Lifetri uitvaartverzekering | Overstappen.nl

Lifetri uitvaartverzekering

Snel navigeren naar:


Over Lifetri

Lifetri is een Nederlandse verzekeraar die in haar productportfolio overlijdensverzekeringen, pensioenverzekeringen en en uitvaartverzekeringen heeft. De verzekeraar is opgericht in 2018 door de overname van NUVEMA en de uitvaartverzekeringen van Klaverblad. Het bedrijf richt zich voornamelijk op dit verzekeringsproduct.

De missie van Lifetri is klanten niet zomaar verzekeren, maar juist zelf-verzekeren. Ze willen met de klant kijken of het nodig is om een uitvaartverzekering af te sluiten en welke wensen en behoeften van belang zijn.

Lifetri uitvaartverzekeraar

Contactgegevens Lifetri

Hoofdkantoor:
Straat: Bisonspoor 3002
Postcode: 3605 LT
Plaats: Maarssen
Website: Lifetri.nl

Telefoonnummer:
Algemeen: 085 020 8909

Postadres:
Straat: Postbus 1020
Postcode: 1200 BA
Plaats: Hilversum
E- mail: klantenservice@lifetri.nl

 


Voor- en nadelen Lifetri uitvaartverzekering

Elke uitvaartverzekeraar heeft voor- en nadelen, hieronder hebben we de twee belangrijkste voor- en nadelen van Lifetri tegenover elkaar gezet.

Voordelen

 • pluspunt
  Zowel een natura- als een kapitaal uitvaartverzekering
 • pluspunt
  De uitvaartwensen zijn kosteloos te wijzigen
 • pluspunt
  Vrije keuze van een uitvaartverzorger

Nadelen

 • minpunt
  Biedt op dit moment geen nieuwe uitvaartverzekeringen aan
 • minpunt
  Geen indexering op het verzekerde bedrag of diensten

Lifetri uitvaartverzekering pakketten

De uitvaartverzekeraar biedt zowel een natura- als een kapitaal uitvaartverzekering aan. Je kan er dus voor kiezen om een pakket diensten af te sluiten of een afgesproken geldbedrag. Je kan ook een pakket diensten afsluiten met daarbij een “vrij te besteden bedrag”. Dit wordt ook wel een combinatie uitvaartverzekering. De uitvaartverzekeringen zijn overigens afgestemd op het woongebied van de verzekerde.

Premie Lifetri uitvaartverzekering

De premies van de uitvaartverzekeringen worden berekend aan de hand van de postcode van de verzekerde: de uitvaartkosten verschillen namelijk per regio. De bedragen worden niet automatisch geïndexeerd met de stijgende uitvaartkosten. Wel krijg je bericht als de uitvaartkosten in jouw regio veranderen.

Overlijden melden

Het melden van een overleden persoon kan via het overlijdensformulier op de website. Belangrijk dat je de geboortedatum van de overledene, overlijdensdatum en het polisnummer tot je beschikking hebt (anders vermelden dat je het polisnummer niet tot je beschikking hebt).