Auto direct verzekeren

Als je een nieuwe auto koopt moet je auto direct verzekerd zijn als je de weg op wil. Via Overstappen.nl is de auto direct verzekerd, ook in het weekend.
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vul in en verzeker je auto direct
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9.2

2217 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star off
  5 dagen geleden
  lijkt goed.

  lijkt goed. Of het nog beter kan kan ik niet beoordelen. Zeker wel beter dan die telefonische verkopers.

  G. Vanderheijden
  Star on Star on Star on Star on Star off
  12 dagen geleden
  Zonder problemen overgegaan naar nieuwe…

  Zonder problemen overgegaan naar nieuwe leverancier. Tot nu toe alles goed geregeld. Misschien zelfs iets te rustig, op de dag zelf zou het handig zijn geweest een berichtje te krijgen met, gefeliciteerd u bent over gestapt. Verder alles goed!

  OHM
  Star on Star on Star on Star on Star off
  14 dagen geleden
  Nadat ik via overstappen.nl voor mij de…

  Nadat ik via overstappen.nl voor mij de voordeligste top5 van energieleveranciers had gezien ben ik dus overgestapt naar Engie . Deze overstap is 100% goed gegaan . En alle stappen die bij die overstap nodig zijn werden mij allemaal van te voren uitgelegd. Dus er zijn geen verrassingen geweest. Of misschien toch wel een verrassing dat de hele overstap vlekkeloos is verlopen.

  cor Lavrijsen
  Four and a half stars

  Trustscore: 9.2

  2217 reviews

  Via Overstappen.nl is je auto direct verzekeren natuurlijk mogelijk. Sta jij net met de sleutels in je hand van je nieuwe auto en wil je direct wegrijden? Dan is het van belang dat je de auto direct verzekerd. Als je dit niet doet rijdt je onverzekerd de weg op en dat is verboden in Nederland. Mocht er dan iets gebeuren ben je zelf volledig afhankelijk van de gevolgen daarvan.

  Na het invullen van jouw gegevens in onze vergelijker zie je direct welke autoverzekeraar voor jou de beste autoverzekering aanbiedt. Als je een nieuwe auto gekocht heb zal je deze vaak Allrisk verzekerd willen hebben, omdat de dagwaarde van de auto nog erg hoog is. Koop je een tweedehands auto zal je, afhankelijk van de leeftijd van de auto, vaker kiezen voor een WA of WA beperkt casco autoverzekering.

  Is de auto direct verzekerd met een voorlopige dekking?

  Als je een aanvraag gedaan hebt via onze vergelijker krijg je na het invullen van je gegevens een e-mail toegestuurd met de status van de aanvraag. In de meeste gevallen staat hierin dat je een voorlopige dekking krijgt. Dan is je auto dus direct verzekerd en dan mag je de weg op. Het zou ook kunnen dat je aanvraag direct afgewezen wordt, als dit gebeurt ben je niet verzekerd en mag je dus niet wegrijden met je nieuwe auto.

  Is de auto in het weekend ook direct verzekerd?

  Ook in het weekend is het mogelijk om jouw auto direct te verzekeren. Als je alle gegevens bij de hand hebt (onder andere kenteken, schadevrije jaren) kan je je auto erg snel verzekeren. Het is wel belangrijk voor de berekening van de premie dat je alle gegevens juist invult.

  Veel mensen die doordeweeks werken kopen in het weekend hun auto bij een garage en willen daar dan direct mee naar huis toe rijden. Belangrijk dus dat de autoverzekering direct dekking heeft want anders mag je er niet mee de weg op. Gelukkig is het door het direct online verzekeren mogelijk om binnen enkele minuten verzekerd te zijn en met een veilig gevoel de weg op de gaan. In sommige gevallen krijg je geen voorlopige dekking na de aanvraag, het is erg belangrijk om de e-mail na de aanvraag van de autoverzekering goed te lezen om precies te weten waar je aan toe bent.

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.