KPN Alles in 1 pakket | Alle pakketten vergelijken op Overstappen.nl

KPN Alles in 1 pakket

Koninklijke KPN N.V., meestal kortweg KPN genoemd, is de grootste telecommunicatie- en internetprovider in Nederland. Het bedrijf biedt verschillende producten en diensten aan, waaronder vaste en mobiele telefonie, internet en televisie voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Op deze pagina vind je informatie over de alles in 1 abonnementen samen met een actueel aanbod om ze te vergelijken.

KPN alles in 1 aanbieding

supplier-logo
€34,50
per maand
checkmark Eerste 6 maanden 50% korting
checkmark Ontvang 3 maanden gratis Amazon Prime
checkmark Combineer KPN internet met KPN mobiel en krijg meer

Alle KPN Alles in 1 abonnementen

Over KPN alles in 1

Alles in 1 van KPN houdt in dat je zowel internet, televisie als bellen in één abonnement neemt. Tegenwoordig zijn er geen speciale 3-1 pakketten meer. Abonnementen zijn nu modulair met diensten die je individueel kunt bestellen en later ook weer uit of aan kunt zetten. Internet is wel altijd een verplicht onderdeel ongeacht welk abonnement je neemt.


KPN internetpakketten

KPN biedt verschillende internetsnelheden bij alles in 1 aan. Houd er wel rekening mee dat de maximale internetsnelheid ook afhankelijk van je adres (en het type internetverbinding) is. Bij KPN krijg je ADSL van 100- of 200Mbit of 100, 200 of 1000Mbit (1 Gbit) glasvezel als je dat al hebt. Om te voorkomen dat je voor snelheden betaalt die je niet op je adres kunt krijgen, is er de postcode check. Daarmee check je postcode en zie je de maximale internetsnelheid en type verbindingen direct op jouw adres.


KPN televisiepakketten

Kies je voor internet en tv bij KPN dan krijg je KPN TV+. Met KPN+ kijk je naar live televisie een streamingdiensten in één app. Standaard krijg je 1 TV+ Box en toegang tot meer dan 65 zenders inclusief de sportzender ESPN. Daarnaast kan je live TV pauzeren en terugkijken tot 7 dagen. Meer zenders en/of tot 6 TV+ Boxen is ook mogelijk. Voor het meest basis televisiepakket betaal je momenteel €6,99.


KPN belpakketten

KPN 3-1 is niet compleet zonder vast bellen. Je betaalt hier bij KPN €2,- per maand voor. Nummerbehoud is gratis. Net als bij televisie zijn er nog extra belbundels beschikbaar waarmee je onbeperkt naar NL of naar 80 landen kunt bellen.


Aansluitkosten van een KPN alles in 1

Bij KPN kunnen activatiekosten en installatiekosten door een monteur in rekening worden gebracht, als je deze nodig hebt. De eenmalige activatiekosten als nieuwe klant zijn €25,-. Mocht er een monteur moeten komen om van KPN in jouw huis gebruik te kunnen maken, dan hoor je dit vanzelf. Hier betaal je geen kosten voor. Wil je een installatiemonteur omdat je liever het modem door een monteur wil laten aansluiten? Dan zijn de kosten hiervoor €75,-.


Waarom je pakketten moet vergelijken?

Het vergelijken van alles in 1 pakketten helpt je bij het vinden van de beste prijs, zenderaanbod en extra’s, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en budget. Ook weet je vooraf vaak niet welke verbindingen er op jouw adres mogelijk zijn.

Vergelijk KPN abonnementen
bellen
Bel
Binnen: 1 minuut
whatsapp
Whatsapp
Binnen: 15 minuten
mailen
Mail
Binnen: 2 uur
chatten
Chat
Begin chat
Binnen: 4 minuten