Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Powerpeers

Sinds juni 2016 probeert Powerpeers de deeleconomie een plek op de energiemarkt te geven. In plaats van appartementen of taxiritjes biedt de energieleverancier energie aan die door consumenten zelf wordt opgewekt. Steeds meer Nederlanders produceren namelijk zelf energie. Het overschot kun jij direct bij hen afnemen.

Over Powerpeers

Als particuliere producenten meer energie opwekken dan ze verbruiken kunnen ze dit via Powerpeers aanbieden. Via het platform van de energieleverancier kies je als klant zelf van wie je de energie wilt afnemen. Als jouw ‘opwekkers’ even geen overschot hebben, vult de energieleverancier het aan met energie van Nederlandse windmolens. Ook betaal je bij het energiebedrijf altijd een vast bedrag voor je energie.

Overstappen energie

Welkomstkorting en (actie)tarieven Powerpeers

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Hoe duurzaam is Powerpeers?

Zowel de stroom die je afneemt van de ‘opwekkers’ als de stroom waarmee Powerpeers dit aanvult, is volledig duurzaam. De energieleverancier gebruikt hiervoor Nederlandse windmolens. Als je ook gas afneemt bij Powerpeers is dit gewoon aardgas, maar dan CO2-gecompenseerd. Dat doet het energiebedrijf door elders in de wereld projecten te steunen die de CO2-uitstoot terugdringen.

Contactgegevens Powerpeers

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: service@powerpeers.com
  • Klantenservice: 020 – 220 23 00 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-18:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan is opzeggen niet nodig. Je energiecontract verhuist gewoon met je mee. Ook als je nieuwe huis geen zonnepanelen heeft. Je kunt je verhuizing aan Powerpeers doorgeven door een mail te sturen naar: service@powerpeers.com.

Opzeggen Powerpeers

Opzeggen kan bij de energieleverancier op ieder moment. Ze hanteren alleen een opzegtermijn van 30 dagen. Als je via Overstappen.nl een nieuwe energieleverancier uitkiest, hoef je niet zelf je contract op te zeggen. Dat regelen wij voor je!

« Terug naar energieleveranciers