Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

3-in-1-pakketten

Het 3-in-1-pakket, ook wel het alles-in-één-pakket genoemd, is het meest gekozen pakket van de overstapper. Waarom hier veel voor wordt gekozen? In dit pakket breng je alle diensten van een alles in 1 pakket onder bij één provider. En dat scheelt aardig wat in je administratie. Door alle diensten af te sluiten bij één provider krijg je overzichtelijk alles op één factuur en heb je maar één aanspreekpunt. Daarnaast is een alles-in-één-pakket het voordeligste pakket van allemaal.

Waarom je alles-in-één-pakket vergelijken via Overstappen.nl?

Gemakkelijk alle 3-in-1 pakketten met elkaar vergelijken
✓ 
Gemiddelde beoordeling van een 8.7 o.b.v. meer dan 1.000 klantenrecensies
Overstappen.nl geeft een onafhankelijke vergelijking & kies zelf de beste deal

Vergelijk alle 3-in-1 pakketten & bespaar tot €200,- per jaar.

3-in-1 pakketten vergelijken

Wat is een 3-in-1-pakket?

Een 3-in-1-pakket bestaat uit:

 • Internet 
 • Televisie 
 • Bellen

Internet
Je kunt kiezen uit verschillende internetverbindingen zoals; ADSL, VDSL, VDSL2, kabel of glasvezel.
Providers bieden internet in het alles-in-één-pakket aan via ADSL (via de telefoonaansluiting), kabel of glasvezel. De snelste down- en uploadsnelheden zijn mogelijk via glasvezel. Bedenk goed welke internetsnelheid je nodig hebt. Gebruik je internet alleen om te e-mailen, beperkt te surfen en te internetbankieren? Kies dan een lage internetsnelheid. Neem een hoge internetsnelheid als je een groot huishouden hebt of veelvuldig zware pdf-bestanden, foto’s, muziek of software downloadt.

Televisie
Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen zoals; interactieve tv of digitale tv.
Tegenwoordig bevatten de meeste totaalpakketten digitale tv met een standaard pakket aan zenders. Meestal kun je dit tegen een bepaald bedrag per maand uitbreiden met extra zenders, HD-tv of specifieke pakketten voor sport of film. Wil je live tv pauzeren, programma gemist kijken en gebruik maken van Video on demand? Neem dan een alles-in-één-pakket met interactieve tv.

Bellen
Je kunt kiezen uit vast bellen of mobiel bellen, daarnaast is ook altijd bellen via internet mogelijk.
Vast bellen is voor veel consumenten een leuke bijkomstigheid in een 3-in-1-pakket. Bellen van vast naar servicenummers is voordelig en andere vaste bellers kunnen je goedkoop telefonisch bereiken. Meestal bevat een 3-in-1-pakket een basisabonnement bellen met een voordelig starttarief. Dit kun je vaak uitbreiden met onbeperkt bellen.

3-in-1 pakketten vergelijken

Alle diensten onder één provider

Als je kiest voor een alles in 1 pakket dan kies je ervoor dat de abonnementen die je afsluit onder één provider vallen. Een goede reden om hiervoor te kiezen is dat je één factuur en één aanspreekpunt hebt, wat het allemaal wel heel overzichtelijk maakt. Daarnaast ben je altijd voordeliger uit met een internet, bellen en tv  in één pakket dan wanneer je drie losse abonnementen afsluit bij verschillende providers. Dit komt omdat één provider je een extra lage prijs kan bieden. Voor de meeste mensen is dit een belangrijke motivator om over te stappen: kosten besparing!

