KPN Alles in 1 pakket

KPN bestaat sinds 1998. Hiervoor was het deel van het Staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie, beter bekend als PTT. Dit bedrijf is in 1998 geprivatiseerd en opgesplitst in TPG Post en KPN. KPN richt zich in Nederland voornamelijk op (mobiele) telefonie, internet en televisie.

Wat zit er allemaal in een KPN alles in 1 pakket?

Momenteel biedt KPN drie verschillende alles in 1 pakketten aan. Bij elk pakket krijg je minimaal 1 HD tv-ontvanger. Hierop ontvang je ruim 60 tv-zenders, waarvan 28 in HD-kwaliteit en ruim 90 radiozenders. Verder kun je met de ontvanger gebruikmaken van Programma Gemist, Begin Gemist, Live TV Pauzeren en Videotheek Thuis. De ontwikkelingen op de Alles in 1 markt gaan snel, dus deze extra’s kunnen met de tijd veranderen.

Keuze uit verschillende pakketten

Bij KPN kun je kiezen uit drie pakketten: Instap, Standaard of Premium. Bij de duurdere pakketten krijg je meer extra’s en een hogere internetsnelheid.

Instap

Het Instap pakket is een basispakket. Dit is het goedkoopste pakket van KPN. Je krijgt één HD tv-ontvanger. Je kunt online TV kijken en de maximale internetsnelheid is 20 Mbit/s bij het downloaden en 2Mbit/s bij het uploaden. De kosten om te bellen zijn € 0,10 per minuut naar vast en mobiel.

Standaard

Dit is volgens KPN het meest gekozen pakket. Je krijgt alles uit het Instap pakket met een paar aanvullingen. Je krijgt een extra HD tv-ontvanger en kunt hiermee ook opnemen van de TV. De maximale internetsnelheid is een stuk hoger: 60 Mbit/s bij het downloaden en 6 Mbit/s bij het uploaden. Je krijgt bij dit pakket ook gratis Spotify Premium.

Premium

Dit is het duurste pakket van KPN. Je krijgt alles uit het Instap en Standaard pakket. Extra’s zijn het HBO pakket, onbeperkt gratis bellen en KPN Veilig. KPN Veilig is een beveiligingspakket tegen onder andere virussen, spyware en spam. Deze kun je op 3 apparaten (PC, laptop, tablet of smartphone) tegelijk in huis gebruiken.

Vergelijk KPN abonnementen

Beschikbaarheid op jouw adres

KPN biedt verschillende internetsnelheden aan. Houd er wel rekening mee dat de maximale internetsnelheid ook afhankelijk van je adres is. Het kan voorkomen dat de maximale snelheid van je pakket 60 Mbit/s is, terwijl die snelheid op je adres niet eens mogelijk is. Controleer wat de maximale snelheid op jouw adres is. Kijk of glasvezel, ADSL en/of kabel tot de mogelijkheden behoren.

Aansluitkosten van een KPN pakket

Bij KPN kunnen activatiekosten en installatiekosten door een monteur in rekening worden gebracht. In de praktijk heeft KPN meestal acties lopen waardoor er geen activatiekosten (momenteel € 35) en geen installatiekosten door een monteur (momenteel € 62,50) moeten worden betaald. Houd dit daarom goed in de gaten.

Waarom je pakketten moet vergelijken?

Het heeft zin om verschillende pakketten met elkaar te vergelijken. Er is een groot verschil in prijs, maximale internetsnelheid en extra’s. Daarnaast bieden providers vaak de eerste paar maanden een korting aan. Vergelijken levert een beter pakket op en je bespaart nog eens tot 200 euro.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.