Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internet, bellen & tv aanbiedingen vergelijken

Vul je gegevens in en check je besparing!

Vul je adresgegevens in

Beste keuzes volgens onze specialisten

35,75
p/mnd
  • 6 maanden x € 23,45 korting
  • Zorgeloos overstappen en Overal wifi in huis
Bekijk
37,50
p/mnd
  • 3 maanden x € 5,00 korting
  • Gratis Ziggo sport en Formule 1 en geen aansluitkosten t.w.v. € 19,95
Bekijk
30,00
p/mnd
  • 6 maanden x € 15,00 korting
  • Standaard Opnemen, pauzeren en TV Gemist
Bekijk

Wij vergelijken de volgende aanbieders

Klanten over Overstappen.nl

Mogelijk gemaakt door Trustpilot
8.7
Gemiddelde score
Gebaseerd op 1328 reviews
9 uur geleden
 
Fantastisch. Overstappen zonder probleem. Geweldig!
Fantastisch. Overstappen zonder probleem. Geweldig!
2 dagen geleden
 
Prima, snel geregeld.
Prima, snel geregeld.

Overstappen loont

103.598 vergelijkers gingen je deze maand voor
Bespaar jaarlijks tot €200,- op je alles-in-één-pakket
Onze klanten geven de vergelijker van Overstappen.nl op Trustpilot een:


Internet, bellen en TV: vergelijken, kiezen en afsluiten

Wil je goedkoop internet, bellen en TV? Je hoeft de websites van internetaanbieders hiervoor niet langer af te gaan: Overstappen.nl vergelijkt alle providers en toont je de beste internet, bellen en TV aanbiedingen.

Wanneer je internet, bellen en TV pakketten vergelijkt, kies je allereerst welke onderdelen je in je pakket wilt hebben. Je kan hierbij kiezen uit internet, TV en/of bellen. Er kan gekozen worden voor het alles in 1 pakket, maar ook voor losse onderdelen zoals internet en TV, internet en bellen of alleen internet. Daarna vul je de postcode en het huisnummer in van het adres waar je de aansluiting wilt hebben. Overstappen.nl vergelijkt vervolgens alle aanbieders voor je, waarna je zelf een pakket uit kan kiezen dat het beste bij je past.

Dankzij Overstappen.nl betaal je nooit te veel. Onderstaand zie je welke verschillende internet, TV en bellen combinaties vergeleken kunnen worden.

Internet, bellen en TV

Het internet, bellen en TV pakket is één van de meest populaire pakketten, aangezien je met alle verschillende onderdelen (internet, bellen en televisie) bij één provider zit. Je bent vaak een stuk goedkoper uit dan wanneer je met de drie onderdelen bij allemaal verschillende providers zit. Daarnaast zijn deze pakketten gemakkelijk te personaliseren. Zo kan je kiezen voor extra TV-zenders en interactieve TV met (mocht je dat willen) opnemen & pauzeren.

Bij het internet kan er worden vergeleken op ADSL, kabel of glasvezel internet. Deze verschillende vormen van breedbandinternet hebben allemaal hun eigen, specifieke eigenschappen. Meer weten over de verschillen tussen kabel, ADSL en glasvezel?

Internet en bellen

Een pakket dat minder populair is, is het internet en bellen pakket. Bij dit pakket krijg je een internetaansluiting en vaste telefonie voor een vast bedrag per maand. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je al een abonnement hebt voor de televisie en hier zeer tevreden over bent. Je kan zelf kiezen of je een pakket wilt met weinig of veel belminuten. Wij raden aan om ook te kijken naar de internet, bellen en TV pakketten aangezien je vaak voordeliger uit bent als je alles bij één internetprovider afsluit.

Internet en TV

Veel mensen gebruiken tegenwoordig hun mobiele telefoon om te bellen en hebben daarom geen vast telefoonabonnement meer nodig. Het internet & TV pakket is dan ook erg populair. Omdat je twee diensten combineert, ben je goedkoper uit dan als je beide diensten bij een andere aanbieder afsluit. Het internet en TV pakket is vaak iets goedkoper dan het internet, bellen en TV pakket.

