Nuvema

Ben je op zoek naar een eerlijke uitvaartverzekeraar die jouw laatste wensen in vervulling kan laten gaan? Dan zit je bij Nuvema goed. Als natura uitvaartverzekeraar weet je bij Nuvema zeker dat het verzekerde bedrag wordt besteed aan de uitvaart. Bovendien heb je 100% keuzevrijheid in uitvaartverzorgers.

Over Nuvema uitvaartverzekeraar

Nuvema is als uitvaartverzekeraar al bijna 70 jaar een begrip in Nederland. Bij Nuvema staat één ding voorop, en dat zijn de individuele uitvaartwensen van de klant. De uitvaartverzekeringen van Nuvema zijn daarom altijd gebaseerd op de uitvaartwensen van afnemer, de lokale kosten en gebruiken. Het bedrag van de uitvaart zal daarom zo nauwkeurig mogelijk aansluiten op de wensen en behoeften, en de verzorging van de uitvaart wordt tot in de puntjes verzorgd door professionele lokale uitvaartverzorgers.

Voordelen Nuvema uitvaartverzekeraar

Bij Nuvema verzeker je een bedrag voor de uitvaart. Dit bedrag is gebaseerd op wat jij nodig hebt, aangevuld met wat je extra wilt verzekeren. Op deze manier verzeker je precies het bedrag wat bij jou past en betaal je nooit teveel premie. Bovendien kunnen de nabestaanden zo in alle rust en vrijheid de begrafenis of crematie regelen.

Veranderen je wensen? Dan kun je je bedrag snel en eenvoudig kosteloos aanpassen. Deze uitstekende dienstverlening en passende prijzen zorgen ervoor dat je laatste wensen in vervulling kunnen gaan.

Omdat de kosten van een uitvaart door het hele land wel duizenden euro’s kunnen verschillen, houdt Nuvema rekening met lokale prijzen. Bovendien kunnen de kosten van een uitvaart tijdens uw leven gaan veranderen. Daarom controleert Nuvema ieder jaar de prijzen van uitvaarten en wordt je verzekering aangepast wanneer dit nodig is.

Met een uitvaartverzekering bij Nuvema ben je van het volgende verzekerd:

Nuvema uitvaartverzekeringen

Nuvema is een natura uitvaartverzekeraar. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het geldbedrag van de verzekering ook echt aan de uitvaart wordt uitgegeven. Een natura uitvaartverzekering kan alleen aan de uitvaartverzorgers worden uitgekeerd. Dit is bij een kapitaal uitvaartverzekering niet het geval. Nuvema verzorgt zelf geen uitvaarten, maar verzekert alleen de kosten voor de uitvaart.

Met het bedrag dat verzekerd is, kunnen de nabestaanden de uitvaart regelen zoals die bij jou past. De nabestaanden hebben op deze manier geen omkijken naar de kosten, want Nuvema betaalt de uitvaart volledig tot maximaal het verzekerde bedrag. Nuvema onderscheidt zich bovendien van andere uitvaartverzekeraars doordat je bij Nuvema de volledige keuzevrijheid hebt in uitvaartverzorgers en je verzekering is daardoor bij iedere uitvaartverzorger te besteden.

Ook kan er gekozen worden voor een natura uitvaartverzekering waarbij het vastgestelde bedrag niet is gebaseerd op persoonlijke wensen voor de uitvaart. Dit kan prettig zijn wanneer je niet over de uitvaart wilt nadenken, of de invulling van de uitvaart volledig wil overlaten aan nabestaanden.

Yarden
€8,72
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Yarden »– advertentie –
Monuta
€9,64
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Monuta »– advertentie –
€10,97
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 80 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Ardanta »– advertentie –
€11,18
Uitgekeerd bedrag
€8.000
Doorlooptijd
Tot 85 jaar
Kind meeverzekerd?
Ja
Ga naar Nuvema »– advertentie –

Uitvaartverzekering kiezen via Overstappen.nl

Omdat wij niet bemiddelen en geen advies geven over uitvaartverzekeringen kun je bij ons niet terecht voor advies met betrekking tot het afsluiten van een uitvaartverzekering. Op onze website geven we enkel een overzicht van 4 Nederlandse uitvaartverzekeraars. De premies in deze vergelijking zijn gebaseerd op basis van ijkgegevens. Met andere woorden, dit zijn de gegevens die gebaseerd zijn op een gemiddelde Nederlander.

De ijkgegevens die wij gebruikt hebben voor de vergelijking zijn de volgende:

  • Geslacht: Vrouw
  • Geboortedatum: 01-01-1985
  • Verzekerd bedrag: € 8000,- (Tenzij niet mogelijk, dan de meest vergelijkbare optie gekozen)

Omdat Overstappen.nl zich alleen richt op de algemene informatievoorziening en niet op individuele zaken, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Wij raden je aan om vóór het afsluiten van een uitvaartverzekeringen advies in te winnen bij een specialist.

Onze klantenservice zal dan ook geen advies geven betreffende een uitvaartverzekering. Zij zullen je doorverwijzen naar een uitvaartverzekering specialist.