De Goudse Autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Autoverzekeraar de Goudse is een relatieve kleine verzekeraar, gericht op de particuliere en zakelijke markt. De Goudse werd opgericht in 1924 en is een zelfstandige en onafhankelijke maatschappij. De Goudse werkt met onafhankelijke intermediairs, die de verzekeringen aanbieden.

Breed scala schadeverzekeringen

De Goudse is een Nederlands familiebedrijf. De verzekeraar werkt samen met een groot aantal verzekeringsadviseurs in heel Nederland. De Goudse biedt een breed scala aan schadeverzekeringen voor particulieren, maar richt zich ook vol op de zakelijke markt. De verzekeraar wil de beste ondernemersverzekeraar van Nederland worden.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Voordelen autoverzekering De Goudse

  • goedkopere premie voor tweede auto
  • Korting op premie bij meerdere verzekeringen van De Goudse
  • WA voor aanhangwagens of caravans die gekoppeld zijn aan de auto

De Goudse vergelijken met andere autoverzekeraars

Een De Goudse autoverzekering is niet via Overstappen.nl af te sluiten. Je kunt dit via de website van De Goudse doen. Het is wel altijd verstandig om te vergelijken of je niet ergens anders een betere deal kunt vinden. Via onze vergelijker kun je vergelijken op de hoogte van de premie én de kwaliteit van de voorwaarden.

Geld besparen door overstappen

Vergelijken en overstappen van autoverzekering kan je veel geld opleveren, tot € 200. Door grote premieverschillen tussen autoverzekeraars is het slim om eens in de zoveel tijd te controleren of je autoverzekering nog wel de beste keuze is. Overigens zijn goedkope autoverzekeringen vaak een prima keuze.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.