Energie vergelijken voor MKB

Op zoek naar MKB energie? Wij zijn er voor iedere MKB’er die op zoek is naar een goedkoop energiecontract. Met onze vergelijker is dat binnen twee minuten geregeld.

Samenwerken met Minder.nl zorgt voor minder lasten

MKB energiecontract afsluiten

Sinds juni 2022 werken wij voor het aanvragen van zakelijke energiecontracten samen met Minder.nl. Zij zijn gespecialiseerd in zakelijke energie voor ZZP, MKB en Grootverbruik. Daarnaast biedt Minder.nl duurzame producten en diensten aan waarmee zij bedrijven ondersteunt bij energiebesparing.

Als je nu via ons een MKB zakelijk energiecontract afsluit, kan het zo zijn dat je een bericht ontvangt van Minder.nl

MKB energiecontract afsluiten

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 8.6

2303 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star off
  15 dagen geleden
  Toppie

  overgaan naar een ander aanbieder ging heel makkelijk

  Mamasam Mamsam
  Star on Star on Star on Star on Star on
  22 dagen geleden
  Overtsap is zeer goed gegaan

  Overstap is zeer goed gegaan. Contract is opgezegd en bevestigd door de vorige leverancier. Kortom, zoals verwacht eigenlijk!

  René Eijgenhuijsen
  Star on Star on Star on Star on Star on
  23 dagen geleden
  Overstapservice met problemen

  Het was online makelijk te doen.Maar nu, lijkt het , dat het niet zonder problemen kan….ik ben begin januari overgestapt. 22 januari komt er een mail, dat ik vanaf 25 januari kan overstappen en dat vanaf deze dag vrijopnaam mijn nieuwe leverancier is. 10 februari komt er een herinnering van de oude leverancier ( Energie direct), dat ik voor februari nog moet betalen en dat de volgende factuur in maart op tijd betaald word. Helaas heb ik geen reactie van energiedirect op mijn mail. Maar 2 weken later een aanmaning met 25 Euro incassokosten. Dus, voor wat een overstapservice, als het niet echt werkt? Update: inmiddels verzoekt mijn oude leverancier verder geld af te schrijven en bedreigd met incassobureau.Via overstappen.nl heb ik helaas geen bewijs voor het overstappen….mijn advies: zelfst maken zonder overstappen aanbieders!!!!! Update: Ik ben niet overgestapt naar Greenchoice en zo een bericht heb ik nooit van jullie ontvangen.Dit heb ik van jullie ontvangen:"Vrijopnaam zegt vervolgens je huidige energiecontract op en laat je weten wanneer je precies overstapt. Ook vraagt Vrijopnaam, als je geen slimme meter hebt, je meterstanden op." Update: Inmiddels heb ik van vrijopnaam een mail ontvangen. Zij hebben alles aan energiedirect verder gegeven. De fout zit bij energiedirect en deze zijn niet ze bereiken. Bekijk de reviews over energiedirect hier op TrustPilot. Het lijkt, dat Overstappen.nl alles goed heeft gedaan!!!!!

  Andy
  Four and a half stars

  Trustscore: 8.6

  2303 reviews

  MKB energievergelijken loont

  • Bespaar jaarlijks door over te stappen

   Al 11 jaar de beste energievergelijker. Door onze exclusieve deals bespaar jij veel geld. Bekijk je besparing en stap over.

  • 100% onafhankelijk

   Vergelijk 100% onafhankelijk alle energieleveranciers. Het maakt ons niet uit voor welke leverancier je kiest.

  • Onze klanten geven ons een 9.0

   Wij staan altijd voor je klaar. Voor, tijdens en na je overstap. Klanten waarderen ons het meest om de vlekkeloze overstap.

  Wanneer MKB energie?

  Een belangrijke voorwaarde voor MKB energie is dat je een KvK-nummer hebt in combinatie met een kleinverbruik energiemeter. Dit houdt in:

  • dat je elektriciteitsaansluiting kleiner is dan 3 x 80 Ampère (tot 100.000 KWh);
  • en/of je gasaansluiting kleiner is dan 40 m³ per uur (t/m G25).

  Uiteraard kun je de btw op MKB energie terugvragen. Zakelijke energieleveranciers houden hier rekening mee en vermelden de btw apart op de energierekening.

  tip

  Goed om te weten

  Je bent nu op het kleinzakelijke (mkb) gedeelte van onze website. Ben je grootverbruiker? Bekijk dan onze grootzakelijke energie pagina voor meer informatie.

  Stappenplan MKB energie vergelijken

  Stap 1

  Vul in de vergelijker je postcode, huisnummer en eventueel je e-maildres in.

  Stap 2

  Indien je op dit moment al een zakelijke energieleverancier hebt, dan kun je deze in onze vergelijker selecteren. Heb je nog geen contract of weet je niet meer bij welke energieleverancier je zit? Klik dan de optie ‘onbekend’ aan.

  Stap 3

  Vul in of je alleen stroom, alleen gas of stroom en gas wil afnemen.

  Stap 4

  Vul in wat je jaarverbruik is. Als je dit niet weet helpen wij je graag met het maken van een inschatting.

  Stap 5

  Keuze gemaakt? Vul het aanvraagformulier in en klik op verzenden. Je ontvangt van ons én van de energieleverancier een bevestiging. Ook wordt je huidige energiecontract voor je opgezegd (tenzij het een verhuizing betreft).

  Alle zakelijke energieleveranciers van Nederland

  • De Groene Stroomfabriek
  • Delta
  • DVEP
  • Eneco
  • Engie
  • Essent
  • Gazprom
  • Greenchoice
  • Innova
  • Main Energie
  • NieuweStroom Energie
  • NLE
  • Qwint
  • Scholt Energy
  • Sepa Green
  • Total Gas & Power
  • Vattenfall

  Altijd de scherpste tarieven met onze overstapherinnering

  Betaal nooit meer te veel voor je energie met onze overstapherinnering. We sturen je namelijk ruim op tijd een seintje zodra je energiecontract afloopt. Daarna kun je opnieuw een vergelijking maken en profiteren van onze gratis overstapservice.

  MKB energie

  Is je vraag nog niet beantwoord?

  bellen
  Bel
  Binnen: 1 minuut
  whatsapp
  Whatsapp
  Binnen: 15 minuten
  mailen
  Mail
  Binnen: 2 uur
  chatten
  Chat
  Begin chat
  Binnen: 4 minuten

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.