Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internet aanvragen

Wil je internet aanvragen op je huisadres? Op onze website kan je alle internet abonnementen vergelijken. Hiervoor hoef je alleen maar je gegevens in de vergelijker in te vullen. Hierna zie je meteen welke deal voor jouw postcode de beste is van alle providers van Nederland.

In 6 stappen internet aanvragen

  • 1. Vul je postcode in onze internetvergelijker in.
  • 2. Geef aan wat je in je pakket wilt
  • 3. Klik op “toon de beste deals”
  • 4. Selecteer je gewenste internetsnelheid
  • 5. Klik op jouw gewenste pakket
  • 6. Stap over en bespaar honderden euro’s

Snel internet aanvragen

Bij het aanvragen van internet is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Als je bijvoorbeeld ook tv wilt kijken is het handig om deze ook aan te vinken in de vergelijker. Voor een paar euro meer per maand krijg je tegenwoordig ook al een hele hoop digitale tv zenders. Daarnaast is internetsnelheid belangrijk bij het maken van je vergelijking. Sommige aanbieders tonen een lage maandprijs, maar hier krijg je dan een minder snelle internetverbinding voor. Kijk hier dus goed naar!

Daarnaast zijn er altijd interessante aanbiedingen waarin kortingen voorkomen. Dit kunnen extra zenders zijn, of korting op de eerste paar maanden. Als je naar de jaarprijs kijkt, kan je hier ook grote verschillen in zien.

Als je een vergelijking hebt gemaakt, is het altijd handig om te kijken of je internetsnelheid klopt met wat er in de vergelijker staat. Je kunt hier je internetsnelheid testen :

Doe nu de speedtest!

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Reviews Overstappen.nl

"Als ervaren overstapper hebben ze…"

J.G.M., 9 uur geleden