Alles in 1 pakketten vergelijken

Een alles in 1 pakket is vaak voordeliger dan losse diensten bij verschillende providers. Met een alles in 1 pakket krijg je zowel internet, digitale tv als vast bellen voor een vaste maandprijs. Een ander voordeel: je krijgt één factuur voor alle diensten en je hebt één aanspreekpunt bij technische problemen.

Bij Overstappen.nl kun je alles in 1 pakketten vergelijken waardoor je eenvoudig ziet welke top 3 met beste opties bij jouw persoonlijke situatie past. Óók niet onbelangrijk; wij tonen je alleen de pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn.

Het is verstandig de alles in 1 pakketten jaarlijks te blijven vergelijken. Want door dit te blijven doen kun je op jaarbasis tot wel 200,- euro besparen.

✓ Makkelijk & snel alle alles in 1 pakketten met elkaar vergelijken
Een gemiddelde beoordeling van een 8.7 o.b.v. meer dan 1.000 recensies
✓ Onafhankelijk alle 16 aanbieders vergelijken

Vergelijk alles in 1 pakketten & bespaar tot €200,-

Alles in 1 pakketten vergelijken

Wat is een alles in 1 pakket?alles in 1

Je hebt vast wel eens van een alles in 1 pakket gehoord, maar vaak gebruiken aanbieders diverse benamingen waardoor er gedacht wordt dat er veel verschillende soorten pakketten zijn. Echter bieden vrijwel alle internetaanbieders hetzelfde voordeelpakket met internet, bellen en digitale tv. Ook wel 3-in-1, triple play, of alles in 1 pakket genoemd. Tegenwoordig bieden sommige aanbieders zelfs 4-in-1-pakketten aan, met mobiele telefonie erbij.

Via onze vergelijker is het echter alleen nog mogelijk 3-in-1 pakketten te vergelijken. Als je kiest voor een alles in 1 pakket, waardoor je dus alles bij dezelfde aanbieder afsluit kijken we goed naar je situatie. Je kunt niet zomaar een alles in 1 pakket afsluiten, wij helpen je graag hiermee! Wij kijken of het pakket waar je je voorkeur aan geeft ook op jouw adres beschikbaar is. Zo weten we allebei zeker dat je het juiste pakket afsluit. Lukt het niet helemaal of heb je vragen? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of je te helpen met een overstap.

Waarom is het belangrijk om alles in 1 pakketten te vergelijken?

Je kent het wel, je bent al jaren klant bij KPN en je bent zeer tevreden. Waarom zou je vergelijken? Dat vertellen we je graag. Het is altijd belangrijk om te blijven vergelijken, júist als je al jaren klant bent bij dezelfde aanbieder. Vaak kom je er tijdens het vergelijken achter dat je altijd al teveel hebt betaald voor je internet, tv en bellen. Je kunt jaarlijks dus enorm besparen als ieder jaar even een paar minuten neemt om een vergelijking te maken. Je kunt zelf allerlei websites afspeuren tot een gewenst resultaat, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Op Overstappen.nl doen wij het voorwerk en hoef je dus zelf niet meer op zoek te gaan. Daarnaast is het vrij eenvoudig en vergelijken wij onafhankelijk. Het maakt ons niet uit voor welk pakket je uiteindelijk kiest. Het enige wat je moet doen is je postcode invullen en de rest gaat vanzelf. Zonde dus, om dit niet te doen! Je kunt altijd daarna nog besluiten hoeveel voordeel je er voor jezelf uithaalt. En zeg nou zelf; elk voordeel is meegenomen toch? Vaak kun je bij een overstap ook nog eens gebruikmaken van extra kortingen omdat je nieuwe klant wordt.

Alles in 1 pakketten vergelijken

Ervaringen van overstappers die alles in 1 pakketten vergelijken

"Met mijn huidige pakket betaal ik € 60 per maand. Ik vond dit eigenlijk veel te veel dus ben ik gaan kijken of dit niet goedkoper kon. Toen ik mijn contracten ging vergelijken kwam ik uit op een mooie aanbieding. Nu heb ik een pakket voor € 40 per maand en heb ik ook nog meer tv-zenders dan eerst. "

L.Kuiper

"Binnen een paar minuten had ik een vergelijking gemaakt en was ik overgestapt naar een andere provider. Nu bespaar ik jaarlijks toch weer € 180. Ik ben zeer tevreden over het gemak van de website. "

P.Langelaar

Providers alles in 1 pakketten

Als je aan de slag gaat met onze alles in 1 vergelijker heb je de keuze uit verschillende aanbieders:

De beste alles in 1 pakketten vergelijk je eenvoudig in onze vergelijker. Kies een pakket dat het beste bij jouw specifieke wensen en behoeften past. Wij geven je daarna een volledig overzicht van de markt waardoor je in één oogopslag kunt zien wat het beste pakket voor jou is.

Alles in 1 pakketten vergelijken

Internet met bellen of digitale tv

De voordeelpakketten zijn er voor elke situatie.

