Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

Fairzekering

Fairzekering beloont je elke maand als je veilig rijdt. Met de speciale Chipin stekker kunnen ze nauwkeurig in de gaten houden hoe veilig je hebt gereden de afgelopen maand. Als je veilig hebt gereden krijg je per maand 35% premie terug. Fairzekering is een complete autoverzekering en bestaat uit 2 onderdelen. De autoverzekering die in samenwerking met Nationale Nederlanden is ontwikkeld en de speciale techniek die het rijgedrag kan meten.

Registratie Chipin

De Chipin registreert verschillende dingen. Brandstof efficiency, je locatie, je rem en gasgedrag en het overschrijden van de maximum snelheid. Op basis van deze data analyseert Fairzekering of je veilig hebt gereden.

Percentage premie

Als je veilig hebt gereden krijg je een groen scherm en ontvang je 35% van je maandelijkse premie. Dit wordt binnen 10 dagen weer teruggestort op je bankrekening. Bij een oranje scherm krijg je 10% van je maandpremie terug en bij een rood scherm niks.

Voordelen Fairzekering

Fairzekering beloont automobilisten op hun goede rijgedrag. Als je je netjes aan de snelheid houdt en je bent geen bumperklever, kan je een percentage van je maandelijkse premie terugkrijgen. Wel zo eerlijk. Als je netjes rijdt betaal je ook niet te veel premie.

Dekkingen Fairzekering

Fairzekering autoverzekering vergelijken

In onze vergelijker ontdek je gemakkelijk en snel of Fairzekering voor jou de beste en goedkoopste optie is. Op basis van je persoonlijke gegevens en wensen laten wij de beste autoverzekeringen zien voor jouw situatie.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering bij Fairzekering afsluiten

Je kan via Overstappen.nl rechtstreeks je verzekering bij Fairzekering afsluiten. Je  Je huidige autoverzekering kun je opzeggen met behulp van onze standaard opzegservice.

 

« Terug naar autoverzekeraars