Internet, bellen & tv aanbiedingen vergelijken

Vergelijk onafhankelijk 51 pakketten

100% onafhankelijk keurmerk van Overstappen.nl

Vul je gegevens in en check je besparing!

De beoordeling van Overstappen.nl door onze klanten:


Internet bellen tv: vergelijken, kiezen en afsluiten

Wil je goedkoop internet, tv en bellen? Je hoeft de websites van de internetaanbieders hiervoor niet langer af te gaan. Overstappen.nl vergelijkt alle providers en toont je de beste internet tv en bellen aanbiedingen. Als je op zoek bent naar het beste alles in 1 pakket dan kan je dat bij Overstappen.nl vinden. Bij ons profiteer je namelijk van unieke acties waardoor het internet, bellen en tv pakket goedkoper is dan rechtstreeks bij de aanbieder. Je kunt zelf aangeven wat je in het pakket wilt hebben.

Hoe werkt internet bellen en tv vergelijken?

Wanneer je internet bellen en tv wilt vergelijken dan kan dat gemakkelijk op Overstappen.nl. Je kiest allereerst welke onderdelen je in je pakket wilt hebben. Je kan hierbij kiezen uit internet tv en bellen. Er kan ook gekozen worden voor het alles in 1 pakket, maar dus ook voor losse onderdelen, zoals bijvoorbeeld internet en tv, internet en bellen of alleen internet. Daarna vul je postcode en huisnummer in van het adres waar je de aansluiting wilt hebben. Dan vergelijkt Overstappen.nl alle verschillende aanbieders voor je en kies je zelf het pakket dat het beste bij je past.

Goedkoop internet bellen en tv? Dat kan bij Overstappen.nl

Bij Overstappen.nl betaal je nooit teveel, aangezien we goedkoper zijn dan wanneer je rechtstreeks bij de aanbieder zelf afsluit. Dit komt doordat aanbieders op onze site speciale kortingen bieden om meer klanten te krijgen. Deze aanbiedingen zijn vaak tijdelijk en exclusief. Zo kunnen wij goedkoop internet bellen en tv aanbieden voor iedereen. Onderstaand zie je welke verschillende internet tv en bellen combinaties vergeleken kunnen worden op Overstappen.nl.

Internet bellen tv pakket

Het internet bellen tv pakket is één van de meest populaire pakketten, aangezien je hierbij met alle verschillende onderdelen (internet, bellen en televisie) bij één provider zit. Hierdoor is dit vaak een stuk voordeliger dan wanneer je met de verschillende onderdelen bij allemaal andere providers zit. Daarnaast zijn er binnen deze pakketten veel keuzes te maken voor jou specifieke situatie. Zo zijn er mogelijkheden om extra tv zenders toe te voegen, interactieve tv, opnemen etc. Bij het internet kan er worden vergeleken op ADSL, kabel of glasvezel internet.

Internet en tv vergelijken

Ook de internet & tv pakketten zijn populair aangezien veel mensen tegenwoordig vooral hun mobiele telefoon gebruiken om te bellen. Een vast telefoonabonnement is voor veel mensen niet meer nodig. Hierdoor wordt het pakket vaak iets goedkoper in vergelijking met een internet bellen tv pakket. De internet en tv pakketten kunnen uiteraard ook aangepast worden aan jou specifieke situatie er kan dus ook gekozen worden voor verschillende zenders & interactieve televisie met opname functie. Bijna alle providers bieden naast internet bellen tv ook een pakket voor alleen internet en tv.

Internet en bellen vergelijken

Een pakket wat iets minder populair is maar wel kan worden afgesloten via de site is het internet en bellen pakket. Dit is een pakket met een internetaansluiting en vaste telefonie voor een vast bedrag per maand. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je al een abonnement hebt voor de televisie en hier zeer tevreden over bent. Toch kan het wel slim zijn om ook te kijken naar de internet bellen tv pakketten, aangezien dit uiteindelijk voordeliger kan zijn wanneer je alle onderdelen van het pakket bij één provider afsluit.

