Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten
Nuon actie vergelijken in de energievergelijker

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

Nuon

Nuon biedt het hele jaar door nuon aanbiedingen aan voor de consument. Aan ons de taak om deze te verzamelen en te tonen aan jou. Want zeg nou zelf, een energiecontract zonder actie is toch een gemiste kans? Hieronder staan acties die Nuon aanbiedt, altijd actueel en direct aanvraagbaar.Kies dus direct je nuon aanbieding uit.

Nuon aanbieding in 2018

Nuon€320,- waardebon bij een 3-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen
Nuon€250 Korting bij 1-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen
Nuon€150,- waardebon bij een 1-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen
Nuon€140,- Cadeau Card van Weekendjeweg.nl
Meer informatie Direct aanvragen

 

 

Wil je jouw huidige energieleverancier inwisselen, maar heb je vragen over het overstapproces? Zit ik bijvoorbeeld een periode zonder gas water licht ? Of andere twijfels? Of bevind je je in een bijzondere situatie?Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Overstappen.nl heeft meer dan 5 jaar ervaring in het overstapproces van energieleveranciers. De medewerkers van de klantenservice kunnen al je vragen beantwoorden. Desgewenst denken zij met je mee over de best passende energieleverancier.

Tel.: 020 - 760 42 42

Daniëlle

Daniëlle helpt dagelijks overstappers via mail, telefoon en sociale media. Zij kan al je vragen over energieleveranciers beantwoorden.