Assicuro autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Autoverzekeraar Assicuro Private Insurance is adviseur op het gebied van verzekeringen. De maatschappij is gespecialiseerd in verzekeringen voor dure auto’s. Assicuro werkt alleen samen met de beste verzekeraars in Nederland en België.

Assurantiebemiddeling

Assurantiebemiddelaar Assicuro Private Insurance richt zich op mensen die hoge eisen stellen aan het verzekeren van privébezittingen als exclusieve auto’s en woningen, sieraden, luxe jachten en vliegtuigen. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en België. Assicuro biedt extra diensten, zoals maatwerkconstructies voor verzamelingen en een persoonlijke benadering om de wensen en eisen van de klant in de polis mee te nemen.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Dekking Assicuro autoverzekering

Assicuro autoverzekering kent de volgende dekkingen:

  • WA
  • WA + beperkt casco
  • WA + volledig casco (allrisk)

Assicuro autoverzekering niet opgenomen in vergelijking

Assicuro is een van de autoverzekeraars die niet opgenomen is in onze vergelijking. Sommige autoverzekeraars stellen de premies niet beschikbaar voor de vergelijking. Of ze kunnen vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening niet in de autoverzekering-vergelijking worden opgenomen.

Zelf Assicuro vergelijken

Bij Overstappen.nl kun je eenvoudig en snel een groot aantal autoverzekeraars met elkaar vergelijken. Je krijgt een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen voor je auto en persoonlijke gegevens. Je krijgt op basis van je gegevens een top 3 van voordelige autoverzekeringen. Deze kun je desgewenst zelf vergelijken met de polisvoorwaarden en premie van de Assicuro autoverzekering. Zo bepaal je zelf welke autoverzekering het best bij je past.

Prijsverschillen autoverzekeraars

Er bestaat een enorm prijsverschil in premie tussen de duurste en goedkoopste autoverzekering. Je kunt tot wel € 200 op je jaarlijkse premie besparen. Overstappen loont! Via onze standaard opzegbrief kun je je huidige autoverzekering zelf opzeggen.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.