Goedkoop internet

Vergelijk binnen 1 minuut de goedkoopste providers
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Goedkoopste internet aanbiedingen van deze maand

supplier-logo
€30
per maand
checkmark Extra voordelen i.c.m. een mobiel abonnement van T-Mobile of Tele2
checkmark Internet Only: Nu vanaf €30/mnd
checkmark Wifi Plus: extra Wifi-Punten (eerste maand gratis)
supplier-logo
€36,50
per maand
checkmark Internet & TV: Eerste 6 maanden voor €36,50 p/mnd
checkmark Geen aansluitkosten en € 30 EUR cashback
checkmark Inclusief gratis ESPN Compleet (4 kanalen), Films & Series én opnemen
supplier-logo
€29,95
per maand
checkmark Internet 300 Mb/s & TV Complete
checkmark 6 maanden 29,95 p.m. + 2 SmartWifi pods gratis
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €19,95 + Gratis installatiehulp t.w.v.v €249,-
Laatste update: 01/12/2021

Je bent op zoek naar goedkoop internet? Zelf internetproviders vergelijken is een hele klus. Maandelijkse aanbiedingen, installatiekosten, lage tarieven in de eerste maanden en gratis cadeaus maken het er niet makkelijker op. Vergelijk daarom op Overstappen.nl aanbieders met goedkoop internet.

Wat is het goedkoopste internetabonnement?

Als je wilt weten of je bij een internetprovider echt goedkoop internet krijgt, raden wij je aan op een aantal punten te letten. Als eerste kijk je naar de maandlasten van de internetabonnementen. Let ook op de totaalkosten van het eerste jaar. Sommige internetabonnementen lijken op maandbasis erg goedkoop, maar hebben hoge opstartkosten voor de installatie of een draadloos modem (WiFi-modem).

Of een alles-in-een-pakket?

Overstappen.nl helpt je bij het vergelijken van losse internetabonnementen. Denk van te voren na of je geen alles in 1 pakket wilt. Deze kunnen voordelig uitpakken als je naast internet ook behoefte heeft aan digitale tv en vast bellen. In onze vergelijker geef je al aan het begin aan of je alleen een los abonnement met goedkoop internet wilt of liever een combinatie met tv en/of bellen.

Hoge internetsnelheid meestal duurder

Hoe lager de internetsnelheid, hoe goedkoper internet meestal is. Ga daarom na hoe belangrijk snelheid voor jou is bij het downloaden en uploaden van pdf-bestanden, foto’s, muziek of software. Als je dit vaak doet en intensief gebruik maakt van internet, dan is een hoge internetsnelheid prettig. Ook als je tegelijk met andere gezinsleden wilt internetten is een hoge internetsnelheid aan te raden.

Is een lage internetsnelheid voor jou voldoende?

Als je internet alleen gebruikt om te e-mailen, beperkt te surfen en te internetbankieren, volstaat een licht en goedkoop internetabonnement. Je hoeft met een lage internetsnelheid overigens niet bang te zijn voor een langere laadtijd van webpagina´s. Dit wordt meestal veroorzaakt door de website zelf of door de prestaties van je computer.

Welke soort internetaansluiting?

Tegenwoordig wordt internet hoofdzakelijk aangeboden via glasvezel, kabel, ADSL(2) of VDSL(2). De prijs-kwaliteitsverhouding hiervan is ongeveer hetzelfde. Bij glasvezel en kabel zijn wel hogere snelheden mogelijk. Deze abonnementen zijn daarom vaak duurder. De soort verbinding is dus iets om op te letten als je goedkoop internet wilt.

Goedkoop internet vergelijken?

Goedkoopste internet

Vergelijk bij Overstappen.nl de internetabonnementen die op je huisadres beschikbaar zijn. De internetaanbieders worden gerangschikt op prijs. Wil je besparen? Of vind je een uitgebreid tv-pakket met HD-zenders belangrijk? Welke internetsnelheid heb je nodig? Je kunt de internetabonnementen hier eenvoudig op filteren. Overstappen naar een andere internetprovider? Profiteer dan van onze gratis overstapservice.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.