Opzeggen Powerpeers

Opzeggen kan bij de energieleverancier op ieder moment. Ze hanteren alleen een opzegtermijn van 30 dagen. Als je via Overstappen.nl een nieuwe energieleverancier uitkiest, hoef je niet zelf je contract op te zeggen. Dat regelen wij voor je!

Meer over energie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.