Internet en TV

Vergelijk binnen 5 minuten alle providers in onze internet en tv vergelijker. Kies gegarandeerd de beste deal met onze cashback acties en bestel direct. Doe de postcodecheck zodat je ziet welke deals op jouw adres beschikbaar zijn.
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vergelijk internet en TV
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Internet en tv vergelijken

De beste kwaliteit internet en tv tegen de laagste prijs, dat is toch wat iedereen wil? Kies daarom niet direct de eerste de beste aanbieder. Door te vergelijken heb je duidelijk zicht op het volledige aanbod internet en tv providers die passen bij je persoonlijke situatie. Op basis van prijs en kwaliteit kies je dan uiteindelijk het beste internet en tv pakket. Hierdoor geniet je niet alleen van het snelste internet en haarscherpe beeldkwaliteit, maar bespaar je o
ok nog eens tientallen euro’s per jaar. Een win-win situatie dus.

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9.2

2075 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  14 uur geleden
  Snel en gemakkelijk geholpen

  Snel en gemakkelijk geholpen

  arnocornelissen
  Star on Star on Star on Star on Star off
  15 uur geleden
  Netjes en keurig geregeld ook de terug…

  Netjes en keurig geregeld ook de terug koppeling en de onduidelijkheden, zijn door de leverancier netjes opgelost.

  louis
  Star on Star on Star on Star on Star on
  19 uur geleden
  Snelle en correcte omzetting!

  Snelle en correcte omzetting!

  S. Vd Brink
  Four and a half stars

  Trustscore: 9.2

  2075 reviews

  Hoe werkt internet en tv?

  Gebruik je tegenwoordig je mobiel, waardoor een alles in 1 pakket overbodig is geworden? Dan is internet en tv iets voor jou. Ondanks dat je internet en tv samen afsluit, kun je het gehele pakket afstemmen op basis van jouw wensen en behoeften. Alles kun je inrichten zoals jij het wilt. Door een vergelijking te maken van de huidige providers, stel je een zo voordelig mogelijk pakket voor jezelf samen.

  De prijs en kwaliteit van internet en tv verschilt per aanbieder. Dit is afhankelijk van de internetverbinding en het zenderpakket waar je voor kiest. Bij het kiezen van een aanbieder heb je de keuze uit verschillende verbindingen, zoals ADSL, glasvezel en kabel. Via de postcodecheck bekijk je de opties die beschikbaar zijn in jouw buurt. Zo heeft iedere verbinding zijn regels en voorwaarden.

  Waarom internet en tv vergelijken?

  Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde aanbieder voor hun internet en tv abonnement. Een snelle controle van de prijs-kwaliteitverhouding van je abonnement is al snel gemaakt. Door internet en tv te vergelijken kies je voor het beste abonnement tegen de allerlaagste prijs. Daarnaast stem jij het abonnement af zoals jij het wilt. In de vergelijker kun je internet en tv afstemmen op basis van internetsnelheid, contractduur, beeldkwaliteit, zenderaanbod en service.

  Hoe werkt overstappen van internet en tv abonnement?

  Overstappen van internet en tv provider is heel eenvoudig. Heb je eenmaal je keuze gemaakt? Dan sturen wij de aanvraag zo snel mogelijk naar de nieuwe provider. Je ontvangt van je nieuwe provider binnen enkele dagen de bevestiging, waarin alle details helder staan beschreven. Op dit moment heb je nog steeds 14 dagen bedenktijd. Je zit nergens aan vast. Zo kun je je internet en tv bestelling kosteloos annuleren. Ga je akkoord? Dan ontvang je het welkomstpakket van je provider. Hierna ontvang je internet en tv van je nieuwe provider.

  Wat heb ik nodig voor internet en tv?

  Internet en tv ontvangen is een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt, is een abonnement. Doordat telefonie niet in je pakket wordt opgenomen, hoeft de providers je maar voor enkele benodigdheden te voorzien. Zo krijg je een wifi modem voor het ontvangen van internet. Voor digitale tv wordt er een Dtv-decoder aangeleverd. Zo ben je verzekerd van razendsnel internet en haarscherpe beeldkwaliteit.