Verzekering vergelijken 2024 | Overstappen van verzekering

Verzekering vergelijken

Veel verzekeringen zijn niet verplicht maar wel handig als je jezelf wilt beschermen tegen de financiële gevolgen van brand, diefstal, verlies van bagage of juridische conflicten. Een zorgverzekering en WA-autoverzekering zijn zo belangrijk, dat ze zelfs verplicht zijn. Wil je verzekeringen vergelijken op prijs en dekking? Maak dan gebruik van onze vergelijkers van verzekeringen.

Verzekering vergelijken

Door je verzekeringen te vergelijken kan je jaarlijks een hoop een geld besparen. Ga maar eens na hoeveel verschillende verzekeringen je hebt en wat je daar per maand of jaar voor betaalt. De premies van een bepaalde verzekering lopen bij verzekeraars al snel meer dan € 100 op jaarbasis uiteen. Het loont dus de moeite om regelmatig na te gaan of je huidige verzekering nog steeds de beste keuze is. Vul de gevraagde gegevens in en zie direct of je huidige verzekering nog steeds de beste deal is. Zo niet? Stap over en breng de premie die je maandelijks of jaarlijks afdraagt flink omlaag.

Alle verzekeringen vergelijken

Hieronder vind je een lijst van alle verzekeringen die je kunt vergelijken, aangevuld met populaire dekkingen.

Auto

Autoverzekering
WA-autoverzekering
Beperkt casco autoverzekering
All risk autoverzekering

Dieren

Dierenverzekering
Hondenverzekering
Kattenverzekering

Overige voertuigen

Fietsverzekering
Motorverzekering
Scooterverzekering

Overlijdensrisico en uitvaart

Overlijdensrisicoverzekering
Uitvaartverzekering
Begrafenisverzekering
Crematieverzekering

Reizen

Reisverzekering
Annuleringsverzekering

Wonen

Woonverzekering
Inboedelverzekering
Opstalverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering

Zorg

Zorgverzekering
Zorgverzekering 2024
Basisverzekering
Aanvullende zorgverzekering
Tandartsverzekering

Vergelijk verzekeringen op prijs en dekking

Let bij het vergelijken van verzekeringen niet alleen op de prijs maar ook op dekking. Zo voorkom je onaangename verrassingen als je een keer schade krijgt. Onze vergelijker toont op basis van je gegevens en wensen de goedkoopste verzekeringen. Vervolgens kun je de globale en belangrijkste polisdetails naast elkaar leggen om zo de verzekeringen op inhoud te vergelijken.

Goedkoopste verzekering

Onze vergelijker toont op basis van bijvoorbeeld je gezinssamenstelling, gewenste dekkingen en eventueel de waarde van je inboedel, opstal of auto een top 3 van de goedkoopste verzekeringen. Zelf premies opvragen bij verzekeraars om de goedkoopste verzekering te vinden is dus niet meer nodig. Enkele verzekeringen zijn via Overstappen.nl met unieke kortingen af te sluiten. Een extra voordeel van onze vergelijker.

Je huidige verzekering checken

Heb je al jaren dezelfde verzekering? Verzekeraars doen erg hun best om klanten te winnen door aantrekkelijke premies of voorwaarden. Het is verstandig om regelmatig je verzekering te checken. Wellicht kun je beter overstappen van verzekering. Om deze check gemakkelijk te maken kun je onze vergelijker gebruiken.

Overstappen van verzekering

In de vergelijker zie je binnen een paar stappen de beste en voordeligste verzekeringen. Blijkt dat je bij je huidige verzekering goed zit? Dan levert dit je een gerust gevoel op. Vind je dat je meer betaalt dan nodig? Dan kun je overstappen van verzekering. De meeste verzekeringen sluit je direct online af. Zeg wel zelf je huidige verzekering op. Voor zorgverzekeringen is er een overstapservice.

Wanneer overstappen?

Vergelijk op Overstappen.nl verzekeringen, stap over en houd geld over. Vooral in onderstaande situaties is het slim om je huidige verzekeringen onder de loep te nemen:

  • Verandering van huishoudenssamenstelling
  • Na een verhuizing
  • Als je verwacht in de toekomst hogere zorgkosten te maken
  • Als de waarde van je auto, inboedel of woonhuis sterk stijgt of daalt

Waarom je verzekering vergelijken en afsluiten via Overstappen.nl?

Overstappen.nl biedt je de helpende hand bij het terugdringen van je verzekeringspremies. Wij maken graag de verzekeringsmarkt transparanter. Hierdoor kies je eenvoudig en snel de beste verzekering voor je situatie, wensen en budget.