Qander | Lenen met rente vanaf 7,7% | Overstappen.nl
Geld lenen kost geld

Qander

Contactgegevens
073 - 646 25 30
www.qander.nl
Vergelijk leningen

Snel navigeren naar

Over Qander

In 1996 introduceerde kredietverstrekker Qander haar eerste winkelkaart en kredietmogelijkheden. Het aanbod van Qander bestaat uit twee soorten persoonlijke leningen. Deze kredietproducten zijn uitsluitend aan te vragen via financiële adviseurs. Het is als consument dus niet mogelijk om rechtstreeks bij Qander een lening af te sluiten. Door een vergelijking te maken via Overstappen.nl kun je wel een lening bij Qander aanvragen. Zo zie je ook welke kredietverstrekker het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Leenrente bij Qander

In de tabel zie je de meest gekozen leenbedragen en minimale rentepercentages van de persoonlijke lening van Qander, die gebaseerd zijn op een looptijd van 60 maanden. Let op: de rentepercentages kunnen elke dag veranderen. Kijk voor de meest actuele tarieven in onze vergelijker.

Leenbedrag Rente Qandar
€ 5.000 11,0%
€ 10.000 9,2%
€ 15.000 9,1%
€ 20.000 9,1%
€ 25.000 7,7%
€ 30.000 7,7%

De laatste update: 22 mei 2024

Soorten leningen bij Qander

Bij Qander kun je een Persoonlijke lening of een Flex en Zeker lening aanvragen met een leenbedrag tussen de € 5.000,- en € 75.000,-. Daarna kun je kiezen voor een looptijd van 24 tot en met 120 maanden. Via Overstappen.nl kun je alleen de Persoonlijke lening van Qander vergelijken.

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening van Qander biedt zekerheid. Tijdens de aflosperiode staat het leenbedrag, de rente en de looptijd vast. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en wanneer de lening volledig is afgelost. Bij Qander kun je altijd boetevrij extra aflossen.

Flex en Zeker lening

De Flex en Zeker lening heeft een maximale looptijd van 120 maanden en is een flexibele lening waarbij je vooraf het leenbedrag en het kredietlimiet afspreekt. Tijdens de eerste 24 maanden (opnameperiode) kun je bedragen opnemen binnen dit limiet. Na deze periode dien je de Flex en Zeker lening af te lossen. Bij een Flex en Zeker lening staat de rente vast. JE betaalt maandelijks een vast percentage (minimaal 1,5%) van het kredietlimiet als maandbedrag, bestaande uit rente en aflossing. Hierbij betaal je enkel de rente en aflossing over het opgenomen bedrag. Het is altijd mogelijk om extra boetevrij af te lossen.

Doorlopend krediet bij Qander

Zowel Overstappen.nl als Qander biedt op dit moment geen doorlopend krediet meer aan. Op verzoek van de ACM (de Autoriteit Financiële Markten) mogen kredietverstrekkers minder tot geen doorlopende krediet verstrekken. De veel te flexibele leenvorm kent namelijk te veel risico’s die men in financiële problemen kan brengen. Lees meer over doorlopend krediet.

Hoeveel geld kan je maximaal lenen bij Qander?

Hoeveel je maximaal kunt lenen bij Qander, hangt vooral af van je inkomen en vaste lasten. Om te voorkomen dat je door een lening in de financiële problemen komt, berekenen kredietverstrekkers hoeveel je maximaal kunt lenen bij jouw financiële situatie. Hiervoor hanteren Qander en alle andere kredietverstrekkers dezelfde rekenregels. Deze regels hebben wij verwerkt in onze maximale lening calculator. Zo kun je direct berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen bij Qander.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlQander
Vergelijken van kredietverstrekkerspluspuntminpunt
Aanvraag controlerenpluspuntminpunt
Eerste beoordelingsgesprekpluspuntminpunt
BKR-toetsing en controle leencapaciteitpluspuntminpunt
Aanvraag opsturenpluspuntminpunt
Offerte aanmakenminpuntpluspunt
(Digitale) Offerte opsturen naar klantpluspuntminpunt
Uitbetaling (maandelijkse) leningminpuntpluspunt
Beheren en afhandeling van de leningminpuntpluspunt
Nabellen over lening en aflossingpluspuntminpunt 

Wat te doen als je bij Qander bent afgewezen?

Wil je geld lenen, maar is je lening bij Qander afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door op Overstappen.nl een vergelijking te maken. Zo kun je de beste lening en kredietverstrekker vinden die bij jouw persoonlijke situatie past.

Vergelijk alle leningen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan bij ons leningen vergelijken en vrijblijvend een offerte opvragen.