Bruns ten Brink autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Bruns ten Brink is opgericht op 1 december 1940 als Amsterdamse Assurantiebezorger. Het bedrijf is een algemene schadeverzekeraar voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Er werken 40 mensen en het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

Assuradeur Bruns ten Brink

Bruns ten Brink is assuradeur en maakt onderdeel uit van SAA Assuradeuren B.V. Een assuradeur heeft de bevoegdheid om producten van een verzekeraar of bank onder eigen naam te verkopen. Bruns ten Brink biedt als gevolmachtigde van onder andere ASR, DAS, DELA, REAAL, diverse schadeverzekeringen.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Dekking Bruns ten Brink autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Bruns ten Brink:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

Verder kun je verschillende aanvullende verzekeringen afsluiten, zoals: schadeverzekering inzittenden, rechtsbijstand en ongevallen inzittenden.

Autoverzekeringen vergelijken

De autoverzekering van Bruns ten Brink staat niet in onze vergelijker. Maak een gemakkelijke vergelijking door zelf de autoverzekering van Bruns ten Brink naast onze resultaten te leggen. Zo vind je de beste autoverzekering voor jou. Op basis van je gegevens krijg je bij Overstappen.nl een top 3 met de goedkoopste autoverzekeringen. Of bekijk het totale overzicht van beschikbare autoverzekeringen die voor je auto en persoonlijke situatie beschikbaar zijn.

Bespaar op je premie

Vanwege grote prijsverschillen tussen autoverzekeraars bespaar je tot wel € 200 op je jaarlijkse premie. Overstappen van autoverzekering is de moeite waard! Je kunt je huidige autoverzekering zelf opzeggen met behulp van onze opzegservice.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.