Aanbieders

Er zijn verschillende providers op de markt die een alles-in-één-pakket aanbieden:

 • KPN
 • Ziggo
 • Tele2
 • Telfort
 • Stipte
 • Vodafone
 • Online
 • XS4ALL

De meeste mensen vinden het lastig om te bepalen welke provider het beste bij ze past. Daarom hebben wij alles overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Dit zorgt ervoor dat je zelf niet alle websites van aanbieders hoeft af te gaan, wij doen al het voorwerk voor je en blijven up to date. In de handige filters kun je alle opties aan- en uitvinken. Zo weet je zeker dat je een pakket kiest wat bij jouw eigen wensen en behoeften aansluit. Het is altijd goed om te blijven vergelijken, ook al ben je al jaren klant bij één provider. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Jaarlijks besparen onze overstappers tot wel 200 euro op jaarbasis! Als nieuwe klant profiteer je van leuke welkomstkortingen, een extra modem, installateur, een gratis decoder of andere extra’s en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Om een goede vergelijking te maken hoef je alleen maar je postcode in te vullen. Op basis van je postcode kunnen wij zien welke pakketten er op jouw adres beschikbaar zijn. Niet alle providers zijn beschikbaar op jouw adres. Uit de lijst die tevoorschijn komt kun je een pakket kiezen. Kies een pakket die bij je wensen past.

Wij zetten de beste deals voor je op een rij en maken een vergelijking op basis van:

 • Prijs
 • Internetsnelheid
 • Aantal tv- of HD-zenders
 • Kosten voor een decoder
3-in-1 pakketten vergelijken

Waarom is het belangrijk een vergelijking te maken?

Iedere overstapper heeft andere wensen en behoeften en wij vinden het belangrijk dat iedereen tevreden is met zijn of haar gekozen pakket. Daarnaast is het altijd fijn en voordeliger om een alles in 1 pakket af te sluiten, want je kunt tot wel 200,- euro op jaarbasis besparen. De meeste overstappers stappen namelijk over om kosten van alle vaste lasten naar beneden te brengen. Je kunt er ook voor kiezen, om voor een paar euro meer dan je nu bent gewend, een pakket af te sluiten. Kijk voor jezelf wat het voordeel voor jou is. Misschien is het pakket iets duurder, maar wat krijg je er allemaal voor terug? Maak voor jezelf een afweging.

Alle providers kunnen erg verschillen van elkaar. De ene provider werkt met glasvezel en biedt hogere snelheden, de ander pakt juist uit met interactieve tv, veel (HD-) tv-zenders of lage beltarieven. Kijk goed welke extra’s worden geboden. Wil je een gratis monteur, een draadloos modem, de mogelijkheid tot nummerbehoud? In onze vergelijker filter je aanbieders op diverse zaken. Per provider zijn uitgebreide specificaties beschikbaar. Zo vergelijk je de aanbiedingen ook op detail.

2-in-1 of zelfs 4-1

Naast de 3-in-1-pakketten (of alles-in-één-pakketten) kun je er ook voor kiezen om twee diensten in één af te sluiten. Dit kan bij de meeste providers en dit kun je aangeven in onze vergelijker wanneer je begint met het vergelijken van de pakketten. Het voordeel is dat het handig is als je geen behoefte hebt aan vast bellen erbij in je pakket, er is ook een nadeel. De korting is iets lager als je maar twee diensten afneemt. Tegenwoordig zijn er bij sommige providers zelfs 4-in-1-pakketten (internet, bellen, tv, en mobiel). Je kunt dan je 3-in-1-pakket uitbreiden met mobiel internet abonnement om onderweg op je tablet of laptop te internetten. Wil je niet vastzitten aan een abonnement voor mobiel internet? Kies dan voor een los prepaid internet en 3-in-1.

Alles-in-1 pakketten vergelijken

Alles-in-1-pakketten vergelijken

Internet, bellen en tv vergelijken doe je eenvoudig op Overstappen.nl. Vul in de vergelijker je postcode en huisnummer in en je krijgt een overzicht van alle beschikbare internetaanbieders en aanbiedingen. Per aanbieding tonen wij het soort internet, de aanwezigheid van onbeperkt bellen en het aantal tv-zenders. Met onze overstapservice zit je geen dag zonder internet en behoud je je eigen telefoonnummer.

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Zojuist overgestapt

 • 19 juni, 08:40 Dhr. D. uit Waalre is overgestapt.
 • 19 juni, 08:39 Mevr. R. uit Amsterdam is overgestapt.
 • 19 juni, 08:35 Mevr. van K. uit Bunde is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"geweldige service vriendelijke dame…"

J.S.G. Lebon, 19. Jun