Lender en Spender | Leen met rente vanaf 7,1% | Overstappen.nl
Geld lenen kost geld

Lender en Spender

Contactgegevens
085 - 888 8185
contact@lenderspender.nl
www.lenderspender.nl
Vergelijk leningen

Snel navigeren naar

Over Lender & Spender

Lender & Spender is opgericht in 2016 en is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt. Lender & Spender is een innovatieve aanbieder voor consumentenleningen met als missie om de markt van consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken. Particulieren en bedrijven kunnen bij Lender & Spender leningen rechtstreeks financieren, zonder tussenkomst van een bank. Geldnemers profiteren hierdoor van een vaste en lage rente en investeerders kunnen een mooi rendement behalen.

Leenrente bij Lender & Spender

In de tabel zie je de meest gekozen leenbedragen en minimale rentepercentages van Lender & Spender, die gebaseerd zijn op een looptijd van 60 maanden. Let op: de rentepercentages kunnen elke dag veranderen. Kijk voor de meest actuele tarieven in onze vergelijker.

Leenbedrag Rente
€ 5.000 9,9%
€ 10.000 8,2%
€ 15.000 7,4%
€ 20.000 7,4%
€ 25.000 7,1%

De laatste update: 22 mei 2024

Soorten leningen bij Lender & Spender

Bij Lender & Spender kan je alleen een persoonlijke lening aanvragen met een leenbedrag tussen de € 5.000,- en € 25.000,-.

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening bij Lender & Spender is makkelijk en snel aan te vragen. Dit kan via Lender & Spender zelf of via Overstappen.nl. Na het aanvragen van een offerte wordt je aanvraag beoordeeld. Als alles in orde is en je voldoet aan de voorwaarden, dan wordt het leenbedrag uitgekeerd. Gedurende de aflosperiode staat het rentepercentage vast, zijn er geen verborgen kosten en kun je altijd boetevrij extra aflossen.

Doorlopend krediet bij Lender & Spender

Zowel Overstappen.nl als Lender & Spender biedt op dit moment geen doorlopend krediet meer aan. Op verzoek van de ACM (de Autoriteit Financiële Markten) mogen kredietverstrekkers minder tot geen doorlopende kredieten verstrekken. De veel te flexibele leenvorm, kent namelijk te veel risico’s die jou in financiële problemen kan brengen. Lees meer over doorlopend krediet.

Hoeveel geld kan je maximaal lenen bij Lender & Spender?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij Lender & Spender, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren Lender & Spender en alle andere kredietverstrekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij Lender & Spender.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlLender & Spender
Vergelijken van kredietverstrekkerspluspuntminpunt
Aanvraag controlerenpluspuntminpunt
Eerste beoordelingsgesprekpluspuntminpunt
BKR-toetsing en controle leencapaciteitpluspuntminpunt
Aanvraag opsturenpluspuntminpunt
Offerte aanmakenminpuntpluspunt
(Digitale) Offerte opsturen naar klantpluspuntminpunt
Uitbetaling (maandelijkse) leningminpuntpluspunt
Beheren en afhandeling van de leningminpuntpluspunt
Nabellen over lening en aflossingpluspuntminpunt 

Wat te doen als je bij Lender & Spender bent afgewezen?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij Lender & Spender afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Overstappen.nl een vergelijking te maken. Zo kun je de beste lening en kredietverstrekker vinden die bij jouw persoonlijke situatie past.

Vergelijk alle leningen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan bij ons leningen vergelijken en vrijblijvend een offerte opvragen.