Goedkoop internet

Vergelijk binnen 1 minuut de goedkoopste providers
Winnaar van de
Beste Website van het Jaar
WVHJ
Winnaar van de
Beste Website van het Jaar
WVHJ

Goedkoopste internet aanbiedingen van deze maand

supplier-logo
€30
per maand
checkmark Cashback Deals: nu €100 cashback
checkmark Eerste 6 maanden voor € 30 p/mnd
checkmark Gratis Overstapservice en 100% installatiegarantie
supplier-logo
€39,75
per maand
checkmark Eerste 12 maanden 50% korting
checkmark Internet Giga met 1000 Mb/s & TV Complete
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €19,95 & gratis hulp bij installeren t.w.v. 249,-
supplier-logo
€21,25
per maand
checkmark Tijdelijke actie: 6 maanden korting óf 1 jaar gratis KPN TV+
checkmark Snelheden tot 1Gbit/s
checkmark Maandelijks aanpasbaar, ook omlaag
checkmark Combineer KPN internet met KPN mobiel en krijg meer
Laatste update: 26/03/2023

Je bent op zoek naar goedkoop internet? Zelf internetproviders vergelijken is een hele klus. Maandelijkse aanbiedingen, installatiekosten, lage tarieven in de eerste maanden en gratis cadeaus maken het er niet makkelijker op. Vergelijk daarom op Overstappen.nl aanbieders met goedkoop internet.

Wat is het goedkoopste internetabonnement?

Als je wilt weten of je bij een internetprovider echt goedkoop internet krijgt, raden wij je aan op een aantal punten te letten. Als eerste kijk je naar de maandlasten van de internetabonnementen. Let ook op de totaalkosten van het eerste jaar. Sommige internetabonnementen lijken op maandbasis erg goedkoop, maar hebben hoge opstartkosten voor de installatie of een draadloos modem (WiFi-modem).

Of een alles-in-een-pakket?

Overstappen.nl helpt je bij het vergelijken van losse internetabonnementen. Denk van te voren na of je geen alles in 1 pakket wilt. Deze kunnen voordelig uitpakken als je naast internet ook behoefte heeft aan digitale tv en vast bellen. In onze vergelijker geef je al aan het begin aan of je alleen een los abonnement met goedkoop internet wilt of liever een combinatie met tv en/of bellen.

Hoge internetsnelheid meestal duurder

Hoe lager de internetsnelheid, hoe goedkoper internet meestal is. Ga daarom na hoe belangrijk snelheid voor jou is bij het downloaden en uploaden van pdf-bestanden, foto’s, muziek of software. Als je dit vaak doet en intensief gebruik maakt van internet, dan is een hoge internetsnelheid prettig. Ook als je tegelijk met andere gezinsleden wilt internetten is een hoge internetsnelheid aan te raden.

Is een lage internetsnelheid voor jou voldoende?

Als je internet alleen gebruikt om te e-mailen, beperkt te surfen en te internetbankieren, volstaat een licht en goedkoop internetabonnement. Je hoeft met een lage internetsnelheid overigens niet bang te zijn voor een langere laadtijd van webpagina´s. Dit wordt meestal veroorzaakt door de website zelf of door de prestaties van je computer.

Welke soort internetaansluiting?

Tegenwoordig wordt internet hoofdzakelijk aangeboden via glasvezel, kabel, ADSL(2) of VDSL(2). De prijs-kwaliteitsverhouding hiervan is ongeveer hetzelfde. Bij glasvezel en kabel zijn wel hogere snelheden mogelijk. Deze abonnementen zijn daarom vaak duurder. De soort verbinding is dus iets om op te letten als je goedkoop internet wilt.

Goedkoop internet vergelijken?

Goedkoopste internet

Vergelijk bij Overstappen.nl de internetabonnementen die op je huisadres beschikbaar zijn. De internetaanbieders worden gerangschikt op prijs. Wil je besparen? Of vind je een uitgebreid tv-pakket met HD-zenders belangrijk? Welke internetsnelheid heb je nodig? Je kunt de internetabonnementen hier eenvoudig op filteren.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.