Agis zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

Agis Zorgverzekeringen was in 1999 ontstaan uit een fusie van 3 regionale zorgverzekeraars. In 2005 vestigde de zorgverzekeraar zich, als onderdeel van Achmea, onder een dak in Amersfoort. Agis had 1,3 miljoen leden en ongeveer 1500 medewerkers.

Agis is gestopt per 1 januari 2015

In januari 2014 maakte Achmea bekend dat het verzekeringsconcern stopt met de merken TakeCareNow en Agis. Verzekerden van de 2 zorglabels zijn ondergebracht in de Achmea-zorgverzekering het Zilveren Kruis. Door de samenvoeging wilde Achmea de daadkracht en efficiency bevorderen en een einde maken aan de overlap tussen het Zilveren Kruis en Agis.

Zorgverzekeringen van Agis

Agis bood de volgende zorgverzekeringen aan:

  • Agis basisverzekering (Basispolis, Internet Basispolis en Basispolis Basic)
  • Agis aanvullende verzekeringen (Compact, Compleet, Gezinnen, 50+ Actief, Comfort, Comfort Plus)
  • Agis tandartsverzekeringen (Compact, Compleet, Comfort)
  • Agis extra verzekering (Vrouw Plus)
  • Agis jongerenverzekering (TakeCareNow!)

Agis online services

Agis biedt naast reguliere zorgverzekeringen ook een digitale polis. Je ontvangt je zorgpolis dan per e-mail. Via Mijn Agis kun je op elk moment je polis online inzien. Ook is de eerste zorgverzekeraar die klanten de mogelijkheid biedt om een zorgverzekering af te sluiten via de mobiele telefoon. Verder is Agis is een van zorgverzekeraars die klanten een gratis mobiele applicatie biedt voor de smartphone (iPhone en Android).

agis online services

Agis heeft 3 apps:

  • Diabetesdagboek app
  • ZorgRadar app
  • Vakantie EHBO app

Zorgverzekeringen vergelijken

Was je vroeger klant bij Agis Zorgverzekering? Je kunt overgaan op het Zilveren Kruis, maar wellicht is dit het moment om te kijken of een andere zorgverzekeraar geen beter aanbod heeft. In onze vergelijker vind je op basis van je gegevens en je wensen voor het eigen risico en dekkingen de goedkoopste zorgverzekering. Overstappen.nl regelt een zorgeloze overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar. Sluit uiterlijk 31 december een nieuwe zorgverzekering af voor komend jaar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.