Internet, bellen en tv

Vergelijk internet, bellen en tv pakketten
supplier-logo
€34,95
per maand
25 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Gratis Ziggo sport en geen aansluitkosten t.w.v. €19,95
checkmark 3 maanden x €7,55 korting
supplier-logo
€30,00
per maand
100 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Altijd maximaal haalbare internetsnelheid
checkmark 3 maanden x € 17,50 korting
supplier-logo
€37,50
per maand
100 mb/s
Internetsnelheid
checkmark Google Nest Hub t.w.v. € 259,- of
checkmark 8 maanden lang €10,- korting op internet en tv

Internet, bellen en TV: vergelijken, kiezen en afsluiten

Wil je goedkoop internet bellen en TV? Je hoeft de websites van internetaanbieders hiervoor niet langer af te gaan: Overstappen.nl vergelijkt alle providers en toont je de beste internet, bellen en TV aanbiedingen.

Wanneer je internet, bellen en TV pakketten vergelijkt, kies je allereerst welke onderdelen je in je pakket wilt hebben. Je kan hierbij kiezen uit internet, TV en/of bellen. Er kan gekozen worden voor het alles in 1 pakket, maar ook voor losse onderdelen zoals internet en TV, internet en bellen of alleen internet. Daarna vul je de postcode en het huisnummer in van het adres waar je de aansluiting wilt hebben. Overstappen.nl vergelijkt vervolgens alle aanbieders voor je, waarna je zelf een pakket uit kan kiezen dat het beste bij je past.

Dankzij Overstappen.nl betaal je nooit te veel. Onderstaand zie je welke verschillende internet, TV en bellen combinaties vergeleken kunnen worden.

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9

1923 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  1 dag geleden
  Hele simpele manier om over te stappen…

  Hele simpele manier om over te stappen van energie leverancierverder geen bemoeiienis alles word geregeld.

  Ger van der Voordt
  Star on Star on Star on Star on Star off
  4 dagen geleden
  Door uw website te gebruiken kon ik een…

  Door uw website te gebruiken kon ik een keus maken.

  Tineke Flierman
  Star on Star on Star on Star on Star on
  4 dagen geleden
  Topservice

  Topservice. Kreeg een mail, na een gemist belletje dat mijn verzekering ergens anders bijna 10 euro goedkoper kon. De medewerker heeft bij het overstappen zelfs mijn oude verzekering gebeld om de juiste opzegdatum te achterhalen.

  W.J. de HAAS
  Four and a half stars

  Trustscore: 9

  1923 reviews

  Internet, bellen en TV

  Het internet, bellen en TV pakket is één van de meest populaire pakketten, aangezien je met alle verschillende onderdelen (internet, bellen en televisie) bij één provider zit. Je bent vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je met de drie onderdelen bij allemaal verschillende providers zit. Daarnaast zijn deze pakketten gemakkelijk te personaliseren. Zo kan je kiezen voor extra TV-zenders en interactieve TV met (mocht je dat willen) opnemen & pauzeren.

  Bij het internet kan er worden vergeleken op ADSL, kabel of glasvezel internet. Deze verschillende vormen van breedbandinternet hebben allemaal hun eigen, specifieke eigenschappen. Meer weten over de verschillen tussen kabel, ADSL en glasvezel?

  Internet en bellen

  Een pakket dat minder populair is, is het internet en bellen pakket. Bij dit pakket krijg je een internetaansluiting en vaste telefonie voor een vast bedrag per maand. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je al een abonnement hebt voor de televisie en hier zeer tevreden over bent. Je kan zelf kiezen of je een pakket wilt met weinig of veel belminuten. Wij raden aan om ook te kijken naar de internet, bellen en TV pakketten aangezien je vaak voordeliger uit bent als je alles bij één internetprovider afsluit.

  Internet en TV

  Veel mensen gebruiken tegenwoordig hun mobiele telefoon om te bellen en hebben daarom geen vast telefoonabonnement meer nodig. Het internet & TV pakket is dan ook erg populair. Omdat je twee diensten combineert, ben je goedkoper uit dan als je beide diensten bij een andere aanbieder afsluit. Het internet en TV pakket is vaak iets goedkoper dan het internet, bellen en TV pakket.

  De internet en TV pakketten kunnen uiteraard aangepast worden aan jouw specifieke situatie. Ook bij dit pakket kan je kiezen voor o.a. extra zenderpakketten en interactieve televisie. Daarnaast kan je zelf kiezen welke internetsnelheid bij jou past. Hoe snel je internet moet zijn, hangt af van wat je wil gaan doen. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende snelheden en de mogelijkheden.

  Internet

  Het is ook mogelijk om alleen een internet abonnement te vergelijken bij Overstappen. Dit kan handig zijn als je niet geïnteresseerd bent in een internetpakket in combinatie met vaste telefonie en/of een TV pakket bij dezelfde aanbieder. Bij het internet vergelijken wordt er voornamelijk gekeken naar de prijs van de verschillende aanbieders. Daarnaast is het natuurlijk ook slim om te kijken naar de snelheid bij de internet providers.

  Een duurder pakket heeft over het algemeen de mogelijkheid om sneller te kunnen internetten, echter is niet zo dat op elk adres de maximale snelheid gehaald kan worden. Dit is vooral het geval bij ADSL-aansluitingen, waar de snelheid behoorlijk daalt hoe verder je van de wijkcentrale af woont. Dat je een abonnement met een snelheid van 50 Mb/s afsluit, hoeft dus niet te betekenen dat de 50 MB/s op je adres gehaald worden. Daarnaast kan je ook nog kiezen of je draadloos internet wilt of internet via kabel.

  De aanbieders die vergeleken worden

  De onderstaande aanbieders worden vergeleken op Overstappen.nl:

  t-mobile
  Budget alles in 1
  Logo_Caiway_transparant

  Welk pakket moet ik kiezen?

  Als je een nieuw pakket af gaat sluiten, is het handig om eerst te kijken naar wat je echt nodig hebt. Wanneer je nooit via de vaste telefoon belt, maar altijd met je mobiel, heb je in principe geen vaste telefonie nodig in je pakket. Veel mensen kiezen dan ook voor een internet en TV pakket.

  Als je je pakket uitbreidt met modules zoals interactieve TV en extra zenders, ben je duurder uit. Ga daarom goed bij jezelf na of je deze modules ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Hetzelfde geldt voor de internetsnelheid: des te hoger je snelheid, des te hoger het bedrag dat je moet betalen. Voor 100 Mb/S betaal je meer dan voor 20 Mb/S. Ga daarom bij jezelf na welke internetsnelheid bij jouw internetgedrag past. Kies alleen voor producten die je echt gaat gebruiken, want dan heb je altijd het beste pakket voor jouw situatie. Op deze pagina kan je internet aanvragen

  Waarom internet, bellen en TV vergelijken op Overstappen.nl?

  Als je snel en gemakkelijk het beste pakket wilt kiezen, dan kan je dit het beste doen op Overstappen.nl. Met behulp van onze internetvergelijker kun je, na het invullen van jouw adresgegevens, alle verschillende aanbieders direct vergelijken. Het is natuurlijk ook mogelijk om bepaalde filters toe te voegen zoals de hoogte van de internetsnelheid, het aantal (HD) TV-zenders en de contractduur. Daarnaast bieden we een 100% onafhankelijke vergelijking, heb je 14 dagen bedenktijd én hebben we een klantenservice die je kunt bellen wanneer je vragen hebt.