Vattenfal(Nuon) aanbiedingen

Nuon biedt het hele jaar door nuon aanbiedingen aan voor de consument. Aan ons de taak om deze te verzamelen en te tonen aan jou. Want zeg nou zelf, een energiecontract zonder actie is toch een gemiste kans? Hieronder staan acties die Nuon aanbiedt, altijd actueel en direct aanvraagbaar.Kies dus direct je nuon aanbieding uit.

Vattenfal (Nuon) aanbieding in 2021

Bij een 3-jarig contract;

NuonGratis €249 Tablet bij 3-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen
NuonGratis €350 cadeau naar keuze bij 3-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen

Bij een 1-jarig contract;

NuonGratis €60 Bosch accu bij 1-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen
NuonGratis €249 Tablet bij 1-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen
NuonGratis €304,75 Phillips Hue bij 1-jarig contract
Meer informatie Direct aanvragen

Verlopen acties

€200,- cashback bij een 1-jarig energiecontract van Nuon

 • Met de ‘Helemaal uit je stekker weken’ actie van Nuon ontvang je een eenmalige cashback van €200,- bij een 1-jarig VastePrijsEnergie contract.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten
  Deze actie is verlopen

Gratis Intratuin cadeaubon t.w.v. €60,- bij 1 jaar energie van Nuon

 • Je ontvangt bij een 1-jarig Nuon Variabel energiecontract gratis een Intratuin cadeaubon ter waarde van €60,-
 • Alleen nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze actie
  Deze actie is verlopen

Gratis iPad mini bij een 3-jarig Nuon Energie+ pakket

 • Je ontvangt bij een 3-jarig Energie+ pakket met variabele stroom- en gasprijzen een iPad mini t.w.v. €349,-
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten
  Deze actie is verlopen

€40,- cashback + 10% korting op een 1-jarig Energie met Variabele Prijzen contract

 • Je ontvangt een jaar lang 10% korting op je stroom. Hierbij wordt de korting berekend over de leveringskosten per kWh en daarna door Nuon automatisch verrekend op je jaarnota. Daarnaast ontvang je ook eenmalig €40,- cashback, welke ook automatisch wordt verrekend.
 • Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten
  Deze actie is verlopen

Gratis Samsung Tab-E tablet bij 1 jaar Nuon Groen uit Nederland

 • Je ontvangt tijdelijk een Samsung tablet t.w.v. €155,- bij een 1-jarig Nuon gas- en stroomcontract.
 • Deze actie geldt niet voor bestaande Nuon klanten
  Deze actie is verlopen

Bol.com cadeaucard t.w.v. €60,- bij 1 jaar Nuon met Variabele Prijzen

 • Je ontvangt bij een 1-jarig energiecontract ‘Nuon met Variabele Prijzen’ een gratis Bol.com cadeaucard.
 • Deze actie geldt niet voor bestaande Nuon klanten
  Deze actie is verlopen

25% korting + €50,- cashback bij 1 jaar Nuon VastePrijsEnergie

 • Je ontvangt een jaar lang 25% korting op de variabele kosten per kWh stroom. De korting geldt dus niet voor vaste kosten en belastingen. Na het contractjaar ontvang je automatisch de €50,- cashback.
 • Deze actie geldt alleen voor nieuwe Nuon klanten
  Deze actie is verlopen

Gratis all-in Fletcher arrangement t.w.v. €199,- bij 1 jaar Nuon VastePrijsEnergie

 • Je ontvangt bij een 1-jarig Nuon VastePrijsEnergie contract een Fletcher waardebon voor een 2-daags arrangement voor 2 personen. Dit arrangement is inclusief een diner, overnachting en ontbijt.
 • Alleen nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze actie
  Deze actie is verlopen

Nuon

Met ruim twee miljoen klanten is Nuon één van de grootste Nederlandse energie aanbieders. Nuon, sinds 2009 onderdeel van het Zweedse Vattenfall, is zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief en houdt zich bezig met het leveren van elektriciteit, energiegerelateerde producten, warmte en gas. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam, maar je vindt Nuon ook in Groningen, Leeuwarden, Arnhem en Alkmaar.

Moederbedrijf Vattenfall is een Zweeds staatsbedrijf dat actief is in Zweden, Duitsland, Nederland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Finland. Vattenfall heeft zo’n 20.000 werknemers, voorziet bijna 6,5 miljoen mensen van energie en ruim 2,3 miljoen van gas.

Nuon en Vattenfall

Hoewel Nuon al sinds 2009 onderdeel is van het Zweedse Vattenfall, opereert het in Nederland nog altijd onder de naam Nuon. Hier gaat verandering in komen: eind 2018 kondigde Nuon aan de naam geleidelijk te gaan veranderen in Vattenfall. Deze naamsverandering gebeurt geleidelijk om mensen aan de naam te laten wennen. Onder één naam denken ze nog grotere stappen te kunnen zetten richting ‘fossielvrij binnen één generatie.’

Voor klanten verandert er zeer weinig. Je ontvangt nog steeds je elektriciteit, gas en warmte, en ook aan je contract verandert niets.

Fossielvrij binnen één generatie

Nuon heeft als duurzame doelstelling om binnen één generatie fossielvrij te zijn. Dit doel willen ze bereiken door het opwekken van zon-, water- en windenergie, maar ook door innovatieve oplossingen als verwarmen met restwarmte uit de haven. Daarnaast biedt Nuon kosteloos energiescans aan via smartphone om mensen persoonlijke bespaartips te geven.

Vergoeding overstapboete

Omdat Nuon blij is met iedere nieuwe klant, vergoeden ze in bepaalde gevallen (een deel van) je overstapboete. Of Nuon iets vergoedt en welk bedrag dat is, hangt af van een aantal voorwaarden en verschilt per situatie. Vraag dus van tevoren na wat Nuon jou kan bieden.

Nuon acties voor nieuwe klanten

Nuon biedt vele welkomstacties aan voor nieuwe klanten. Ontvang met de Nuon Powerdeal €250,- cashback bij een 1-jarig contract, of kies uit vele cadeaus, zoals een Samsung Galaxy Tab A, een Bol.com cadeaubon of een JBL Headphone. Of ga voor een 3-jarig contract en kies uit bijvoorbeeld een Sony Playstation 4 slim, een XBox One S of een Fitbit Ionic smartwatch, met een waarde van €250,- tot €320,-

Wil je jouw huidige energieleverancier inwisselen, maar heb je vragen over het overstapproces? Zit ik bijvoorbeeld een periode zonder gas water licht ? Of andere twijfels? Of bevind je je in een bijzondere situatie?

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.