Internetaanbieder Canal Digitaal | Vergelijk nu op Overstappen.nl

CanalDigitaal

Contactgegevens
Vergelijk alles in 1 pakketten

CanalDigitaal biedt televisie, internet en telefonie aan. Je kunt uit verschillende pakketten kiezen. Ook kun je een pakket op maat maken dat helemaal aan je wensen voldoet. CanalDigitaal wordt aangeboden via de satelliet.

Digitale tv via satelliet

Digitale tv via de satelliet wordt ook wel DVB-S genoemd. Om digitale tv te ontvangen heb je een schotelset nodig. Hierdoor wordt het televisie signaal opgevangen en doorgestuurd naar je tv-ontvanger zodat je televisie kunt kijken. Voordelen van digitale tv via de satelliet:

  • het is overal beschikbaar
  • uitstekende beeldkwaliteit
  • zeer groot zenderaanbod (tot meer dan 300 zenders) met veel internationale tv- en radiozenders
  • een uitgebreid aanbod van HD-zenders

Internet of alles in een van CanalDigitaal

CanalDigitaal maakt voor het aanbieden van internet en telefonie gebruik van het netwerk van KPN. Sinds februari 2011 biedt CanalDigitaal alles-in-een-pakketten aan.

Ontstaan CanalDigitaal

De naam CanalDigitaal is ontstaan na de overname door Canal+. CanalDigitaal is een handelsmerk van het Luxemburgse M7 Group S.A. Dit is de Europese aanbieder van satellietdiensten voor consumenten en zakelijke klanten, werkend onder diverse merken met elk hun eigen taal-en cultuurspecifieke tv-aanbod. De M7 Group heeft meer dan 1.000.000 kijkers die gebruikmaken van een kleine schotel om honderden tv- en radiozenders digitaal te ontvangen.

Waarom CanalDigitaal?

Al meer dan 1.000.000 Nederlanders kijken digitale televisie via CanalDigitaal. De aanbieder van satelliet-tv heeft een zeer ruim aanbod van tv-zenders. Er zijn 50+ HD-zenders en meer dan 300 digitale tv-zenders. Volgens de Consumentenbond heeft CanalDigitaal de beste HD-kwaliteit.

CanalDigitaal vergelijken met andere aanbieders

Vul je postcode in onze gratis internetvergelijker in en je ziet direct welke pakketten op je adres beschikbaar zijn. Zo ga je eenvoudig na of CanalDigitaal op je adres geleverd wordt en of er geen andere scherpe aanbiedingen van internet, bellen en tv beschikbaar zijn. Maak je keuze, stap over en profiteer van aantrekkelijke overstapkortingen.

Ook profiteren van de huidige alles in 1 aanbiedingen?