Robin Energie wordt overgenomen door WoonEnergie

featured image
Energie
Natasja Rohof
15 maart 2019

Robin Energie wordt overgenomen door WoonEnergie

Eind februari werd bekend gemaakt dat energieleverancier Robin Energie failliet is verklaard. Klanten van Robin Energie kregen tijdens de overgangsperiode wel gewoon stroom en gas, maar konden niet overstappen of opzeggen. Robin Energie wordt overgenomen door WoonEnergie

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat WoonEnergie alle 25.000 klanten van Robin Energie zal overnemen. WoonEnergie is een dochteronderneming van energieleverancier Eneco. De klanten die door WoonEnergie worden overgenomen, ontvangen een persoonlijk bericht met de geldende leveringstarieven en meer informatie over de voorwaarden die van toepassing zullen zijn op de levering. Er zijn verder geen financiële details over de deal naar buiten gebracht.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft aan dat klanten ervoor kunnen kiezen om klant te blijven bij WoonEnergie of kosteloos kunnen overstappen naar een andere energieleverancier. Klanten zullen dan rekening moeten houden met de normale opzegtermijn van 30 dagen.

Ben je een voormalig klant van Robin Energie en wil je graag overstappen naar een andere energieleverancier? Overstappen.nl helpt je graag met het het kiezen van een nieuwe energieleverancier. Klik op de link om energie te vergelijken.