Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Veelgestelde vragen over zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen goedkoper via Overstappen.nl?

Omdat Overstappen.nl een grote groep consumenten vertegenwoordigt, biedt een aantal verzekeraars via onze website korting aan op hun zorgverzekering. Iedereen komt voor de zorgverzekeringen met korting in aanmerking. Je ontvangt deze premiekorting niet wanneer je dezelfde zorgpolis direct bij de verzekeraar afsluit.

Dezelfde dekking

De zorgpakketten met korting zijn exact gelijk aan wat de verzekeraars rechtstreeks aanbieden. Wanneer je al verzekerd bent bij een van de zorgverzekeraars die korting verleent, kun je via Overstappen.nl je huidige zorgpakket met korting aanvragen. Door een vergelijking in te vullen en een offerte aan te vragen, regel je dit snel en eenvoudig. Je zorgverzekeraar zet je polis automatisch om naar een polis met een collectiviteitsnummer. Zo bespaar je veel geld.

Bied elke zorgverzekeraar korting aan?

Nee, de kortingen geldt alleen voor een aantal speciaal geselecteerde zorgverzekeringen. In het kortingenoverzicht zie je precies welke zorgverzekeraars premiekorting geven via Overstappen.nl. De kortingen zijn automatisch verwerkt in onze vergelijking.

Hoe lang blijft de premiekorting geldig?

In principe blijft de korting de komende jaren geldig. Zorgverzekeraars kunnen echter elk jaar de korting herzien. Dat je volgend jaar dezelfde korting krijgt, is dus niet zeker.

Zorgverzekering vergelijken

Je vergelijkt via Overstappen.nl snel en geheel vrijblijvend alle zorgverzekeringen. Heb je een interessant aanbod gezien? Maak het ons kenbaar en wij regelen je overstap.

Vraag? Bel ons.

We zijn 6 dagen per week bereikbaar.

Openingstijden klantenservice

  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag van 10:00u tot 16:00 uur
  • Zondag zijn we gesloten

Bel 020 - 760 42 42 (lokaal tarief)