Sim only aanbiedingen

Heb je een nieuwe telefoon of is jouw huidig abonnement afgelopen? Sim only providers hebben regelmatig scherpe aanbiedingen en deals. Op Overstappen.nl vind je een compleet overzicht van alle abonnementen en aanbiedingen.

De beste sim only deals van dit moment

supplier-logo
€3
per maand
checkmark 1 GB + 150 minuten + 150 sms
checkmark Nu de eerste 6 maanden 50% korting
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €15,-
supplier-logo
€15
per maand
checkmark Feestdeal
checkmark 10.000 MB/MIN/SMS
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €20,-
supplier-logo
€14
per maand
checkmark 6 GB + 6 GB + 200 min/sms
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €14,99,-
checkmark Winterdeals: gratis GB's boven op je bundel
Laatste update: december 2021

Vergelijk alle aanbiedingen


Wat is sim only?

Een sim only is een abonnement zonder mobiele telefoon. Wanneer je kiest voor een sim only, krijg je alleen een simkaart met abonnement. De mobiele telefoon heb je zelf of koop je er los bij. Het abonnement bestaat uit een aantal belminuten, sms’jes en/of MB’s, ook wel bundels genoemd. Hoeveel er van ieder in de bundels zit, verschilt per abonnement en provider. Door de grote keuze kan jij je abonnement zelf samenstellen naar jouw wensen.

Besparen met sim only deals

Sim only providers willen jou maar wat graag als nieuwe klant. Fijn voor de providers, maar ook voor jou. Want met een sim only aanbieding kan je een nieuw abonnement voordeliger afsluiten dan normaal. Let op het woord nieuw, want sim only aanbiedingen gelden vaak niet voor bestaande klanten. Wij raden je daarom aan altijd over te stappen wanneer je kunt verlengen.

Wat is de beste deal?

Wat de beste deal voor jou is, hangt af van je persoonlijke wensen en verbruik. Sim only deals verschillen onderling, de ene aanbieding is de andere niet. Soms krijg je korting op de maandprijs of grotere bundels voor dezelfde prijs. Ook zijn er regelmatig acties zonder aansluitkosten en soms deals met gratis cadeaus. Onze tip: ga wanneer je kan voor een 1-jarig abonnement. Je kunt dan sneller profiteren van een nieuwe aanbieding.

Sim only aanbiedingen van januari 2022

Iedere maand komen providers met nieuwe aanbiedingen en deals. Zoveel zelfs dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om je te helpen bij je keuze zetten we een aantal sim only aanbiedingen van deze maand voor je op een rij.

Lebara

Bij Lebara krijg je tijdelijk een half jaar lang voordeel. Je krijgt 6 maanden lang 50% korting op je abonnement van 2 jaar. Daarnaast betaal je ook nog eens geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. De actie is geldig op alle bundels tot 10GB en belbundels van 150 min/sms en onbeperkt bellen.
Bekijk bij Lebara

hollandsnieuwe

Bij hollandsnieuwe betaal je tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €20,- op alle abonnementen.
Bekijk bij hollandsnieuwe

Simyo

Ook Simyo heeft nieuwe Winter deals. Je krijgt tijdelijk op 3 databundels extra veel data:

  • 3GB + 3GB
  • 6GB + 6GB
  • 15GB + 5GB

Daarnaast betaal je bij Simyo ook geen aansluitkosten t.w.v. €14,99. De actie is geldig op zowel het 1 jarig als het maandelijks opzegbare abonnement.
Bekijk bij Simyo

Sim only acties met cadeaus

Bij Budget mobiel krijg je in december een gratis cadeau bij het afsluiten van een 1- of 2-jarig sim only-abonnement. Je hebt de keuze uit de volgende 3 cadeaus:

  • Happy Plugs Air 1 ANC draadloze oortjes (t.w.v. €149,99,-)
  • OPPO voucher (t.w.v. €100,-)
  • OPPO Band activity tracker (t.w.v. € 69,-)

Naast het cadeau krijg je ook nog eens 3 maanden €5 korting op je abonnement.
Bekijk bij Budget Mobiel

Meer sim only aanbiedingen

Bovenstaande aanbiedingen zijn slechts een deel van het hele aanbod. Benieuwd naar alle sim only deals? Gebruik dan onze vergelijker. Hier vind je altijd een up to date overzicht met alle acties.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.