Vergoeding Maagzuurremmers Verzekering

Een opgeblazen gevoel of brandend maagzuur of kan heel vervelend zijn, maagzuurremmers kunnen dit gevoel verlichten. Dit medicijn kan tegenwoordig zonder recept worden gekocht bij de apotheek, waardoor dit door steeds meer mensen wordt gebruikt zonder dat zij hier een medische reden voor hebben.

Inhoudsopgave

Vergoed vanuit de basisverzekering

Als je wel een medische indicatie hebt voor het gebruiken van maagzuurremmers en je moet het medicijn chronisch slikken (langer dan 6 maanden), dan worden de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. De eerste 15 dagen zul je de kosten zelf moeten betalen, maar hiervoor kun je een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Vergelijk de verschillende basisverzekeringen om te ontdekken welke jij het beste kunt afsluiten.

Vergoedingen voor maagzuurremmers per verzekeraar

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overstappen.nl werkt dagelijks aan het accuraat bijhouden van de informatie omtrent zorgverzekeringen. De zorgbranche is echter een snel veranderend landschap. Voor het beste advies neem je contact op met je huisarts. Kijk ook altijd eerst naar de specifieke polisvoorwaarden in onze vergelijker.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.