 • Bel je altijd via je mobiel dan zijn er zogenaamde 2-in-1-pakketten met internet + digitale tv.
 • Ben je juist tevreden met je huidige tv-aanbieder, maar wil je goedkoper bellen via internet? Kies dan voor een pakket met internet + bellen.
 • Als je diensten in één pakket afneemt, heeft de aanbieder minder kosten. De aanbieder kan je daarom vaak korting bieden op je maandprijs. Verder ontvang je bij alles in een vergelijken één overzichtelijke factuur.

Aantrekkelijke alles in 1 aanbiedingen

Alles in één vergelijken kan op verschillende zaken:

 • Prijs
 • Internetsnelheid
 • Aantal tv- of HD-zenders
 • Kosten voor een decoder

Waarom vergelijken en overstappen via onze overstapservice?

Overstappen.nl heeft regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen met gratis extra’s, zoals korting op de eenmalige en/of maandelijkse kosten of mooie welkomstcadeau’s. Bij Overstappen.nl betaal je nooit teveel, aangezien we goedkoper zijn dan wanneer je rechtstreeks bij de aanbieder zelf afsluit. Dit komt doordat aanbieders op onze site speciale kortingen bieden om hoger uit de vergelijker te komen. Deze aanbiedingen zijn vaak tijdelijk en exclusief. Zo kunnen wij goedkoop internet, bellen en tv aanbieden voor iedereen.

Alles in 1 pakketten vergelijken

Hoe kan ik de alles in 1 pakketten het beste vergelijken?

Bij Overstappen.nl kun je eenvoudig alles in 1 pakketten vergelijken. Via de postcodecheck zie je binnen een paar tellen welke pakketten op jouw adres beschikbaar zijn. Om goed uit de vergelijking te komen, pakken aanbieders bij ons extra uit. Daarom ben je bij Overstappen.nl aan het juiste aders. Je bent vaak goedkoper uit dan direct bij de provider. Wil je alles in één vergelijken en overstappen? Onze overstapservice is gratis, waardoor er geen extra kosten met zich mee komen. Je weet direct waar je aan toe bent met het overzicht wat je van ons krijgt bij het invullen van je gegevens. Wil jij een zorgeloze overstap? Bekijk dan direct onze overstapservice.

Hoe werkt de overstapservice?

alles in 1Onze overstapservice is gratis. Een overstap naar de volgende providers wordt volledig voor je geregeld: KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, XS4ALL en Ziggo. Bij deze aanbieders zeggen wij je huidige abonnement op en hoef je zelf niks te doen. Staat je aanbieder niet in dit rijtje? Je kan dan alsnog overstappen. Let er dan wel op dat je je eigen aanbieder op tijd opzegt zodat je niet met dubbele kosten komt te zitten. Ook als je van en/of naar glasvezel wil overstappen moet je zelf je huidige aanbieder opzeggen. Dit kan vrij eenvoudig met het stappenplan hieronder.

Hoe kun je het beste je huidige pakket opzeggen en een nieuwe aanvragen, als Overstappen.nl dit niet voor jou kunt doen?

 1. Gebruik onze opzegbrief
 2. Bekijk wanneer je abonnement tot wanneer je contract loopt
 3. Vergelijk de pakketten in de vergelijker en sluit een nieuw pakket af
 4. Zeg je oude abonnement pas op wanneer je de datum weet dat je nieuwe abonnement aangesloten wordt.
 5. Tip: Indien je je eigen telefoonnummer wilt behouden geef dit dan tijdig aan bij de opzegging

Onafhankelijk alles in 1 pakketten vergelijken

Waarom het verstandig is om je pakketten te vergelijken in een onafhankelijke vergelijker zoals Overstappen.nl leggen we je graag uit. Met een onafhankelijke vergelijker weet je zeker dat alle providers worden meegenomen die op jouw adres beschikbaar zijn. Wij maken met alle providers dezelfde afspraken waardoor voor ons iedere provider gelijk is. Het maakt ons daarom niet uit naar welke provider je een overstap maakt. Naast het voordeel dat alle pakketten van aanbieders worden vergeleken in de vergelijker is het fijn dat je alle resultaten en informatie op één pagina krijgt. Je hoeft hierdoor niet zelf meer allerlei websites af te zoeken voor een goed resultaat. Overstappen.nl vindt het belangrijk dat alles overzichtelijk is voor de overstapper. Wij zijn altijd up to date en doen het voorwerk voor jou!

Alles in 1 pakketten vergelijken

Overgestapt van pakket en nu?

Als je via onze vergelijker bent overgestapt van provider sturen wij je aanvraag door naar de provider van je keuze. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging hiervan en daarna heb je altijd een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Dat is erg fijn, want mocht je ineens afzien van je pakket om wat voor reden dan ook, vinden wij dat je altijd kosteloos van het pakket af moet kunnen. Je kunt daarna altijd weer opnieuw wisselen van provider die beter bij jouw specifieke wensen en behoeften past. Het is ook mogelijk om voor alleen internet vergelijken te kiezen. Dan krijg je alleen alle huidige internet-aanbiedingen te zien.

Laatst bijgewerkt in december 2017

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Zojuist overgestapt

 • 11 december, 01:54 Dhr. E. uit Alkmaar is overgestapt.
 • 11 december, 00:51 Dhr. H. uit Valkenburg is overgestapt.
 • 11 december, 00:12 Dhr. B. uit Tubbergen is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"prima gegaan hoor."

W in 't Veld, 2 dagen geleden