Ardanta

Op zoek naar een toegankelijke en persoonlijke uitvaartverzekeraar? Dan biedt Ardanta de oplossing. Een uitvaartverzekeraar waar de klant te allen tijde centraal staat.

Over Ardanta uitvaartverzekeraar

Als grootste uitvaartverzekeraar van Nederland is Ardanta al 50 jaar specialist in uitvaartverzekeringen. Door persoonlijke wensen realiteit te laten worden is Ardanta er altijd voor haar klanten. Ardanta heeft een warme identiteit en steekt de handen uit de mouwen als het moet. De verzekeraar  regelt zo veel mogelijk praktische zaken rondom je uitvaartverzekering. Zo dat jij en jouw nabestaanden zo goed mogelijk geholpen worden.

Als onderdeel van a.s.r verzekeringen levert Ardanta een goede toegankelijke service. De productwijzers zijn duidelijk en Ardanta staat altijd open voor feedback.

Voordelen Ardanta uitvaartverzekeraar

Ardanta uitvaartverzekeringen

Ardanta biedt drie soorten uitvaartverzekeringen aan. Elke verzekering heeft een aparte dekking en premie.

Bij alle drie de uitvaartverzekeringen heb je de volgende zekerheden:

Geld Garant Uitvaartplan

Bij de uitvaarverzekering Geld Garant Uitvaartplan ontvangen de nabestaande na het overlijden geld. Hiermee kunnen zij de rekening van de uitvaartverzorger te betalen. Geld Garant Uitvaartplan biedt een aantal voordelen zoals:

Geld Geregeld Uitvaartplan

In tegenstelling tot het Geld Garant Uitvaartplan ontvangt de uitvaartverzorger direct na het overlijden geld om de uitvaart te regelen. De nabestaande zien geen rekeningen tot aan het bedrag dat je verzekerd bent. Geld Garant Uitvaartplan biedt een aantal voordelen zoals:

Zorg Garant Uitvaartplan

Met het Zorg Garant Uitvaartplan ben je verzekerd van een pakket aan diensten rondom de uitvaart. Nabestaande hoeven niet te betalen voor deze diensten en zien geen extra kosten. De uitvaartverzorger regelt de uitvaart. Het pakket bestaat onder andere uit:

Yarden
€8,72
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Yarden »– advertentie –
Monuta
€9,64
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Monuta »– advertentie –
€10,97
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 80 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Ardanta »– advertentie –
€11,18
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Nuvema »– advertentie –

Uitvaartverzekering kiezen via Overstappen.nl

Omdat wij niet bemiddelen en geen advies geven over uitvaartverzekeringen kun je bij ons niet terecht voor advies met betrekking tot het afsluiten van een uitvaartverzekering. Op onze website geven we enkel een overzicht van 4 Nederlandse uitvaartverzekeraars. De premies in deze vergelijking zijn gebaseerd op basis van ijkgegevens. Met andere woorden, dit zijn de gegevens die gebaseerd zijn op een gemiddelde Nederlander.

De ijkgegevens die wij gebruikt hebben voor de vergelijking zijn de volgende:

  • Geslacht: Vrouw
  • Geboortedatum: 01-01-1985
  • Verzekerd bedrag: € 8000,- (Tenzij niet mogelijk, dan de meest vergelijkbare optie gekozen)

Omdat Overstappen.nl zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele zaken, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Wij raden je aan om vóór het afsluiten van een uitvaartverzekeringen advies in te winnen bij een specialist.

Onze klantenservice zal dan ook geen advies geven betreffende een uitvaartverzekering. Zij zullen je doorverwijzen naar een uitvaartverzekering specialist.