Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Alles in 1 pakketten vergelijken?

Vul je gegevens in en bekijk onze beste deals

Vul je adresgegevens in

Beste keuzes volgens onze specialisten

35,75
p/mnd
  • 6 maanden x € 23,45 korting
  • Zorgeloos overstappen en Overal wifi in huis
Bekijk
37,50
p/mnd
  • 3 maanden x € 5,00 korting
  • Gratis Ziggo sport, Formule 1
Bekijk
30,00
p/mnd
  • 6 maanden x € 15,00 korting
  • Standaard Opnemen, pauzeren en TV Gemist
Bekijk

Wij vergelijken de volgende aanbieders

Klanten over Overstappen.nl

Mogelijk gemaakt door Trustpilot
8.8
Gemiddelde score
Gebaseerd op 1338 reviews
2 dagen geleden
 
Zonder problemen de overstap gemaakt prima geregeld.
Zonder problemen de overstap gemaakt prima geregeld.
2 dagen geleden
 
Ging vlot zonder problemen de overstap
Ging vlot zonder problemen de overstap

Overstappen loont

103.598 vergelijkers gingen je deze maand voor
Bespaar jaarlijks tot €200,- op je alles-in-één-pakket
Onze klanten geven de vergelijker van Overstappen.nl op Trustpilot een:

Alles in een pakket

Een alles in 1 pakket is vaak voordeliger dan losse diensten bij verschillende providers. Met een alles in 1 pakket krijg je zowel internet, digitale TV als vast bellen voor een vaste maandprijs. Een ander voordeel: je krijgt één factuur voor alle diensten en je hebt één aanspreekpunt bij technische problemen.


Bij Overstappen.nl kun je alles in 1 pakketten vergelijken waardoor je eenvoudig ziet welke aanbiedingen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Ook niet onbelangrijk; wij tonen je alleen de pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn.

Het is verstandig de alles in 1 pakketten jaarlijks te blijven vergelijken. Door dit te blijven doen, kun je op jaarbasis tot wel 200,- euro besparen.

Wat is een alles in 1 pakket?

Je hebt vast wel eens van een alles in 1 pakket gehoord, maar vaak gebruiken aanbieders diverse benamingen waardoor er gedacht wordt dat er verschillende soorten pakketten zijn. Echter bieden vrijwel alle internetaanbieders hetzelfde voordeelpakket met internet, bellen en digitale TV. Ook wel 3-in-1, triple play of alles in 1 pakket genoemd. Tegenwoordig bieden sommige aanbieders zelfs 4-in-1-pakketten aan, met mobiele telefonie erbij.

Als je via onze vergelijker een alles in 1 pakket gaat vergelijken, kijken we goed naar je situatie. Wij helpen je graag bij het afsluiten van een alles in 1 pakket dat bij jou past! Lukt het niet helemaal of heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en/of je te helpen met een overstap.

Waarom alles in 1 vergelijken?

Veel mensen vergelijken niet als zij al jaren tevreden bij een aanbieder zitten. Het is echter belangrijk om dit wel te doen, juist omdat je al jaren klant bent. Vaak kom je er tijdens het vergelijken achter dat je te veel betaalt voor je alles in 1 pakket. Je kunt jaarlijks dus flink besparen als je een paar minuten de tijd neemt om een vergelijking te maken. Wij maken het je makkelijk met onze vergelijker: wij doen het voorwerk zodat je zelf niet meer op zoek hoeft te gaan.

Wij vergelijken onafhankelijk: het maakt ons niet uit welk pakket je uiteindelijk kiest. Het enige wat je moet doen om alles in 1 pakketten te vergelijken, is je postcode invullen en de rest gaat vanzelf. Zonde dus, om dit niet te doen! Vaak kun je bij een overstap ook nog eens gebruikmaken van extra kortingen omdat je een nieuwe klant bent.

Alles in 1 pakketten vergelijken

Ervaringen van overstappers

"Met mijn huidige pakket betaal ik €60 per maand. Ik vond dit eigenlijk veel te veel dus ben ik gaan kijken of dit niet goedkoper kon. Toen ik mijn contracten ging vergelijken kwam ik uit op een mooie aanbieding. Nu heb ik een pakket voor €40 per maand en heb ik ook nog meer tv-zenders dan eerst. "

L.Kuiper

"Binnen een paar minuten had ik een vergelijking gemaakt en was ik overgestapt naar een andere provider. Nu bespaar ik jaarlijks toch weer €180. Ik ben zeer tevreden over het gemak van de website. "

P.Langelaar

Providers die alles in 1 pakketten aanbieden

Als je aan de slag gaat met onze alles in 1 vergelijker, heb je de keuze uit verschillende aanbieders:

De beste alles in 1 pakketten vergelijk je eenvoudig in onze internetvergelijker. Kies een pakket dat het beste bij jouw specifieke wensen en behoeften past. Wij geven je daarna een volledig overzicht van de markt waardoor je in één oogopslag kunt zien wat het beste pakket voor jou is. Op het moment is KPN alles in 1 erg populair onder de Overstappers.

Alles in 1 pakketten vergelijken

Internet met bellen of digitale TV

alles in 1Voordeelpakketten zijn er voor elke situatie.

Hoe kan ik alles in 1 pakketten het beste vergelijken?

Bij Overstappen.nl kun je eenvoudig alles in 1 pakketten vergelijken. Via de postcodecheck zie je binnen een paar seconden welke pakketten op jouw adres beschikbaar zijn.

Alles in 1 vergelijken kan op verschillende kenmerken, zoals:

Waarom alles in 1 vergelijken via een onafhankelijke vergelijker zoals Overstappen.nl?

Waarom het verstandig is om je pakketten te vergelijken in een onafhankelijke vergelijker zoals Overstappen.nl, leggen we je graag uit. Met een onafhankelijke vergelijker weet je zeker dat alle providers worden meegenomen die op jouw adres beschikbaar zijn. Wij maken met alle providers dezelfde afspraken waardoor voor ons iedere provider gelijk is. Het maakt ons niet uit naar welke provider je een overstap maakt.

Naast het voordeel dat alle pakketten van de internetaanbieders worden vergeleken in de vergelijker, is het fijn dat je alle resultaten en informatie op één pagina krijgt. Je hoeft hierdoor niet zelf meer allerlei websites af te zoeken voor een goed resultaat. Overstappen.nl vindt het belangrijk dat alles overzichtelijk is voor de overstapper. Wij zijn altijd up to date en doen het voorwerk voor jou!

Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen met extra’s, zoals korting op de eenmalige en/of maandelijkse kosten of mooie welkomstcadeau’s. Dankzij de vergelijker betaal je nooit te veel.

Alles in 1 pakketten vergelijken