Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Digitale-tv-aanbieders

De markt van aanbieders van digitale tv is de laatste jaren sterk gegroeid met veel nieuwkomers en nog meer verschillende pakketten. Het ene pakket is goedkoop. En bij het andere heb je veel extra mogelijkheden, zoals programma’s live pauzeren of opnemen. Hoe ga je al die digitale-tv-aanbieders vergelijken? Overstappen.nl helpt je om het geschikte pakket te vinden dat voldoet aan je eisen.

Verschillen tussen digitale-tv-aanbieders

Digitale tv biedt een aantal voordelen, zoals scherper beeld en een hogere geluidskwaliteit.

Soort aansluiting

Het verschil tussen de aanbieders zit in de manier waarop digitale tv geleverd wordt. Via ADSL, kabel, schotel (satelliet) of de lucht (ether). Afhankelijk van het soort aansluiting wordt een bepaald aantal tv-zenders aangeboden, indien mogelijk en gewenst met HD-tv.

Soort decoders

Een ander verschil tussen aanbieders van digitale televisie is het soort decoders dat wordt aangeboden. Zijn deze geschikt voor interactieve tv? Zijn ze in bruikleen of moet je deze aankopen? Allemaal zaken om op te letten bij het vergelijken van digitale-tv-aanbieders.

Digitale tv vergelijken

Extra tv-diensten

Bijna alle digitale-tv-aanbieders hebben extra pakketten als het gaat om sport, kinderen, films of HD-tv. Naast het aantal zenders kun je kiezen uit extra’s als uitzending gemist, Video on Demand, live pauzeren/opnemen en de Elektronische Programma Gids.

Digitale-tv-aanbieders vergelijken

Op Overstappen.nl vergelijk je alle aanbieders en digitale-tv-abonnementen met elkaar. Wij hebben altijd de beste actuele aanbiedingen en het meest uitgebreide aanbod. Kijk, vergelijk en stap over naar de digitale-tv-aanbieder van je keuze! Hieronder zie je de aanbieders die zijn opgenomen in onze vergelijker.

Digitale tv vergelijken
Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Reviews Overstappen.nl

"Al meerdere malen overgestapt zonder…"

John Fijneman, 25. Jun