Alles in 1 pakketten vergelijken

Vergelijk verschillende alles in een pakketten en vind het beste pakket voor de laagste prijs.
Kies je gewenste opties
supplier-logo
€34,95
per maand
25 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Gratis Ziggo sport en geen aansluitkosten t.w.v. €19,95
checkmark 3 maanden x €7,55 korting
supplier-logo
€30,00
per maand
100 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Altijd maximaal haalbare internetsnelheid
checkmark 3 maanden x € 17,50 korting
supplier-logo
€37,50
per maand
100 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Google Nest Hub t.w.v. € 259,- of
checkmark 8 maanden lang €10,- korting op internet en tv

Alles in een pakket

Een alles in 1 pakket is vaak voordeliger dan losse diensten bij verschillende providers. Met een alles in 1 pakket krijg je zowel internet, digitale TV als vast bellen voor een vaste maandprijs. Een ander voordeel: je krijgt één factuur voor alle diensten en je hebt één aanspreekpunt bij technische problemen.

Bij Overstappen.nl kun je alles in 1 pakketten vergelijken waardoor je eenvoudig ziet welke aanbiedingen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Ook niet onbelangrijk; wij tonen je alleen de pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn.

Het is verstandig de alles in 1 pakketten jaarlijks te blijven vergelijken. Door dit te blijven doen, kun je op jaarbasis tot wel 200,- euro besparen.

 • Makkelijk & snel alle alles in 1 pakketten vergelijken
 • Een gemiddelde beoordeling van een 8.8
 • Onafhankelijk alle 16 aanbieders vergelijken
 • Bespaar tot wel 200,- euro

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9

1922 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star off
  19 uur geleden
  Door uw website te gebruiken kon ik een…

  Door uw website te gebruiken kon ik een keus maken.

  Tineke Flierman
  Star on Star on Star on Star on Star on
  19 uur geleden
  Topservice

  Topservice. Kreeg een mail, na een gemist belletje dat mijn verzekering ergens anders bijna 10 euro goedkoper kon. De medewerker heeft bij het overstappen zelfs mijn oude verzekering gebeld om de juiste opzegdatum te achterhalen.

  W.J. de HAAS
  Star on Star on Star on Star on Star off
  3 dagen geleden
  Prima service en snel geregeld.

  Prima service en snel geregeld.

  heer Youssfi
  Four and a half stars

  Trustscore: 9

  1922 reviews

  Wat is een alles in 1 pakket?

  Je hebt vast wel eens van een alles in 1 pakket gehoord, maar vaak gebruiken aanbieders diverse benamingen waardoor er gedacht wordt dat er verschillende soorten pakketten zijn. Echter bieden vrijwel alle internetaanbieders hetzelfde voordeelpakket met internet, bellen en digitale TV. Ook wel 3-in-1, triple play of alles in 1 pakket genoemd. Tegenwoordig bieden sommige aanbieders zelfs 4-in-1-pakketten aan, met mobiele telefonie erbij.

  Als je via onze vergelijker een alles in 1 pakket gaat vergelijken, kijken we goed naar je situatie. Wij helpen je graag bij het afsluiten van een alles in 1 pakket dat bij jou past! Lukt het niet helemaal of heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en/of je te helpen met een overstap.

  Waarom alles in 1 vergelijken?

  Veel mensen vergelijken niet als zij al jaren tevreden bij een aanbieder zitten. Het is echter belangrijk om dit wel te doen, juist omdat je al jaren klant bent. Vaak kom je er tijdens het vergelijken achter dat je te veel betaalt voor je alles in 1 pakket. Je kunt jaarlijks dus flink besparen als je een paar minuten de tijd neemt om een vergelijking te maken. Wij maken het je makkelijk met onze vergelijker: wij doen het voorwerk zodat je zelf niet meer op zoek hoeft te gaan.

  Wij vergelijken onafhankelijk: het maakt ons niet uit welk pakket je uiteindelijk kiest. Het enige wat je moet doen om alles in 1 pakketten te vergelijken, is je postcode invullen en de rest gaat vanzelf. Zonde dus, om dit niet te doen! Vaak kun je bij een overstap ook nog eens gebruikmaken van extra kortingen omdat je een nieuwe klant bent.

  Providers die alles in 1 pakketten aanbieden

  Als je aan de slag gaat met onze alles in 1 vergelijker, heb je de keuze uit verschillende aanbieders:

  t-mobile
  Budget alles in 1
  Logo_Caiway_transparant

  De beste alles in 1 pakketten vergelijk je eenvoudig in onze internetvergelijker. Kies een pakket dat het beste bij jouw specifieke wensen en behoeften past. Wij geven je daarna een volledig overzicht van de markt waardoor je in één oogopslag kunt zien wat het beste pakket voor jou is. Op het moment is KPN alles in 1 erg populair onder de Overstappers.

  Internet met bellen of digitale TV

  Voordeelpakketten zijn er voor elke situatie.

  • Als je geen vaste telefonie nodig hebt omdat je altijd met je mobiel belt, kan je kiezen voor een 2-in-1 pakket met internet en digitale TV.
  • Als je tevreden bent met je huidige TV-aanbieder, maar wel interesse hebt in telefonie en internet, kan je kiezen voor een pakket met internet en bellen.
  • Omdat je bij alles in 1 meerdere diensten in één pakket afneemt, heeft de aanbieder minder kosten. De aanbieder kan daarom vaak korting bieden op je maandprijs. Verder ontvang je bij alles in 1 pakketten één overzichtelijk factuur.

  Hoe kan ik alles in 1 pakketten het beste vergelijken?

  Bij Overstappen.nl kun je eenvoudig alles in 1 pakketten vergelijken. Via de postcodecheck zie je binnen een paar seconden welke pakketten op jouw adres beschikbaar zijn.

  Alles in 1 vergelijken kan op verschillende kenmerken, zoals:

  • Prijs
  • Internetsnelheid
  • Aantal TV- of HD-zenders
  • Aanwezigheid video on demand
  • Nummerbehoud
  Alles in een vergelijken

  Waarom alles in 1 vergelijken via een onafhankelijke vergelijker zoals Overstappen.nl?

  Waarom het verstandig is om je pakketten te vergelijken in een onafhankelijke vergelijker zoals Overstappen.nl, leggen we je graag uit. Met een onafhankelijke vergelijker weet je zeker dat alle providers worden meegenomen die op jouw adres beschikbaar zijn. Wij maken met alle providers dezelfde afspraken waardoor voor ons iedere provider gelijk is. Het maakt ons niet uit naar welke provider je een overstap maakt.

  Naast het voordeel dat alle pakketten van de internetaanbieders worden vergeleken in de vergelijker, is het fijn dat je alle resultaten en informatie op één pagina krijgt. Je hoeft hierdoor niet zelf meer allerlei websites af te zoeken voor een goed resultaat. Overstappen.nl vindt het belangrijk dat alles overzichtelijk is voor de overstapper. Wij zijn altijd up to date en doen het voorwerk voor jou!

  Wij hebben regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen met extra’s, zoals korting op de eenmalige en/of maandelijkse kosten of mooie welkomstcadeau’s. Dankzij de vergelijker betaal je nooit te veel.