3-in-1-pakketten

Het 3-in-1-pakket met internet, tv en vast bellen is populair. Je kunt met een alles-in-een-pakket alle diensten onderbrengen bij één provider. Je hebt dan één factuur en één aanspreekpunt, heel overzichtelijk. Een ander voordeel: 3-in-1 is goedkoper dan 3 losse abonnementen.

Aanbieders 3-in-1

Er zijn verschillende aanbieders van 3-in-1-pakketten. Denk aan KPN, Tele2, Telfort, Ziggo, Online.nl en XS4ALL. Niet alle providers zijn overal in Nederland beschikbaar. Met een postcodecheck ziet u in onze vergelijker snel bij wie u een 3-in-1-pakket kunt afsluiten.

3-in-1 pakketten vergelijken

3-in-1 vergelijken

De 3-in-1-pakketten kunnen sterk verschillen. De ene provider werkt met glasvezel en biedt hogere snelheden aan. De andere provider pakt juist uit met interactieve tv, veel (HD-)tv-zenders of lage beltarieven. Kijk goed welke extra’s worden geboden. Wil je een gratis monteur, een draadloos modem, de mogelijkheid tot nummerbehoud? In onze vergelijker filter je aanbieders op diverse zaken. Per provider zijn uitgebreide specificaties beschikbaar. Zo vergelijk je de aanbiedingen ook op detail.

Internet

Providers bieden internet in het alles-in-een-pakket aan via ADSL (via de telefoonaansluiting), kabel of glasvezel. De snelste down- en uploadsnelheden zijn mogelijk via glasvezel. Bedenk goed welke internetsnelheid je nodig hebt. Gebruik je internet alleen om te e-mailen, beperkt te surfen en te internetbankieren? Kies dan een lage internetsnelheid. Neem een hoge internetsnelheid als je een groot huishouden hebt of veelvuldig zware pdf-bestanden, foto’s, muziek of software downloadt.

3-in-1 pakketten vergelijken

Digitale tv

Tegenwoordig bevatten de meeste totaalpakketten digitale tv met een standaard pakket aan zenders. Meestal kun je dit tegen een bepaald bedrag per maand uitbreiden met extra zenders, HD-tv of specifieke pakketten voor sport of film. Wil je live tv pauzeren, programma gemist kijken en gebruik maken van ‘video on demand’? Neem dan een alles-in-een-pakket met interactieve tv.

Vast bellen

Vast bellen is voor veel consumenten een leuke bijkomstigheid in een 3-in-1-pakket. Bellen van vast naar servicenummers is voordelig en andere vaste bellers kunnen je goedkoop telefonisch bereiken. Meestal bevat een 3-in-1-pakket een basisabonnement bellen met een voordelig starttarief. Dit kun je vaak uitbreiden met onbeperkt bellen.

2-in-1 of zelfs 4-1

Bij de meeste providers is ook een 2-in-1-pakket mogelijk. Handig als je geen behoefte hebt aan vast bellen. De korting is iets lager als je maar 2 diensten afneemt. Tegenwoordig zijn er bij sommige providers zelfs 4-in-1-pakketten (internet + bellen + tv + mobiel). Je kunt dan je 3-in-1-pakket uitbreiden met mobiel internet om onderweg op je tablet of laptop te internetten. Wil je niet vastzitten aan een abonnement voor mobiel internet? Kies dan voor prepaid internet en 3-in-1.

3-in-1 pakketten vergelijken

Internet, tv en bellen vergelijken

Internet, bellen en tv vergelijken doe je eenvoudig op Overstappen.nl. Vul in de vergelijker je postcode en huisnummer in en je krijgt een overzicht van alle beschikbare internetaanbieders en aanbiedingen. Per aanbieding tonen wij het soort internet, de aanwezigheid van onbeperkt bellen en het aantal tv-zenders. Met onze overstapservice zit je geen dag zonder internet en behoud je je eigen telefoonnummer.

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Zojuist overgestapt

  • 3 mei, 10:38 Dhr. E. uit Almelo is overgestapt.
  • 3 mei, 10:37 Dhr. O. uit Delfgauw is overgestapt.
  • 3 mei, 10:35 Dhr. B. uit Barneveld is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"Netjes en correct !"

John Karl, 14. apr

In 6 simpele stappen tot €450 besparen? Vraag nu gratis de ultieme energiechecklist aan.
Aanmelden
Ruim 200.000 anderen gingen je voor