De internet en TV pakketten kunnen uiteraard aangepast worden aan jouw specifieke situatie. Ook bij dit pakket kan je kiezen voor o.a. extra zenderpakketten en interactieve televisie. Daarnaast kan je zelf kiezen welke internetsnelheid bij jou past. Hoe snel je internet moet zijn, hangt af van wat je wil gaan doen. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende snelheden en de mogelijkheden.

Internet

Het is ook mogelijk om alleen internet pakketten te vergelijken bij Overstappen. Dit kan handig zijn als je niet geïnteresseerd bent in een internetpakket in combinatie met vaste telefonie en/of een TV pakket bij dezelfde aanbieder. Bij het internet vergelijken wordt er voornamelijk gekeken naar de prijs van de verschillende aanbieders. Daarnaast is het natuurlijk ook slim om te kijken naar de snelheid bij de internet providers.

Een duurder pakket heeft over het algemeen de mogelijkheid om sneller te kunnen internetten, echter is niet zo dat op elk adres de maximale snelheid gehaald kan worden. Dit is vooral het geval bij ADSL-aansluitingen, waar de snelheid behoorlijk daalt hoe verder je van de wijkcentrale af woont. Dat je een abonnement met een snelheid van 50 Mb/s afsluit, hoeft dus niet te betekenen dat de 50 MB/s op je adres gehaald worden.

De aanbieders die vergeleken worden

De onderstaande aanbieders worden vergeleken op Overstappen.nl:

Welk pakket moet ik kiezen?

Als je een nieuw pakket af gaat sluiten, is het handig om eerst te kijken naar wat je echt nodig hebt. Wanneer je nooit via de vaste telefoon belt, maar altijd met je mobiel, heb je in principe geen vaste telefonie nodig in je pakket. Veel mensen kiezen dan ook voor een internet en TV pakket.

Als je je pakket uitbreidt met modules zoals interactieve TV en extra zenders, ben je duurder uit. Ga daarom goed bij jezelf na of je deze modules ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Hetzelfde geldt voor de internetsnelheid: des te hoger je snelheid, des te hoger het bedrag dat je moet betalen. Voor 100 Mb/S betaal je meer dan voor 20 Mb/S. Ga daarom bij jezelf na welke internetsnelheid bij jouw internetgedrag past. Kies alleen voor producten die je echt gaat gebruiken, want dan heb je altijd het beste pakket voor jouw situatie.

Waarom internet, bellen en TV vergelijken op Overstappen.nl?

Als je snel en gemakkelijk het beste pakket wilt kiezen, dan kan je dit het beste doen op Overstappen.nl. Met behulp van onze internetvergelijker kun je, na het invullen van jouw adresgegevens, alle verschillende aanbieders direct vergelijken. Het is natuurlijk ook mogelijk om bepaalde filters toe te voegen zoals de hoogte van de internetsnelheid, het aantal (HD) TV-zenders en de contractduur. Daarnaast bieden we een 100% onafhankelijke vergelijking, heb je 14 dagen bedenktijd én hebben we een klantenservice die je kunt bellen wanneer je vragen hebt.

 

Internet en tv vergelijken

Als je alle diensten in één pakket afneemt, dus internet, bellen en tv, heeft de provider minder kosten. De provider kan je dus korting bieden op je maandprijs. Het is duurder als je met alle drie de onderdelen bij verschillende providers zit. Verder ontvang je bij een alles in 1 pakket één overzichtelijke factuur en heb je één aanspreekpunt voor al je vragen. Maar je kan uiteraard ook alleen internet en tv vergelijken op Overstappen.nl, wanneer je geen vaste telefonie nodig hebt.

Overstappen naar een internet en TV pakket

Wanneer je wilt overstappen naar een ander internet en TV pakket, kan je in de vergelijker van Overstappen.nl zien wat je kunt besparen als je naar een andere provider gaat. Binnen 3 minuten heb je alle providers die op jouw adres kunnen leveren vergeleken. Kies het beste pakket voor jouw situatie en sluit het pakket snel en gemakkelijk af.

Wil je kabel, ADSL of glasvezel?

