Werken bij

5 redenen om bij Overstappen.nl te werken

De missie van Overstappen.nl is om de grootste bespaar- en overstapservice van Nederland te worden. Overstappen van aanbieder levert je een flinke besparing op. Daarom zetten wij ons iedere dag in om de overstapmarkt dankzij onze vergelijkingen inzichtelijker en transparanter te maken. Een enthousiast team, een goede samenwerking en een collectieve focus op onze missie vinden we belangrijk. Benieuwd? Wij hebben 5 redenen waarom je bij Overstappen.nl op de juiste plek bent. We zoeken diverse talenten om ons team te versterken. Bekijk hier onze vacatures.

1. Je let op de kleintjes

Je bent kritisch en let goed op de maandelijkse uitgaven. Deze kritische houding komt goed van pas bij Overstappen.nl. Alle collega’s op de werkvloer hebben als gemeenschappelijk doel het snijden in de vaste lasten. Besparen voor onze klanten, en natuurlijk ook voor onszelf. Iedere klant die we helpen besparen, is er een om trots op te zijn. We stimuleren dat ieder lid binnen het team zijn eigen deskundigheid ontwikkelt. Zo houden we de kennis binnen de organisatie altijd op peil. Dit vertaalt zich in positieve beoordelingen.

2. Het uitzicht op de Herengracht stoort je niet

Houd je van moderne steden en nieuwbouw? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Overstappen.nl is gevestigd in een grachtenpand aan de Herengracht. Het Leidseplein en Koningsplein zijn letterlijk om de hoek. Een drankje doen na het werk wordt wel heel verleidelijk zo. Gelukkig stopt de tram vlakbij, die je binnen een paar minuten naar Amsterdam Centraal brengt. (En weg van de verleiding natuurlijk.) Dus ook als je buiten Amsterdam woont, is de locatie prima te bereiken.

3. Laat je lunchpakket maar thuis

Eerder opstaan om je boterhammen te smeren? Blijf lekker een kwartier langer liggen. Je lunch wordt verzorgd bij Overstappen.nl. Dagelijks is de lunchtafel om 12.00 uur gedekt. Voorkom een after dinner dip door een potje tafelvoetbal met je collega’s of een wandeling langs de grachten. Na de pauze kun je weer met nieuwe energie aan de slag.

4. Talent en inzet worden beloond

Bij Overstappen.nl hebben we een gezamenlijk doel voor ogen. Samen werken wij hard om dit te behalen. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te vergroten. Talent en inzet worden niet alleen opgemerkt, ze worden beloond. Je wordt betrokken bij meerdere facetten binnen het bedrijf. Blijk je ergens talent in te hebben? Wij maken er graag gebruik van. Wij geloven dat het team wordt versterkt door de kennis en talent van de individuele teamleden.

5. Als stagiair aan de slag

We hebben altijd ruimte voor bedreven en gemotiveerde stagiaires en dragen graag bij aan jouw ontwikkeling. Van Stichting ECABO hebben we een erkenning ontvangen als officieel erkend leerbedrijf in de kwalificaties commercieel en secretarieel. Een stage bij Overstappen.nl kan een eerste carrièrestap betekenen. Het komt vaak voor dat bij een aangename samenwerking de stagiair wordt gevraagd bij ons in dienst te treden.

Studeer je nog en ben je enthousiast? Bekijk dan hier de de vacatures voor stages op het gebied van online marketing, communicatie, vormgeving en webdevelopment.

Je wilt wel werken bij Overstappen.nl?

Ben je enthousiast geworden? Bekijk onze openstaande vacatures voor verschillende parttime en fulltime functies. Staat er niets bij? Stuur gerust een open sollicitatie. We horen van je!