Uitvaartverzekering Reaal

Reaal is een gevestigde naam op het gebied van verzekeringen. Waar het in het verleden nog gebruikelijk was om een uitvaartverzekering af te sluiten bij Reaal, is dit in het het heden helaas niet meer mogelijk. Wel kun je het bedrag van een bestaande uitvaartverzekering verhogen.

Sluit een uitvaartverzekering af bij de volgende verzekeraars:

supplier-logo
€7,65
per maand
Verzekering Combinatie*
Verzekerd bedrag € 9.000
Doorlooptijd Levenslang
Kind gratis meeverzekerd Nee
*Diensten t.w.v. €6.750 + €2.250 vrij besteedbaar
supplier-logo
€7,96
per maand
Verzekering Combinatie*
Verzekerd bedrag €9.000
Doorlooptijd Levenslang
supplier-logo
€10,29
per maand
Verzekering Kapitaal*
Verzekerd bedrag €9.000
Doorlooptijd Tot 80 jaar
Kind gratis meeverzekerd Tot 21 jaar
*€9.000 vrij besteedbaar aan ieder doel
supplier-logo
€10,86
per maand
Verzekering Natura sommen*
Verzekerd bedrag € 9.000
Doorlooptijd Tot 65 jaar
Kind gratis meeverzekerd Tot 18 jaar
*€9.000 aan uitvaart besteedbaar
De getoonde premies zijn berekend met de geboortedatum: 01-01-1992 (30 jaar). De precieze inhoud van de pakketten kan verschillen per verzekeraar.

Ontzorgen door een uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering van Reaal was het mogelijk om voor de nabestaanden een bepaald budget achter te laten. Met deze som, die vrijkomt na het overlijden, kunnen nabestaanden zelfstandig de uitvaart regelen en betalen. Op dit moment biedt reaal geen ondersteuning bij het regelen van de uitvaart. Er is dus geen extra hulp voor de nabestaanden. Ook moet men de uitvaartverzorger zelf selecteren en benaderen. Wel is het prettig dat met de vrijgekomen som in ieder geval een deel van de uitvaart kan worden betaald.

Toch is het verstandig om vroegtijdig een uitvaartverzekering af te sluiten om zo onze nabestaanden geen zorgen mee te dragen over de rekening van de uitvaart. De beschikking over een budget waarmee de uitvaart in ieder geval voor het grootste deel kan worden gefinancierd, is hier van groot belang. Een goede uitvaartverzekering zorgt ervoor dat je met alle rust kunt nadenken over de toekomst en het ontzorgen van je nabestaanden.

Een natura uitvaartverzekering van Reaal

Reaal biedt op dit moment geen natura uitvaartverzekering. Een natura uitvaartverzekering is een verzekering waarbij je in feite maandelijks een klein bedrag overmaakt voor een pakket aan diensten. Deze diensten zullen door je verzekering en de uitvaartverzorger worden ingevuld en uitgevoerd na jouw overlijden.

In de uitvaartpolis is het mogelijk om voor een groot deel vast te leggen welke zaken worden geregeld na het overlijden. Ook kun je hier aangeven op welke manier je jouw uitvaart geregeld wilt hebben. Er staat vaak zelfs al vast welke uitvaartverzorger zorg zal dragen voor het opbaren, het vervoer en het verzorgen van de dienst. Op deze manier heb jij zelf zo veel mogelijk zeggenschap over je uitvaart en ben je er zeker van dat jouw nabestaanden zo weinig mogelijk beslissingen hoeven te maken op de korte termijn.

De uitvaartverzekering van Reaal aanpassen of verhogen

Wanneer je een geruime tijd geleden een uitvaartverzekering hebt afgesloten bij Reaal, is het zinvol om de polis te controleren. Je bent namelijk voor een bepaald bedrag verzekerd. Is de omvang van dit bedrag nog wel voldoende? Dekt het bedrag alle kosten na het overlijden? Bekijk daarom ongeveer per twee jaar je polis.Indien mogelijk kun je via Reaal jouw uitvaartverzekering laten aanpassen en verhogen of verlagen.

 

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.