Alléén internet vergelijken

Het is ook mogelijk om alleen internetpakketten te vergelijken. Dit kan handig zijn als je niet geïnteresseerd bent in vaste telefonie en een tv pakket bij dezelfde aanbieder. Bij het vergelijken van internet op Overstappen.nl wordt er voornamelijk gekeken naar de prijs van de verschillende internet aanbieders. Daarnaast is het natuurlijk ook slim om te kijken naar de snelheid bij de internet providers. Een duurder pakket heeft over het algemeen de mogelijkheid om sneller te kunnen internetten, echter is het wel zo dat niet op elk adres de maximale snelheid gehaald kan worden. Dit is vooral het geval bij ADSL-aansluitingen, waar de snelheid behoorlijk daalt hoe verder je van de wijkcentrale afwoont. Dat is ook de reden dat de snelheid van de internet pakketten altijd wordt gegeven tot een bepaalde snelheid bijvoorbeeld tot 50 Mbps, dit betekent dus niet dat 50 Mbps ook altijd op uw adres gehaald kan worden.

De verschillende providers die vergeleken worden

De onderstaande providers worden vergeleken op Overstappen.nl

Welk pakket moet ik kiezen?

Allereerst is het slim om te kijken naar wat je echt nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld altijd je mobiele telefoon gebruikt om te bellen dan is het misschien handig om geen vaste telefonie in je pakket op te nemen. Hierdoor is enkel internet en tv ook een zeer populair pakket. De meeste mensen bellen tegenwoordig namelijk vooral op hun mobiele telefoon via een sim only abonnement. Daarnaast is het altijd duurder als je het pakket gaat uitbreiden met extra modules. Bij televisie kan je namelijk veel extra zenders en pakketten kiezen zoals films en sport, maar hierdoor wordt het maandbedrag dat je moet betalen hoger. Bij internet wordt het maandbedrag vooral hoger wanneer je een snellere internetverbinding kiest, 100 Mbps is bijvoorbeeld een stuk duurder dan 20 Mbps. Let hier dus goed op bij het vergelijken van de verschillende aanbieders. Zorg ervoor dat je datgene in je pakket kiest waarvan je zeker weet dat je het echt gaat gebruiken, dan heb je altijd het beste pakket voor jouw situatie.

Waarom internet bellen tv vergelijken op Overstappen.nl?

Als je snel en gemakkelijk het beste pakket wilt kiezen dan kan je dit het beste doen op Overstappen.nl. Met behulp van onze vergelijker kun je, na het invullen van jouw adresgegevens, alle verschillende aanbieders direct vergelijken en het is natuurlijk ook mogelijk om bepaalde filters toe te voegen zoals de hoogte van de internetsnelheid, het aantal (HD) tv-zenders en de contractduur. Daarnaast bieden we een 100% onafhankelijke vergelijking, zijn we goedkoper dan wanneer je direct afsluit bij de aanbieder zelf, heb je 14 dagen bedenktijd én hebben we een klantenservice die je kunt bellen wanneer je vragen hebt.

 

Internet en tv vergelijken

Als je alle diensten in één pakket afneemt, dus internet, bellen en tv, heeft de provider minder kosten. De provider kan je dus korting bieden op je maandprijs. Het is duurder als je met alle drie de onderdelen bij verschillende providers zit. Verder ontvang je bij een pakket met alles in 1 een overzichtelijke factuur en heb je één aanspreekpunt voor al je vragen. Maar je kan uiteraard ook alleen internet en tv vergelijken op Overstappen.nl, wanneer je geen vaste telefonie nodig hebt

Overstappen naar een internet en tv pakket

Wanneer je wilt overstappen naar een ander internet en tv pakket dan kan je in de vergelijker van Overstappen.nl zien wat je kunt besparen als je naar een andere provider gaat. Binnen 3 minuten heb je alle providers die op jou adres kunnen leveren vergeleken. Kies het beste pakket voor jouw situatie en sluit het pakket snel en gemakkelijk af.

Wil je Kabel, ADSL of glasvezel?

Voor het internet zijn er verschillende mogelijkheden. De internetverbindingen die je kan vergelijken op Overstappen.nl zijn kabel, ADSL en glasvezel. Deze drie verschillende verbindingen hebben allemaal eigen en unieke eigenschappen. Glasvezel is de meest nieuwe verbinding en is ook verreweg het snelste. Glasvezel is alleen nog niet overal in Nederland beschikbaar en voor veel mensen is die hoge snelheid ook gewoon niet nodig. Wanneer je wilt weten of glasvezel internet ook op jouw adres beschikbaar is dan kan je de glasvezel check doen en direct zien of je glasvezel kunt afsluiten. De precieze verschillen tussen kabel, ADSL en glasvezel lees je hier.

Waar vergelijken wij de providers op?

