EAG autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

EAG Assuradeuren is een volmachtbedrijf dat is gelieerd aan BAE-GROEP, een samenwerkingsverband van en voor assurantieadviseurs. EAG staat voor Eindhovense Assuradeuren Groep. Particulieren kunnen via adviseurs allerhande schadeverzekeringen afsluiten.

Autoverzekering via assuradeur

EAG Assuradeuren is een relatief jong, maar dynamisch bedrijf. EAG Assuradeuren werkt in volmacht namens meer dan 10 verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast heeft EAG Assuradeuren ook eigen producten en diensten ontwikkeld, bijvoorbeeld een BROMpolis voor brommers.

[esos-buttons title=”Autoverzekering vergelijken” size=”pijl” funnel=”auto”  url=”/autoverzekering/”]

Dekkingen autoverzekering EAG assuradeuren

EAG assuradeuren biedt de volgende autoverzekeringen aan:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

Ook heb je een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen, zoals rechtsbijstand, ongevallen inzittende verzekering, schadeverzekering voor inzittenden en schadeverzekering voor bestuurders.

EAG Assuradeuren niet meegenomen in vergelijker

EAG Assuradeuren is niet meegenomen in onze vergelijker. Sommige autoverzekeraars stellen de premies niet beschikbaar voor de vergelijking. Of ze kunnen vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening niet in de autoverzekering-vergelijking worden opgenomen.

Zelf EAG Assuradeuren vergelijken

Heeft EAG Assuradeuren een passende verzekering? Je kunt zelf het aanbod van EAG Assuradeuren vergelijken met het aanbod van andere autoverzekeraars. Autoverzekeringen vergelijken gaat als volgt: vul je gegevens, zoals kenteken, postcode en schadevrije jaren in onze vergelijker in. Je krijgt vervolgens een overzicht van de autoverzekeraars die het voordeligst zijn in je situatie. Kijk nu of de EAG autoverzekering of een andere autoverzekeraar de beste keuze is.

Besparen door overstappen

Er is sprake van een enorm prijsverschil tussen autoverzekeringen met dezelfde dekking. Op Overstappen.nl vind je eenvoudig de voordeligste autoverzekering en kun je direct overstappen van autoverzekering. Je kunt tot wel € 200 besparen. Je kunt je huidige autoverzekering opzeggen met behulp van onze standaard opzegbrief. [esos-call-to-action type=”link” title=”Vergelijk zelf EAG Assuradeuren met de top 3 uit onze vergelijker.” button=”Vergelijk autoverzekeringen” funnel=”auto”] Autoverzekering [/esos-call-to-action]

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.