Combinatie uitvaartverzekering

Op zoek naar een combinatie uitvaartverzekering die zowel diensten als geld uitkeert? Hier kan je alle combinatie uitvaartverzekeringen vergelijken en alle voor- en nadelen bekijken van deze verzekering.

Combinatie uitvaartverzekeringen vergelijken

supplier-logo
€8,10
per maand
Verzekering: Combinatie*
Verzekerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Levenslang
Kind gratis meeverzekerd? Nee
*Diensten t.w.v. €6.000 + €2.000 vrij te besteden
supplier-logo
€10,53
per maand
Verzekering: Combinatie*
Verzekerd bedrag: €8.000
Doorlooptijd: Levenslang
Kind gratis meeverzekerd? Tot 18 jaar
*Diensten t.w.v. €2.000 + €6.000 vrij te besteden
De premies zijn gebaseerd op een dienstenpakket + een vrij besteedbaar bedrag voor iemand met de geboortedatum: 01-01-1991 (29 jaar). De precieze inhoud van de pakketten kan verschillen per verzekeraar.

Wat is een combinatie uitvaartverzekering?

Een combinatie uitvaartverzekering is een uitvaartverzekering die bestaat uit een combinatie van diensten en geld. Het wordt een combinatie uitvaartverzekering genoemd omdat het in letterlijke zin een combinatie is van een natura uitvaartverzekering (verzekering van diensten) en een kapitaal uitvaartverzekering (verzekering van geld).

combinatie uitvaartverzekering

Welke uitvaartverzekeraars bieden een combinatie uitvaartverzekering aan?

Er zijn in Nederland momenteel 3 uitvaartverzekeraars die combinatie uitvaartverzekeringen aanbieden:

Beste combinatie uitvaartverzekering 2020

Natuurlijk wil je altijd de beste combinatie uitvaartverzekering kiezen. Wat de beste uitvaartverzekering voor jou is, hangt sterk af van wat jouw eigen uitvaart wensen zijn. Ook spelen er nog een aantal andere factoren mee die allemaal invloed hebben op welke uitvaartverzekering de beste is voor jouw situatie:

  • Hoogte premie. De hoogte van de premie hangt onder andere af van de leeftijd waarop je de verzekering afsluit. Hoe ouder je bent, hoe hoger de premie zal zijn.
  • Looptijd premie. Standaard hebben de meeste uitvaartverzekeringen een looptijd tussen de 75 en de 85 jaar. Echter bieden bijna alle uitvaartverzekeraars tegenwoordig de mogelijkheid om te kiezen voor een kortere looptijd. Let er wel: hoe korter de looptijd, hoe hoger de premie.
  • Verzekerd bedrag. Je kan zelf de hoogte bepalen van het geld (kapitaal) dat je wilt verzekeren.

Voordelen combinatieverzekering

Er zijn een aantal voordelen van een combinatieverzekering:

✅ Volledig ontzorgen van je nabestaanden; alle diensten zijn verzekerd, en voor alle andere wensen wordt er een extra geldbedrag uitgekeerd;
✅ Geen zorgen om extra kosten achteraf;

Helaas is er ook een nadeel aan deze verzekering:

❌ De premie is hoger dan de premie van een natura uitvaartverzekering of een kapitaal uitvaartverzekering;

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.