Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

De Goudse Autoverzekering

Autoverzekeraar de Goudse is een relatieve kleine verzekeraar, gericht op de particuliere en zakelijke markt. De Goudse werd opgericht in 1924 en is een zelfstandige en onafhankelijke maatschappij. De Goudse werkt met onafhankelijke intermediairs, die de verzekeringen aanbieden.

Breed scala schadeverzekeringen

De Goudse is een Nederlands familiebedrijf. De verzekeraar werkt samen met een groot aantal verzekeringsadviseurs in heel Nederland. De Goudse biedt een breed scala aan schadeverzekeringen voor particulieren, maar richt zich ook vol op de zakelijke markt. De verzekeraar wil de beste ondernemersverzekeraar van Nederland worden.

Autoverzekering vergelijken

Voordelen autoverzekering De Goudse

  • goedkopere premie voor tweede auto
  • Korting op premie bij meerdere verzekeringen van De Goudse
  • WA voor aanhangwagens of caravans die gekoppeld zijn aan de auto

Dekkingen autoverzekering De Goudse

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van De Goudse:

De basisdekkingen zijn desgewenst uit te breiden met: een bonusbeschermer, ongevallen-inzittendenverzekering, verkeersschadeverzekering en rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen.

De Goudse vergelijken met andere autoverzekeraars

Wil je weten of De Goudse voor je eigen situatie een goede autoverzekering kan bieden? Je vindt dit gemakkelijk uit door op Overstappen.nl autoverzekeringen te vergelijken. In een paar stappen heb je een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen.

Geld besparen door overstappen

Vergelijken en overstappen van autoverzekering kan je veel geld opleveren, tot € 200. Door grote premieverschillen tussen autoverzekeraars is het slim om eens in de zoveel tijd te controleren of je autoverzekering nog wel de beste keuze is. Overigens zijn goedkope autoverzekeringen vaak een prima keuze.

Autoverzekering vergelijken

Zojuist overgestapt

  • 21 november, 11:06 Mevr. L. uit Hoorn nh is overgestapt.
  • 21 november, 11:03 Mevr. M. uit Amsterdam is overgestapt.
  • 21 november, 10:53 Dhr. van den H. uit Bodegraven is overgestapt.

Reviews Overstappen.nl

"Binnen 10 minuten overstappen"

Hanssie, 3 dagen geleden