Actievoorwaarden Hello Fresh

Speciaal voor Overstappen.nl klanten: Tot wel € 90,- korting op HelloFresh.

Verloop van de actie

  • Sluit een woonverzekering via Overstappen.nl af;
  • Na acceptatie van je woonverzekering ontvang je binnen uiterlijk 2 dagen je unieke actiecode om je Hello Fresh boxen te bestellen;
  • Ga naar HelloFresh.nl/overstappen;
  • Vul je kortingscode in en klik op ‘Ontvang de korting’;
  • Stel jouw box samen en maak een account aan;
  • Volg de stappen in het betaalproces en bevestig jouw bestelling;
  • De korting op je tweede box wordt automatisch verrekend.

Actievoorwaarden Hello Fresh actie

Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox krijg je op je eerste box € 15,01 tot € 50,01 korting (afhankelijk van de grootte van je box), op de tweede box € 15,- korting, op de derde box € 10,- korting en op de vierde box € 10,- korting, exclusief bezorgkosten. De eerste bezorging is gratis.

De kortingscode is enkel voor nieuwe klanten en klanten die hun lidmaatschap meer dan 3 maanden geleden hebben opgezegd. De korting geldt voor de maaltijdbox excl. toeslagen of extra producten.

Opzeggen en pauzeren kun je afhankelijk van de bezorgdag uiterlijk 3 tot 6 dagen voor de bezorging doen. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Ga voor meer informatie naar HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.

Algemene voorwaarden Overstappen.nl

Overstappen.nl behoudt het recht om de actie tussentijds te wijzigen of stop te zetten.Op de actie zijn de algemene voorwaarden van Overstappen.nl van toepassing.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.