Sim only deals & aanbiedingen van februari 2024 | Alle providers
08-02-2024

Dit zijn alle sim only deals van februari 2024

Op zoek naar een goedkope sim only deal? Lees hier welke sim only deals beschikbaar zijn in februari 2024.

5 minuten 22-04-2024
Jean-Paul Wursten
Telecomexpert

Ontdek de beste sim only-deals van februari 2024! Als je op zoek bent naar een betaalbare manier om altijd bereikbaar te blijven voor de mensen om je heen, dan is een sim only abonnement waarschijnlijk de beste optie voor jou. Of je nu behoefte hebt aan een grote databundel of gewoon op zoek bent naar een voordelige keuze, wij hebben de meest aantrekkelijke aanbiedingen voor je verzameld.

hollandsnieuwe buitenkansje

hollandsnieuwe heeft de prijzen van hun sim only deals verlaagd. Je ontvangt bijvoorbeeld € 2,- per maand korting op het 5.000 MB/MIN/SMS abonnement. Voor het 15.000 MB/MIN/SMS abonnement kan de korting oplopen tot € 4,- per maand, waardoor de prijs € 11,- per maand bedraagt. Bovendien krijg je een dubbele bundel als je internet van Ziggo hebt. Het abonnement is maandelijks aanpasbaar en er worden geen aansluitkosten in rekening gebracht.

Ben: hebbes!

Bij Ben krijg je een korting van € 1,- per maand op hun meest gekozen abonnement. Hierdoor betaal je € 11,- per maand voor het 15 GB data + 200 min/sms abonnement. Net als bij Hollandsnieuwe worden er geen aansluitkosten van € 20,- in rekening gebracht. Daarnaast kun je voor € 1,- per maand kiezen voor 5G-toegang.
 
Bekijk bij Ben

Youfone: beste uit de test (Consumentenbond)

Bij Youfone profiteer je van extra veel korting bij de 2-jarige contracten. Op hun populairste abonnement ontvang je de eerste 12 maanden € 3,50 korting. Dit betekent dat je € 6,50 betaalt voor het 15 GB data + 200 min/sms abonnement. Daarna betaal je maandelijks € 10,- per maand. Verder worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht bij de 1- en 2-jarige abonnementen, ter waarde van € 20,-. Ook kun je kosteloos gebruik maken van het 5G-netwerk.
 
Bekijk bij Youfone

Simpel: tijdelijk geen aansluitkosten

Op alle sim only abonnementen van Simpel worden geen aansluitkosten t.w.v. € 20,- in rekening gebracht. Bovendien ontvang je extra kortingen op de 5-, 10- en 15 GB abonnementen. Voor het meest gekozen 2-jarige abonnement (15 GB data + 250 minuten + 500 sms’jes) betaal je € 8,50 per maand.
 
Bekijk bij Simpel

Lebara: nieuw aanbod

Sinds 1 februari heeft Lebara een nieuw aanbod van Sim Only abonnementen gelanceerd. Er zijn twee nieuwe bundels toegevoegd en de prijzen van drie bestaande bundels zijn verlaagd. Het meest populaire abonnement biedt 15 GB + 150 minuten + 150 sms’jes voor € 10,- per maand. Daarnaast worden er geen aansluitkosten van € 15,- in rekening gebracht.
 
Bekijk bij Lebara

50+ Mobiel: dubbele data dagen

Bij alle abonnementen van 50+ Mobiel ontvang je dubbele data. Voor € 9,50 per maand krijg je 20 GB en gratis onbeperkt sms’en en bellen. Bovendien worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht en krijg je gratis toegang tot de voordeelwinkel. Let op: vanwege het succes is de actie verlengd, maar deze is beperkt geldig.
 
Bekijk bij 50+ Mobiel

Simyo: nu géén aansluitkosten

Met de sim only aanbiedingen van Simyo ontvang je een maandelijkse korting van € 1,- op het aanbevolen abonnement. Dit aanbevolen pakket omvat 12 GB aan data en 200 minuten/sms’jes voor € 10,- per maand. Bovendien worden er geen aansluitkosten t.w.v. € 15,- in rekening gebracht.
 
Bekijk bij Simyo

Zelf vergelijken

Als je graag zelf een vergelijking wilt maken, hebben we een handige vergelijkingstool. Hiermee kun je moeiteloos de diverse deals van februari 2024 met elkaar vergelijken. Zo kun je zelf kiezen welke deal het beste past bij jouw wensen.

Jean-Paul
Telecomexpert
5 minuten 22-04-2024

Over onze expert

Sinds 2023 is Jean-Paul Würsten onderdeel van de Kizi familie als onze telecom- en verzekeringsexpert. Hij voorziet overstappers van de belangrijkste informatie over de telecom-, dierenverzekering- en uitvaartverzekeringsmarkt. Met zijn ervaring op het gebied van verzekeringen weet hij als geen ander hoe de telecom- en verzekeringsmarkt in elkaar zit. Hij zorgt ervoor dat jij de beste deals vindt in onze vergelijker en makkelijk kan overstappen naar een andere aanbieder.

Disclaimer

Alle getoonde deals zijn door ons verzameld zonder commerciële samenwerking. Naar de producten kan worden verwezen met een affiliate link. Als je een sim only abonnement afsluit via deze link, ontvangen wij mogelijk een vergoeding.

Terug naar boven