Sim only aanbiedingen

Heb je een nieuwe telefoon of is jouw huidig abonnement afgelopen? Sim only providers hebben regelmatig scherpe aanbiedingen en deals. Op Overstappen.nl vind je een compleet overzicht van alle abonnementen en aanbiedingen.

 

Uitgelichte Black Friday deals

 
supplier-logo
€12
per maand
checkmark 10 GB + 150 minuten + 150 sms
checkmark Tijdelijk 6 maanden 50% korting
checkmark Geen aansluitkosten t.w.v. €15,-
supplier-logo
€10
per maand
checkmark 15.000 MB/MIN/SMS voor Ziggo klanten
checkmark 7500 MB/MIN/SMS zonder Ziggo
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. € 20,-
supplier-logo
€10
per maand
checkmark 10 GB + 200 min/sms
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €15,-
checkmark Dubbele bundels voor klanten met vast internet van KPN

Vergelijk alle aanbiedingen


Wat is sim only?

Een sim only is een abonnement zonder mobiele telefoon. Wanneer je kiest voor een sim only, krijg je alleen een simkaart met abonnement. De mobiele telefoon heb je zelf of koop je er los bij. Het abonnement bestaat uit een aantal belminuten, sms’jes en/of MB’s, ook wel bundels genoemd. Hoeveel er van ieder in de bundels zit, verschilt per abonnement en provider. Door de grote keuze kan jij je abonnement zelf samenstellen naar jouw wensen.

Besparen met sim only deals

Sim only providers willen jou maar wat graag als nieuwe klant. Fijn voor de providers, maar ook voor jou. Want met een sim only aanbieding kan je een nieuw abonnement voordeliger afsluiten dan normaal. Let op het woord nieuw, want sim only aanbiedingen gelden vaak niet voor bestaande klanten. Wij raden je daarom aan altijd over te stappen wanneer je kunt verlengen.

Wat is de beste deal?

Wat de beste deal voor jou is, hangt af van je persoonlijke wensen en verbruik. Sim only deals verschillen onderling, de ene aanbieding is de andere niet. Soms krijg je korting op de maandprijs of grotere bundels voor dezelfde prijs. Ook zijn er regelmatig acties zonder aansluitkosten en soms deals met gratis cadeaus. Onze tip: ga wanneer je kan voor een 1-jarig abonnement. Je kunt dan sneller profiteren van een nieuwe aanbieding.

Meer sim only aanbiedingen

Bovenstaande aanbiedingen zijn slechts een deel van het hele aanbod. Benieuwd naar alle sim only deals? Gebruik dan onze vergelijker. Hier vind je altijd een up to date overzicht met alle acties.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.