Alleen internet

Vergelijk verschillende internetproviders en vind de beste voor jou
Vergelijk alleen internet

Alleen internet abonnement

Goede kwaliteit internet is belangrijker dan ooit. Terwijl we met zijn allen steeds minder televisie kijken, stijgt het gebruik van internet onder huishoudens aanzienlijk. Een logisch gevolg van de opkomst van online televisie, streamingdiensten en het toenemend gebruik van sociale media. Wil je daarom het liefst een abonnement om uitsluitend thuis te kunnen internetten? Kies dan voor een alleen internet abonnement, waarbij je alleen betaalt voor het internet.

Door de opkomst van alleen internet is het voor te stellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om er zeker van te zijn dat je nooit te veel betaalt, vergelijk je eenvoudig het gehele aanbod abonnementen. In je vergelijking kun je kiezen uit een groot aantal aanbieders. Bovendien betaal je voor alleen internet, maar krijg je er volop gratis extra’s bij. Zo heeft elke aanbieder zijn eigen diensten en services.
Het specifieke aanbod internetproviders verschilt per postcode. Heb je de voorkeur voor een glasvezelverbinding? Dan zit je goed bij aanbieders als KPN, T-Mobile en XS4ALL. Maar ook voor kabel- en ADSL-verbindingen zijn de mogelijkheden oneindig. Door alleen internet te vergelijken, kies je de aanbieder die bij je past.

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9

1749 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  6 uur geleden
  Goed verlopen

  Goed verlopen

  klant
  Star on Star on Star on Star on Star on
  7 uur geleden
  Geen problemen gehad met de overstap

  Geen problemen gehad met de overstap

  John Bout
  Star on Star on Star on Star on Star on
  21 uur geleden
  Prima verlopen

  Prima verlopen

  DORIEN H
  Four and a half stars

  Trustscore: 9

  1749 reviews

  Alleen internet: wat zijn de mogelijkheden?

  De mogelijkheden voor alleen internet zijn de laatste jaren fors uitgebreid. Stem daarom je alleen internet abonnement af op je persoonlijke voorkeuren tijdens het vergelijken. Let daarbij op de internetsnelheid, soort verbinding en de providers.

  (Alleen) internet: beperkt gebruik

  Gebruik je een alleen internet abonnement enkel om te e-mailen en surfen? Kies dan gerust voor internetsnelheden tussen de 10 Mb/s en 50 Mb/s. Hoe lager de internetsnelheid, hoe minder je maandelijkse betaalt.

  (Alleen) internet: intensief gebruik

  Is het downloaden van grote bestanden de normaalste zaak van de wereld? Speel je graag games in je vrije tijd of ben je actief in het streamen van films en video’s? Dan is een alleen internet abonnement met een hoge internetsnelheid zeker iets voor jou. Kies in dit geval voor alleen internet via de kabel of een glasvezelverbinding.

  Verbindingen alleen internet

  Is alleen internet iets voor jou? Dan heb je de keuze uit verschillende verbindingen, zoals ADSL, kabel en glasvezel. We leggen de kenmerken van elke verbinding voor je uit.

  (Alleen) internet: ADSL

  ADSL is een verbinding die past bij beperkt internetgebruik. Het downloaden van bestanden gaat bij een ADSL-verbinding sneller dan het uploaden van bestanden. Om verbinding te maken, gebruik je de telefoonlijn voor het versturen en ontvangen van gegevens. Wanneer je een gemiddelde gebruiker bent van het internet, je leest je mail, surft op het net, is ADSL alleen internet een goede optie voor jou.

  (Alleen) internet: Glasvezel

  Glasvezel is de snelste vorm internet op dit moment. Doordat signalen razendsnel worden verstuurd, kan de internetsnelheid oplopen tot 500 mb/s. Met alleen internet glasvezel stream, game en download je zonder problemen. Doordat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid, is het versturen van grote bestanden zeer eenvoudig. Kortom, internet via glasvezel is geschikt voor intensieve internetgebruikers.

  (Alleen) internet: Kabel

  Momenteel is Ziggo de enige aanbieder die alleen internet levert via de kabel. Een alleen internet abonnement met een kabelverbinding is daarom snel gekozen. Over het algemeen bereikt alleen internet via de kabel eenvoudig snelheden van 200 mb/s.