Voor het internet zijn er verschillende mogelijkheden. De internetverbindingen die je kan vergelijken op Overstappen.nl zijn kabel, ADSL en glasvezel. Deze verschillende vormen van breedbandinternet hebben allemaal eigen en unieke eigenschappen.

Glasvezel is de nieuwste verbinding en verreweg de snelste. Glasvezel is echter nog niet overal in Nederland beschikbaar en voor veel mensen is de hoge snelheid niet nodig. Wanneer je wilt weten of glasvezel op jouw adres beschikbaar is, kan je de glasvezel check doen en direct zien of je glasvezel kunt afsluiten. De precieze verschillen tussen kabel, ADSL en glasvezel lees je hier.

Waar vergelijken wij de providers op?

De providers worden vergeleken op verschillende specifieke eigenschappen. Bij internet wordt er vergeleken op de beschikbaarheid op jouw adres, het soort aansluiting (ADSL, kabel of glasvezel) en de snelheid van de verbinding. Bij televisie wordt er vergeleken op basis van het aantal zenders dat beschikbaar is, maar je kan ook filteren op interactieve televisie, opnamefunctie en extra zenders.

Top 3 pakketten

Als je de vergelijker gebruikt om alle pakketten met elkaar te vergelijken, dan stelt Overstappen.nl direct jouw persoonlijke top 3 samen. Dit zijn de pakketten die volledig op jouw wensen aansluiten tegen de beste prijs. Ook kan je uiteraard de hele lijst van alle aanbiedingen van de providers zien.

 

Besparen door over te stappen van internetprovider

Internet aanvragen of een ander pakket met internet, bellen en TV bestellen is heel eenvoudig. Met de overstapservice helpen wij om de switch naar een andere aanbieder makkelijker te maken. Kortom: vergelijk snel alle pakketten die op jouw adres beschikbaar zijn en kies het beste en goedkoopste pakket aan de hand van jouw specifieke situatie.

Sluit direct online af en stap over

Vergelijk de beschikbare internetabonnementen, combinatiepakketten en providers en bestel direct via Overstappen.nl. Geef bij je bestelling je contract- of klantnummer door.

Besparen of een beter internetpakket?

Wil je overstappen naar een andere internetaanbieder? Door te wisselen van aanbieder bespaar je vaak op je maandelijkse kosten. Daarnaast kun je kiezen voor een uitgebreider pakket met alles in 1, meer TV-zenders of voordelig en onbeperkt bellen. Het is ook mogelijk om alleen internet te vergelijken; dan krijg je alle huidige internet aanbiedingen te zien.

Volg ons op Social Media

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bespaardeals? Ontvang via onze nieuwsbrief bespaartips, acties en achtergronden over energie, verzekeringen, internet en alles-in-een.

Waarom internet, bellen en TV vergelijken op Overstappen.nl?

Overstappen.nl helpt je te besparen op je vaste lasten. Door een steentje bij te dragen aan het transparanter maken van de markt, helpen we jou bij het maken van de beste keuze voor je situatie, wensen en budget. In het vergelijkingsresultaat zie je een duidelijk overzicht van alle kosten en kortingen, zodat een eerlijke vergelijking eenvoudig is gemaakt.

Overstappen.nl geeft een 100% onafhankelijke vergelijking

Overstappen.nl geeft een vergelijking op basis van jouw specifieke situatie. We hebben er geen enkel belang bij om geen 100% onafhankelijke vergelijking te maken, aangezien we een vaste vergoeding krijgen per afgesloten contract. Door deze vergoeding kunnen wij onze vergelijking, klantenservice en advies kosteloos aanbieden.

Korting voor nieuwe klanten

De meeste providers bieden in het eerste jaar hoge welkomstkortingen om nieuwe klanten aan te trekken. Deze korting geldt na het eerste jaar niet meer, waardoor de kosten omhoog gaan. De meeste klanten vergeten na het eerste jaar om over te stappen en betalen daardoor te veel. Het is daarom erg gunstig om ieder jaar je abonnement opnieuw tegen het licht te houden en een nieuwe vergelijking te maken. Je bespaart zo al gauw tientallen tot honderden euro’s op jaarbasis op goedkoop internet.