De providers worden vergeleken op verschillende specifieke eigenschappen. Bij internet wordt er vergeleken op de beschikbaarheid op jouw adres, het soort aansluiting (ADSL, kabel of glasvezel), de snelheid van de verbinding. Bij televisie wordt er vergeleken op basis van het aantal zenders dat beschikbaar is, eventuele interactieve televisie, opnamefunctie en je kan kiezen voor televisiepakketten met extra zenders.

Top 3 pakketten

Als je de vergelijker gebruikt om alle pakketten met elkaar te vergelijken dan stelt Overstappen.nl direct jouw persoonlijke top 3 samen. Dit zijn de pakketten die volledig op jouw wensen aansluiten tegen de beste prijs. Ook kan je uiteraard de hele lijst van alle aanbiedingen van de providers zien.

 

Besparen door overstappen van internetprovider

Overstappen naar een internetabonnement of ander pakket met internet+bellen+tv is heel eenvoudig. Met de overstapservice helpen wij om de switch naar een andere aanbieder makkelijker te maken. Kortom vergelijk snel alle pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn en kies het beste & goedkoopste pakket aan de hand van jouw specifieke situatie.

Sluit direct online af en stap over

Vergelijk de beschikbare internetabonnementen, combinatiepakketten en providers en bestel direct via Overstappen.nl. Geef bij je bestelling je contract- of klantnummer door. Met de overstapservice van Overstappen.nl zorgen wij ervoor dat je zorgeloos van aanbieder wisselt. De overstapservice zorgt voor het opzeggen van je huidige aanbieder, nummerbehoud en geen dubbele kosten. Zo kom je nooit zonder internet+bellen+tv te zitten.

Voor wie geldt de overstapservice?

Overstappen tussen de volgende providers wordt volledig geregeld: KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, XS4ALL en Ziggo. Staat je aanbieder niet in dit rijtje? Of stap je over van en/of naar glasvezel? Dan vragen wij je om zelf je huidige aanbieder op te zeggen. Hiervoor kun je onze opzegbrief gebruiken.

Besparen of een beter internetpakket

Wil je overstappen naar een andere internetaanbieder? Door te wisselen van aanbieder bespaar je vaak op je maandelijkse kosten. Daarnaast kun je kiezen voor een uitgebreider pakket met alles-in-een, met meer tv-zenders of voordelig en onbeperkt bellen. Het is ook mogelijk om voor alleen internet vergelijken te kiezen. Dan krijg je alleen alle huidige internet-aanbiedingen te zien.

Internet-overstapservice

Als je een nieuw abonnement afsluit en overstapt, zorgen we er gezamenlijk met de nieuwe provider voor dat je huidige contract wordt opgezegd. Heb je een vaste telefoonlijn? Dan zorgen wij ook voor het nummerbehoud. Let op: De overstapservice is alleen beschikbaar als je overstapt tussen: KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, XS4ALL en Ziggo. Meer over de overstapservice »

 

Volg ons op Social Media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bespaardeals? Ontvang via onze nieuwsbrief bespaartips, acties en achtergronden over energie, verzekeringen, internet en alles-in-een.

Waarom internet bellen & tv vergelijken op Overstappen.nl?

Overstappen.nl helpt je te besparen op je vaste lasten. Door een steentje bij te dragen aan het transparanter maken van de markt helpen we jou bij het maken van de beste keuze voor je situatie, wensen en budget. In het vergelijkingsresultaat zie je een duidelijk overzicht van alle kosten en kortingen, zodat een eerlijke vergelijking eenvoudig is gemaakt.

Overstappen.nl geeft een 100% onafhankelijke vergelijking

Overstappen.nl geeft een vergelijking op basis van jouw specifieke situatie. We hebben er geen enkel belang bij om geen 100% onafhankelijke vergelijking te maken, aangezien we een vaste vergoeding krijgen per afgesloten contract. Door deze vergoeding kunnen wij onze vergelijking, klantenservice en advies kosteloos aanbieden.

Korting voor nieuwe klanten

De meeste providers bieden in het eerste jaar hoge welkomstkortingen om nieuwe klanten aan te trekken. Deze korting geldt na het eerste jaar niet meer, waardoor de kosten omhoog gaan. De meeste klanten vergeten na het eerste jaar om over te stappen en betalen daardoor te veel. Het is daarom erg gunstig om ieder jaar je abonnement opnieuw tegen het licht te houden en een nieuwe vergelijking te maken. Je bespaart zo al gauw tientallen tot honderden euro’s op jaarbasis.