Kans op € 250,- bij een nieuw energiecontract | Overstappen.nl

Kans op € 250,- bij een nieuw energiecontract

Tussen 3 oktober 2023 en 3 december 2023 maak je kans op € 250,- bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. Waar je het geld aan uitgeeft, mag je helemaal zelf bepalen. Zo kan je daarmee een deel van je energierekening betalen, weer een keertje uit eten gaan of die nieuwe schoenen die je al langere tijd wilt aanschaffen.

Waarom deze actie?

Wij van Overstappen.nl vinden het belangrijk dat je regelmatig vergelijkt om te kijken of je nog goed zit. Niet alleen bij verzekeringen, maar ook voor energiecontracten. Door te vergelijken zie je in één oogopslag of je al kan besparen op je vaste lasten. Met deze actie hopen we je een zetje in de goede richting te geven om naast je besparing door de overstap, ook nog eens kans te maken op € 250,-.

Hoe werkt deze actie?

Deze actie loopt van 3 oktober 2023 tot 3 december 2023. Meedoen is simpel. Als je een energiecontract kiest op Overstappen.nl, kan je daarna op de laatste pagina aanvinken dat je meedoet aan de actie en akkoord gaat met onze actievoorwaarden. Als de energie overeenkomst tot stand is gekomen, maak je kans op € 250,-.

Op 6 december 2023 is de trekking van de 8 winnaars van de eerste periode van 3 oktober tot en met 2 november 2023 en op 18 december 2023 is de trekking van de 8 winnaars van de tweede periode van 3 november tot en met 2 december 2023. In totaal zijn er dus 16 winnaars. Ben jij een van de winnaars? Dan krijg je binnen 14 werkdagen bericht van ons. Veel succes alvast!

Dit promotioneel kansspel wordt gehouden ter promotie van onze vergelijking van energie overeenkomsten.

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we de meeste veelgestelde vragen over deze actie.

  Doe ik automatisch mee als ik een nieuw energiecontract afsluit bij overstappen?

  Nee, je moet je actief aanmelden door het vakje aan te vinken om kans te kunnen maken op de € 250,-. Bovendien kan je alleen mee doen als de 14 dagen bedenktermijn is verstreken.

  Annuleer jij de aanvraag van je nieuwe energiecontract binnen de 14 dagen bedenktijd, wordt je uitgesloten van de actie.

  Wanneer hoor ik of ik heb gewonnen?

  Als je in de periode van 3 oktober tot en met 2 november 2023 een energiecontract hebt aangevraagd en mee doet aan deze actie, doe je mee aan de trekking op 6 december 2023.

  Als je in de periode van 3 november tot en met 2 december 2023 een nieuw energiecontract hebt aangevraagd en mee doet aan deze actie, doe je mee aan de trekking op 18 december 2023.

  Je hoort in beide gevallen binnen 14 dagen na de trekking of je hebt gewonnen.

  Hoeveel mensen kunnen er mee doen aan de actie?

  Er zit geen limiet op het aantal deelnemers van deze actie.

  In het totaal zijn er 16 winnaars over 2 maanden verdeeld: 8 winnaars van periode 1 en 8 winnaars van periode 2.

  Moet ik kansspelbelasting betalen als ik heb gewonnen?

  Nee, als je hebt gewonnen hoef je geen kansspelbelasting te betalen.

  Waar kan ik aangeven dat ik niet mee wil doen met deze actie?

  Je doet alleen mee met deze actie als je bij het aanvragen van een nieuw energiecontract het vakje voor deze actie hebt aangevinkt.

  Heb je niks aangevinkt? Dan doe je ook niet mee met de winactie.

  Wanneer wordt de prijs uitgekeerd?

  Als je een van de winnaars van de maand eerste periode bent krijg je na 6 december 2023 bericht van ons waarin staat hoe en wanneer de prijs wordt uitgekeerd.

  Ben je een van de gelukkige winnaars van de tweede periode bent, dan krijg je na 18 januari 2023 bericht van ons waarin we uitleggen hoe de afhandeling verder gaat en wanneer je de prijs ontvangt.

  Ik heb voor 3 oktober een contract aangevraagd, kan ik nog mee doen?

  Nee, helaas kan je dan niet mee doen aan deze actie.