Sim only aanbiedingen

Wil je ook af van je hoge telefoonkosten? Telefoonproviders hebben regelmatig interessante sim only aanbiedingen. Op deze pagina vind je actuele sim only aanbiedingen en deals die je gemakkelijk en snel af kan sluiten. Zo betaal je nooit te veel!

De beste sim only aanbiedingen van juli 2021 volgens onze experts

supplier-logo
€6
per maand
checkmark 1 GB + 150 minuten + 150 sms
checkmark Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €15,-
checkmark Niet tevreden? Geld terug!
supplier-logo
€15
per maand
checkmark 10.000 MB/MIN/SMS
checkmark Speciaal voor Overstappen-klanten geen aansluitkosten t/m 31 juli

Vergelijk sim only aanbiedingen:

Sim only aanbiedingen

Als je voor een sim only kiest, krijg je alleen een simkaart. De mobiele telefoon moet je zelf aanschaffen. Omdat je alleen een simkaart aanschaft, ben je een stuk goedkoper uit dan als je kiest voor een abonnement met telefoon. Sim only-abonnementen zijn erg goedkoop en al af te sluiten voor €2.50 per maand. Voor dit bedrag krijg je een beperkte hoeveelheid belminuten, sms’jes en internetdata. Als je kiest voor een sim only aanbieding, krijg je belminuten, sms’jes en internetdata voor een lagere prijs dan normaal.

Vergeet niet je sim only aanbieding te vergelijken in onze sim only vergelijker, zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Sim only aanbieding met kado

Momenteel zijn er geen sim only met kado acties. In praktijk komt dit ook weinig voor, gezien sim only abonnementen al relatief goedkoop zijn. Bij mobiele abonnementen met telefoon worden wel regelmatig kado’s weggeven.

Sim only aanbieding met Spotify

Momenteel zijn er geen acties voor sim only met Spotify. Mocht er wel een actie komen voor een sim only abonnement met Spotify, zullen wij het hier laten weten.

Je kan eventueel wel Spotify toevoegen via je KPN Internet en tv abonnement, maar de prijs is hetzelfde als bij het direct afsluiten via Spotify zelf ( € 9.99 per maand).

Sim only aanbiedingen: welke moet je kiezen?

Sim only aanbiedingen verschillen qua databundel, belminuten en maandelijkse kosten. Je hebt sim only aanbiedingen met weinig belminuten, data en sms’jes, maar je kan er ook voor kiezen om onbeperkt data, belminuten en sms’jes af te nemen.

Om in te schatten hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je nodig hebt, kan onderstaande tabel uitkomst bieden:

Aantal
belminuten
Aantal MB’s
internet
Minder dan gemiddelde gebruiker< 100 minuten< 1000 MB’s  
Gemiddelde gebruiker200-400 minuten2000-5000 MB’s  
Meer dan gemiddelde gebruiker > 500 minuten > 5000 MB’s

*Deze aantallen zijn per maand

Waarom een sim only aanbieding afsluiten?

Zie je een interessante sim only aanbieding? Een sim only met korting afsluiten heeft de volgende voordelen:

  • Lage prijs per maand; het kan de helft van de maandelijkse kosten schelen ten opzichte van een abonnement in combinatie met een mobiele telefoon;
  • Bijna alle providers leveren een 3-in-1 simkaart, je simkaart knippen is nooit nodig;
  • Veel mogelijkheden voor sim only met 4G (en soms zelfs 5G) internet;
  • Flexibiliteit in de samenstelling van je sim only-abonnement (belminuten, sms’jes, internetdata);
  • Gebruik blijven maken van je huidige telefoon voor een veel goedkoper bedrag per maand;
sim only aanbiedingen

Aanbieders van sim only aanbiedingen

De providers die in onze vergelijker producten aanbieden, zijn onder andere Ben, Hollandsnieuwe, KPN, Robin Mobile, T-Mobile, Tele2, Telfort en Vodafone. Op basis van de filters die jij invult, zie je een duidelijk overzicht van alle mobiele abonnementen die voldoen aan jouw kenmerken. Op deze manier kun je sim only aanbiedingen vergelijken op details als de grootte van de bundels, de provider en 3G of 4G mobiel internet.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.