Essent tarieven 2021

Zijn de Essent tarieven in 2021 voor jou het meest gunstig? Een logische vraag als je op zoek bent naar een energieleverancier met de goedkoopste energie. Ben je al jaren klant bij Essent? Neem dan je Essent tarieven 2021 onder de loep. Vul je verbruik in onze vergelijker in en je ziet de scherpste energieaanbiedingen van dit moment.

 

EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Essent€0,230€0,817

* Let op: dit zijn oude tarieven. Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, werken we de bovenstaande tabel direct bij. Laatste update: juli 2021

Essent tarieven
Vergelijk Essent tarieven met andere energieleveranciers

Variabele en vaste tarieven

Als je al jarenlang variabele tarieven betaalt, dan kun je met een overstap al snel honderden euro’s per jaar besparen. Het beste stap je over naar een energieaanbieding met vaste tarieven van een andere leverancier. Vaste tarieven zijn meestal een stuk lager dan variabele tarieven, omdat ze gekoppeld zijn aan een contract voor bepaalde tijd. Deze mate van zekerheid vertaalt de energieleverancier in lagere tarieven voor de klant.

Vrije energiemarkt

In 2004 werd de energiemarkt geliberaliseerd. Sindsdien konden huishoudens zelf een energieleverancier kiezen. Zij waren niet langer gebonden aan de leverancier in hun regio. Energieleveranciers gingen met elkaar de concurrentie aan. Deze concurrentie houdt aan. Wie heeft nu de laagste gasprijs en kWh prijs? Essent of toch een nieuwe prijsvechter op de energiemarkt? Maak nu een vergelijking en check direct welke leverancier de laagste prijs heeft voor jouw persoonlijke situatie.

Essent tarieven 2021 omlaag

Essent hanteert in 2021 lagere prijzen dan vorig jaar. Vanwege de coronacrisis zijn vooral de gasprijzen de afgelopen tijd historisch laag geweest. Maar is het met deze daling van de tarieven wel slim om over te stappen? Overstappen loont altijd omdat energieleveranciers klanten belonen met scherpe actietarieven en/of welkomstpremies. Benieuwd geworden naar jouw mogelijke besparing? Maak dan een vergelijking en bekijk direct je voordeel.

Gebruik de overstapservice

Heb je je huidige gasprijs en prijs kWh van Essent vergeleken met het aanbod van andere leveranciers? En wil je switchen? Maak dan gebruik van de handige overstapservice. Hierbij zegt de nieuwe energieleverancier je huidige aanbieder op. Wat is het voordeel van overstappen via onze vergelijker? Leveranciers bieden via ons vaak unieke kortingen aan, om zo hoog in de energievergelijking te komen. En daar profiteer jij als klant van!

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.