Zakelijk internet

Is betrouwbaar en razendsnel internet hetgeen waar je als ondernemers naar op zoekt bent? Dan is zakelijk internet iets voor jou. Wij zetten de belangrijkste informatie voor je op een rij. Zo kies je altijd het zakelijk internet dat past bij je wensen en behoeften.

Ziggo Zakelijk

supplier-logo
€47,50
per maand
500 mb/s
Internetsnelheid
checkmark 6 maanden korting
checkmark 2 SmartWifi pods 12 maanden gratis
supplier-logo
€40
per maand
100 mb/s
Internetsnelheid
checkmark 6 maanden korting
supplier-logo
€65
per maand
1000 mb/s
Internetsnelheid
checkmark 6 maanden korting
checkmark 2 SmartWifi pods 12 maanden gratis

Waarom zakelijk internet?

Als ondernemer stel je als het gaat om internet vaak hogere eisen. Allereerst wil een ondernemer graag 24 uur per dag gebruik maken van een snelle internetverbinding. Zakelijk internet bied je in dit geval voldoende zekerheid. Zo geeft het garantie dat je internet op elk moment van de dag betrouwbaar is. Je komt daardoor nooit plotseling zonder internet te zitten. Naast zakelijk internet bieden providers ook zakelijke facturatie, gespecialiseerde service en andere zakelijke diensten die vooral voor ondernemers interessant zijn.

Zakelijk en particulier internet

De verschillen tussen particulier en zakelijk internet leggen we graag aan je uit.

24/7 professionele klantenservice

Met zakelijk internet presteert je verbinding altijd en overal op het hoogste niveau. Of je nu overdag of ‘s nachts aan het werk bent. Zakelijke internetproviders staan garant voor de beste service, op ieder tijdstip. Bij een eventuele storing zal je als bedrijf sneller worden geholpen en is de downtime korter.

Aanvullende diensten

Naast de beste service kan je met zakelijk internet ook altijd gebruik maken van aanvullende diensten. Zo heb je de keuze uit pinbetalingen, vaste IP-adressen, vaste mobiele integratie, alarmdiensten, 24-uurs bereikbaarheid en een zeer hoge uptime.

BTW is aftrekbaar

Bij internetgebruik voor zakelijke doeleinden kun je de internetkosten aftrekken van de belasting. Dit geldt niet op het moment dat je gebruik maakt van privé internet. Maak je gebruik van zowel privé én zakelijk internet? In dat geval maakt de belastingdienst een uitzondering en zijn de zakelijke internetkosten aftrekbaar.

Zakelijke internetverbinding kiezen

ADSL

Bij een ADSL verbinding is de internetsnelheid afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale. Daardoor is zakelijk internet via een ADSL verbinding soms minder stabiel dan glasvezel of kabel. Wanneer glasvezel en kabelinternet niet beschikbaar is op je adres, kun je altijd kiezen voor ADSL zakelijk internet.

Glasvezel

Met een glasvezelverbinding maak je gebruik van het razendsnel internet. Zware toepassingen en meerdere gebruikers binnen je onderneming vormen hierbij geen probleem. Daardoor is glasvezel een betrouwbare verbinding die aangeboden wordt door verschillende zakelijke internetproviders. Een eenvoudige postcodecheck laat zien of glasvezel internet beschikbaar is in je omgeving.

Kabel

Behoort glasvezel niet tot de mogelijkheden? Dan is zakelijk internet via de kabel een goed alternatief. Ook bij een kabelverbinding kun je aan de hand van een postcodecheck controleren of deze verbinding beschikbaar is in je omgeving.

Zakelijk internet vergelijken

Zakelijk internet komt het beste tot zijn recht wanneer je gebruik maakt van kabelinternet of glasvezel internet. Het vergelijken van zakelijk internet biedt je voldoende overzicht in verschillende zakelijke aanbieders en internetsnelheden. Zo kies je altijd voor betrouwbaar internet tegen de allerlaagste prijs.
Glasvezel internet vergelijken? Dan kun je het best de postcodecheck doen voordat je een vergelijking maakt. Zo weet je zeker of glasvezel bij je in de buurt wordt aangeboden.

Tips zakelijk internet

1. Let tijdens het vergelijken van zakelijk internet niet alleen op de maandprijs, maar ook op bandbreedte en aangeboden internetsnelheid.
2. Wil je ook gebruik maken van televisie op je kantoor? Dan raden wij een alles in 1 pakket aan. Dit is vaak voordeliger dan verschillende losse abonnementen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.