VVS autoverzekering

Contactgegevens
Vul in en bereken je premie

Autoverzekeraar VVS is meer dan 45 jaar gespecialiseerd in de automotive branche. VVS Verzekeringen biedt auto-, wagenpark-, garage- en overige bedrijfsverzekeringen aan zowel de particuliere als zakelijke markt. De verzekeringen van VVS zijn alleen af te sluiten via intermediairs.

Automotive branche

VVS maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een groep bedrijven in de automotive branche. Binnen deze groep worden onder andere financieringen, leaseoplossingen en aanverwante diensten aangeboden.

Dekkingen VVS autoverzekering

De VVS autoverzekering biedt de volgende dekkingen aan:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco

De volgende aanvullende verzekeringen zijn mogelijk: schadeverzekering inzittenden, ongevallenverzekering inzittenden, rechtsbijstand, verhaalsservice en no-claimbeschermer.

VVS autoverzekering niet meegenomen in vergelijker

De VVS autoverzekering is niet opgenomen in onze vergelijker van autoverzekeringen. Sommige autoverzekeraars stellen de premies niet beschikbaar voor de vergelijking. Of ze kunnen vanwege beperkende productvoorwaarden of dienstverlening niet in de autoverzekering-vergelijking worden opgenomen.

Zelf VVS autoverzekering vergelijken

Heeft VVS autoverzekering het beste aanbod? Autoverzekeringen vergelijken is de manier om hier achter te komen. Vul je gewenste dekking, geboortedatum en schadevrije jaren in en je krijgt een top 3 van autoverzekeringen. Vergelijk deze top 3 met het aanbod van VVS en sluit de beste autoverzekering af.

Besparen met overstappen.nl

Door bij ons je autoverzekering met andere autoverzekeraars te vergelijken kun je tot wel € 200 besparen. De goedkoopste autoverzekering kan een prima keuze zijn qua dekking. Overstappen? Je nieuwe autoverzekering sluit je direct online af.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.