Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeringnieuws

« Naar Nieuws

Succesvolle proef met prepaid autoverzekering Bundelz wordt uitgebreid

14-02-2018

De eerste proef met een prepaid autoverzekering is een succes: Bundelz breidt het aantal gebruikers daarom uit naar 1000. Met de Bundelz autoverzekering kunnen af&toe rijders (niet meer dan 100 kilometer per week) bundels kopen waarmee zij voor 1.000 kilometer verzekerd zijn. Als de kilometers op zijn, kunnen gebruikers een nieuwe bundel aanschaffen. Bij blijvend succes zal Bundelz medio 2018 officieel op de markt worden gebracht.

Nu de proef wordt uitgebreid, introduceert Bundelz ook een applicatie. Met de Bundelz app kunnen klanten inzien hoeveel kilometer ze nog tegoed hebben en hun auto gemakkelijk terugvinden dankzij de ‘vind mijn auto terug’-functie. Ook komt er een bundel speciaal voor af&toe rijders met meer dan acht schadevrije jaren; deze rijders zijn €20 goedkoper uit per bundel.

Bundelz is een samenwerking tussen Sparklab (Nationale-Nederlanden), Vodafone, Clifford en Intrasurance. Kokke van der Werf, managing director van Sparklab: “Tijdens de eerste fase wilden we leren of de af&toe rijder bestaat en of hij behoefte heeft aan een prepaid autoverzekering. De resultaten zijn veelbelovend: de klanten zijn zeer tevreden, ervaren Bundelz als eerlijker en zijn goedkoper uit.”

Interesse in Bundelz?

Aangezien de proef is uitgebreid, heeft Bundelz plek voor nieuwe af&toe rijders. Ben jij 30 jaar of ouder, rijd je minder dan 100 kilometer per week en heb je interesse in een prepaid autoverzekering? Dan kan je je aanmelden op: www.bundelz.nl/aanmelden.